📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
polak to nagrywał, widać po chujaszczej jakości.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Niby fajnie, że mu wpierdolił ale z 2 strony machał tymi łapami jak pizda, gdyby trafił na jakiegoś przeciwnika który choć trochę ogarnia to by dostał ładnie wpierdol.
Boże jak ja napisałem argumenty HAHAHAHAHAHAAHAHAH Proszę jakiegoś moda o poprawienie mojej zajebistej ortografii.
haha wyprzedziles mnie siuraku
takie cepy wali, że z pół hektara zboża by wymłócił w tym czasie.
bertas123 napisał/a:
haha wyprzedziles mnie siuraku
Kto pierwszy ten lepszy:D
batiolo napisał/a:
takie cepy wali, że z pół hektara zboża by wymłócił w tym czasie.
HAHAHAHA
O, bardzo rzadki i niespotykany utwór muzyczny którego nie ma w co drugim filmiku na YT. Piwo za to! Nie.
Zaharias napisał/a:
O, bardzo rzadki i niespotykany utwór muzyczny którego nie ma w co drugim filmiku na YT. Piwo za to! Nie.
Film nie mego autorstwa, wiec się nie czepiaj bo banda sadistic połamie ci nogi.
Ale trzeba przyznać, muzyka bardziej chujowa od całej reszty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów