📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bylem raz w hotelu, okazalo sie ze nie bylo swiatla i ogrzewania, porobilem zdjecia i zagrozilem ze ma oddax kase bo to zglosze ( zaplacilem z gory ) przyjechala policja ze sie niby awanturuje, najebali mi, i wywiezli w podartej bluzie przez psa. Spedzilem dzien na wytrzezwialce, w tym czasie wlasciciel ukradl telefon ze zdjeciami. Moral ? Jebac hotele/motele.
Siriuz napisał/a:
Po chuj jechał do małp? Czego się spodziewał?
Taaa wiemy. Najlepiej jakby pojechal do twojej matuszki rasijii. Tam, jak pokazałeś ostatnio, na ulicach samo szczęście i bogactwo
@: O chuj ci chodzi gosciu to ja nie wiem🤣
Ooo kolejny trollik sadolowy
Driver19cm napisał/a:
Taaa wiemy. Najlepiej jakby pojechal do twojej matuszki rasijii. Tam, jak pokazałeś ostatnio, na ulicach samo szczęście i bogactwo
Ojej, uraziłem Twoje uczucia? Wiesz, że jak trafisz na prymkę to możesz sobie tam polecieć za 1,5k PLN? Koniecznie nagraj filmik z wrażeniami
Siriuz napisał/a:
Ojej, uraziłem Twoje uczucia? Wiesz, że jak trafisz na prymkę to możesz sobie tam polecieć za 1,5k PLN? Koniecznie nagraj filmik z wrażeniami
Jako nacjonalista pozwól, że zostanę w polszy 😉
ET zna angielski i chce do domu.
-badum tsss
[ Dodano: 2024-08-09, 16:36 ]
ET zna angielski i chce do domu.
-badum tsss
[ Dodano: 2024-08-09, 16:36 ]
Siriuz napisał/a:
Po chuj jechał do małp? Czego się spodziewał?
Dupov a Ty na nowy białoruski paszport to tam nie polecisz. Nie ma jakiegoś portalu dla komuchów, gdzie byś się odnalazł ze swoimi średniowiecznymi poglądami? Komuchostic.ru czy coś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów