To teraz spójrz w dół co napisałeś, geniuszu
Nie piję 11 lat i 4 miesiące.
Pucuj dzisiaj zeby na jutro lśniło.
Skoro nie pijesz tyle czasu to powinieneś myśleć trzeźwo. Nie idź w iluzje i zaprzeczenia bo popłyniesz i 11 lat, 4 miesiàce pojdą się jebać.
Jako alkoholik powinieneś to wiedzieć.
Pucuj dzisiaj zeby na jutro lśniło.
Skoro nie pijesz tyle czasu to powinieneś myśleć trzeźwo. Nie idź w iluzje i zaprzeczenia bo popłyniesz i 11 lat, 4 miesiàce pojdą się jebać.
Jako alkoholik powinieneś to wiedzieć.
Ja w przeciwieństwie do ciebie, niczego nie pucuję. Uważam, że każdy kto staje po stronie jakiegokolwiek gówna gadającego po rusku, powinien zostać zagazowany Ale tobie i tak się nic nie wytłumaczy, bo przez te wszystkie lata, które tu siedzisz, widać, że umysłowo nic się nie poprawiło.
Ja w przeciwieństwie do ciebie, niczego nie pucuję. Uważam, że każdy kto staje po stronie jakiegokolwiek gówna gadającego po rusku, powinien zostać zagazowany Ale tobie i tak się nic nie wytłumaczy, bo przez te wszystkie lata, które tu siedzisz, widać, że umysłowo nic się nie poprawiło.
Czytaj a bedziesz wiedzial co o
Ruskich myślę. Ukry mówią w większości po ukraińsku. Dalej myślisz nietrzeźwo? Widzę że 11 lat i 4 miesiące na dupościsku jedziesz.
Czytaj a bedziesz wiedzial co o
Ruskich myślę. Ukry mówią w większości po ukraińsku. Dalej myślisz nietrzeźwo? Widzę że 11 lat i 4 miesiące na dupościsku jedziesz.
Nie ma czegoś takiego jak język ukraiński. Ten sam skurwiały zwierzęcy bełkot (może w jakimś stopniu zmodyfikowany), te same zwyczaje, to samo gówno.
Nie ma czegoś takiego jak język ukraiński. Ten sam skurwiały zwierzęcy bełkot (może w jakimś stopniu zmodyfikowany), te same zwyczaje, to samo gówno.
Dupościsk definitywnie. Czy ja kiedys pisalem że jestem przyjacielem ukrów? Z dwojga złego niech się bronią i biorą sprzet od zachodu się, bo w obecnym stanie rzeczy Europa ruskie śmiecie tak podkurwiła że na ukrainie się nie skończy.
Dupościsk definitywnie. Czy ja kiedys pisalem że jestem przyjacielem ukrów? Z dwojga złego niech się bronią i biorą sprzet od zachodu się, bo w obecnym stanie rzeczy Europa ruskie śmiecie tak podkurwiła że na ukrainie się nie skończy.
Ja pierdolę, jakby z dżdżownicą rozmawiać
Ja pierdolę, jakby z dżdżownicą rozmawiać
Jak wytrzeźwiejesz to pogadamy.
Jak wytrzeźwiejesz to pogadamy.
O czym można z tobą rozmawiać... powtarzasz debilizmy po jarku kaczyńskim, że moskale napadną na Polskę. Polska jest w NATO, jakbyś nie wiedział.
O czym można z tobą rozmawiać... powtarzasz debilizmy po jarku kaczyńskim, że moskale napadną na Polskę. Polska jest w NATO, jakbyś nie wiedział.
W 1939 tez mieliśmy na innych liczyć. To że jesteśmy w NATO nie znaczy że ruscy nie będą napierdalać. Putin jest nieobliczalny a ukraina może się w koncu przestać bronić.
Jak pisałem wytrzeźwiej.
Nie wierzę: kacap bez alkoholu? Możliwe że krokodila zapijasz alkoholem, ale zupełnie bez to się nie da.Nie piję 11 lat i 4 miesiące.
Świeższy przykład: w 1994 Ukraina oddała broń za obietnicę że kacapi brytole i chamburgery będą ich bronić. Po tym przyszedł 2014 i 2022 rok...W 1939 tez mieliśmy na innych liczyć. To że jesteśmy w NATO nie znaczy że ruscy nie będą napierdalać. Putin jest nieobliczalny a ukraina może się w koncu przestać bronić.
Jak pisałem wytrzeźwiej.
Chyba pierdolicie się sami nawzajem. Pracujesz w biurze Konfederacji czy z pedałem Kaczyńskim?
Kocham tę stronę za to ile tu troglodytów jest i jest się z kogo pośmiać
Firma a na drugie tez lubie sie posmiac
Nie wierzę: kacap bez alkoholu? Możliwe że krokodila zapijasz alkoholem, ale zupełnie bez to się nie da.
Kacap to cię strugał, żydowski ryju z farmy trolli.
W 1939 tez mieliśmy na innych liczyć. To że jesteśmy w NATO nie znaczy że ruscy nie będą napierdalać. Putin jest nieobliczalny a ukraina może się w koncu przestać bronić.
Jak pisałem wytrzeźwiej.
Właśnie na taką hipokryzje liczyłem.
A kto normalny będzie szedł na wojnę? Ja mam umierać za Tusków i innych Kaczyńskich? Chyba by musiało mnie nieźle pojebać. Sam bym zawinął żonę i dzieci i zawinął za granicę. Niech idzie na wojnę Jachira, Lempart i reszta wykolejeńców zwalczać patriarchat.
Z tą różnicą, że jak nie jesteś u siebie to nie rzucasz się w oczy i nie robisz zadym. No chyba, że tak to jebać tak samo jak upadlińców.
Kacap to cię strugał, żydowski ryju z farmy trolli.
Właśnie na taką hipokryzje liczyłem.
Ale
Czemu w końcu sie nie przyznasz? Wszyscy już wiedą że jesteś jednym z zapijaczonych kacapow na tym portalu. Jednostka kontrolno-rozpoznawcza aparatu rosyjskiego. Idź siać zamęt na pudełku sowiecka kanalio.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów