18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Polak tłucze Ukraińca
Cryo • 2024-05-11, 20:31
Kiedy jesteś zbyt dużą pizdą, żeby walczyć o swój kraj, ale za granicą też się nie powodzi.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-12, 13:49
dżonyłojlker napisał/a:

To teraz spójrz w dół co napisałeś, geniuszu

Nie piję 11 lat i 4 miesiące.

Pucuj dzisiaj zeby na jutro lśniło.
Skoro nie pijesz tyle czasu to powinieneś myśleć trzeźwo. Nie idź w iluzje i zaprzeczenia bo popłyniesz i 11 lat, 4 miesiàce pojdą się jebać.

Jako alkoholik powinieneś to wiedzieć.
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-05-12, 14:09
baronturbina napisał/a:

Pucuj dzisiaj zeby na jutro lśniło.
Skoro nie pijesz tyle czasu to powinieneś myśleć trzeźwo. Nie idź w iluzje i zaprzeczenia bo popłyniesz i 11 lat, 4 miesiàce pojdą się jebać.
Jako alkoholik powinieneś to wiedzieć.

Ja w przeciwieństwie do ciebie, niczego nie pucuję. Uważam, że każdy kto staje po stronie jakiegokolwiek gówna gadającego po rusku, powinien zostać zagazowany Ale tobie i tak się nic nie wytłumaczy, bo przez te wszystkie lata, które tu siedzisz, widać, że umysłowo nic się nie poprawiło.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-12, 14:32 1
dżonyłojlker napisał/a:

Ja w przeciwieństwie do ciebie, niczego nie pucuję. Uważam, że każdy kto staje po stronie jakiegokolwiek gówna gadającego po rusku, powinien zostać zagazowany Ale tobie i tak się nic nie wytłumaczy, bo przez te wszystkie lata, które tu siedzisz, widać, że umysłowo nic się nie poprawiło.

Czytaj a bedziesz wiedzial co o
Ruskich myślę. Ukry mówią w większości po ukraińsku. Dalej myślisz nietrzeźwo? Widzę że 11 lat i 4 miesiące na dupościsku jedziesz.
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-05-12, 14:39 1
baronturbina napisał/a:

Czytaj a bedziesz wiedzial co o
Ruskich myślę. Ukry mówią w większości po ukraińsku. Dalej myślisz nietrzeźwo? Widzę że 11 lat i 4 miesiące na dupościsku jedziesz.

Nie ma czegoś takiego jak język ukraiński. Ten sam skurwiały zwierzęcy bełkot (może w jakimś stopniu zmodyfikowany), te same zwyczaje, to samo gówno.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-12, 14:59
dżonyłojlker napisał/a:

Nie ma czegoś takiego jak język ukraiński. Ten sam skurwiały zwierzęcy bełkot (może w jakimś stopniu zmodyfikowany), te same zwyczaje, to samo gówno.

Dupościsk definitywnie. Czy ja kiedys pisalem że jestem przyjacielem ukrów? Z dwojga złego niech się bronią i biorą sprzet od zachodu się, bo w obecnym stanie rzeczy Europa ruskie śmiecie tak podkurwiła że na ukrainie się nie skończy.
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-05-12, 15:11
baronturbina napisał/a:

Dupościsk definitywnie. Czy ja kiedys pisalem że jestem przyjacielem ukrów? Z dwojga złego niech się bronią i biorą sprzet od zachodu się, bo w obecnym stanie rzeczy Europa ruskie śmiecie tak podkurwiła że na ukrainie się nie skończy.

Ja pierdolę, jakby z dżdżownicą rozmawiać

Zgłoś
baronturbina 2024-05-12, 15:42
dżonyłojlker napisał/a:

Ja pierdolę, jakby z dżdżownicą rozmawiać

Jak wytrzeźwiejesz to pogadamy.
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-05-12, 15:48 1
baronturbina napisał/a:

Jak wytrzeźwiejesz to pogadamy.

O czym można z tobą rozmawiać... powtarzasz debilizmy po jarku kaczyńskim, że moskale napadną na Polskę. Polska jest w NATO, jakbyś nie wiedział.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-12, 16:43
dżonyłojlker napisał/a:

O czym można z tobą rozmawiać... powtarzasz debilizmy po jarku kaczyńskim, że moskale napadną na Polskę. Polska jest w NATO, jakbyś nie wiedział.

W 1939 tez mieliśmy na innych liczyć. To że jesteśmy w NATO nie znaczy że ruscy nie będą napierdalać. Putin jest nieobliczalny a ukraina może się w koncu przestać bronić.
Jak pisałem wytrzeźwiej.
Zgłoś
majeńka 2024-05-12, 17:46 1
dżonyłojlker napisał/a:

Nie piję 11 lat i 4 miesiące.

Nie wierzę: kacap bez alkoholu? Możliwe że krokodila zapijasz alkoholem, ale zupełnie bez to się nie da.

baronturbina napisał/a:

W 1939 tez mieliśmy na innych liczyć. To że jesteśmy w NATO nie znaczy że ruscy nie będą napierdalać. Putin jest nieobliczalny a ukraina może się w koncu przestać bronić.
Jak pisałem wytrzeźwiej.

Świeższy przykład: w 1994 Ukraina oddała broń za obietnicę że kacapi brytole i chamburgery będą ich bronić. Po tym przyszedł 2014 i 2022 rok...
Zgłoś
Black_Hole 2024-05-12, 18:56
darek1234 napisał/a:

Chyba pierdolicie się sami nawzajem. Pracujesz w biurze Konfederacji czy z pedałem Kaczyńskim?

paragon0 napisał/a:

Kocham tę stronę za to ile tu troglodytów jest i jest się z kogo pośmiać

Firma a na drugie tez lubie sie posmiac
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-05-12, 19:09
majeńka napisał/a:

Nie wierzę: kacap bez alkoholu? Możliwe że krokodila zapijasz alkoholem, ale zupełnie bez to się nie da.

Kacap to cię strugał, żydowski ryju z farmy trolli.

baronturbina napisał/a:

Jak pisałem wytrzeźwiej.

Właśnie na taką hipokryzje liczyłem.
Zgłoś
cerber14 2024-05-12, 19:41
kikimor101 napisał/a:

A kto normalny będzie szedł na wojnę? Ja mam umierać za Tusków i innych Kaczyńskich? Chyba by musiało mnie nieźle pojebać. Sam bym zawinął żonę i dzieci i zawinął za granicę. Niech idzie na wojnę Jachira, Lempart i reszta wykolejeńców zwalczać patriarchat.

Z tą różnicą, że jak nie jesteś u siebie to nie rzucasz się w oczy i nie robisz zadym. No chyba, że tak to jebać tak samo jak upadlińców.
Zgłoś
MlodyGzDyni 2024-05-12, 21:32
pieknie panowie
Zgłoś
baronturbina 2024-05-13, 7:32 1
dżonyłojlker napisał/a:

Kacap to cię strugał, żydowski ryju z farmy trolli.
Właśnie na taką hipokryzje liczyłem.

Ale
Czemu w końcu sie nie przyznasz? Wszyscy już wiedą że jesteś jednym z zapijaczonych kacapow na tym portalu. Jednostka kontrolno-rozpoznawcza aparatu rosyjskiego. Idź siać zamęt na pudełku sowiecka kanalio.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem