18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:32
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-24, 20:19
Polaku, szanuj swój język.
Y................n • 2013-10-15, 22:03
Witajcie sadole i sadolki. Długie, zatem tylko dla wytrwałych (wytrałość i inteligencja to dwie różne sprawy, więc nie oceniam) Jestem nowym użytkownikiem. To mój drugi temat. Pierwszy wyjebano, bo był chujowy. Chciałem się podzielić z wami moją rozkminą, bo dobre rozkimny są na sadisticu w cenie. A czy moja jest dobra? Oceńcie sami.

Tak naprawdę jebie mnie to, że w ciągu trzech dni ten temat trafi do sucharów, bo moim celem jest przekazanie wam mojego bólu dupy, ale! Jakże ważnej sprawy dotyczącego. Mianowicie: Nowe zangielszczenia w naszym pięknym języku polskim. Skróty, słowa, czy całe zdania wstawiane w wypowiedziach Polaków, które w większości składają się w z polskich słów. Dla przykładu. Ktoś na sadisticu wykładał swoją opinię, bardzo ładnie, ale na końcu zdania dopierdolił IMO. Za chuja nie wiedziałem co to znaczy, póki nie wjebałem tego w wyszukiwarkę. IMO - In my opinion. Pytam. Dlaczego nie użyć pięknego wyrażenia jakim jest: "w mojej opinii". Przecież samo słowo "opinia" jest bardzo pięknym polskim wyrazem! Jego wydźwięk, melodyjność. No kurwa. Albo ktoś pisze komentarz i dopierdala "WTF" - What the fuck. A czy nie można ładnie powiedzieć po polsku "CO JEST KURWA?!" albo "Co to do kurwy jest?!". Słowo "kurwa" jest równie oryginalne jak "fuck". A w czym jest lepsze? Wypowiedz oba: najpierw "fuck", a potem "kurwa". Które ładniej brzmi. Jest różnica? Inny przykład? Jebiesz błyskotliwym kometarzem, a ktoś Ci na to "No shit!". Przecież to nic innego jak "nie pierdol"! O ile więcej siły jest w polskiej wersji niż obesranym angielskim.

Zapytacie. O co ten cały ból dupy jest. Chcą to niech sobie używają. A mi się kurwa płakać chcę i srać jednocześnie, jak wiem, że ktoś używa srangelskiego w Polsce, wypowiadając się do Polaków, zamiast mówić w całości po Polsku! Przecież przeciętny Polak nauczy się srangielskiego z palcem dupie, a przeciętny srangol, albo hamburger nie wie kurwa, że Słowacja i Czechy nie są jednym państwem! Albo, że to nie Australijczycy lizali dupę Hitlerowi, a Austryjacy! Jakby im dać nieśmiertelność to życia by im nie starczyło, by nauczyć się naszego języka! O to mi chodzi. Nasz język być trudny. I umiejętność władania nim to niemal tak wielka sztuka jak ciumkanie w jakimś plemiennym, murzynowym dialekcie. Dlatego drodzy sadole, sadolki, katole, łysi, rudzi, murzyni nie, ale nawet niemcy(tfu!) i gimbusy odwiedzający sadistic.pl (dla tych, którzy się przypierdolą, że nawet ta strona ma zangielszczoną nazwę - szybciej wpisać sadistic(pl) niż stronaosadystycznymhumorze(pl) - to nie przekracza granic mojej tolerancji). Gratuluję wytrwałości, żeście dotrwali do tego momentu. Proszę was i apeluję. Nie wpierdalajcie angielskich słówek do polskich zdań. I szanujcie swój język. Błędy językowe, ortograficzne czy interpunkcyjne się zdarzają. Mam nadzieję, że nie zrobiłem ich wiele ja. Ale na pewno nie zdarza się nikomu przypadkiem DOPIERDOLIĆ wtf, imo, czy kurwa "god sejw de junajted kingdom ugly whor".

Jebią mnie wirtualne piwa, wolałbym prawdziwe. Dzięki nim niestety to się może znaleźć na głównej i przeczyta to więcej osób. Może to szansa, by dotarło to do tej osoby pewnej, która napierdala wpół angielskim jak zła. Jeśli nie dotrze - chuj. Ja swoje powiedziałem. Dziękuję.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Vendal 2013-10-16, 8:57 2
Daje piwo ponieważ też mnie denerwują angielskie skróty. Jedyny miejscem w, którym używam takich oto angielskich form to gry typu diablo albo world of warcraft ( Wts-want to sell, pp-party please, plz-please itp)Dalczego popieram takie skroty w grach a nie w prawdziwym życu? Bo na serwerze używajac takiego jezyka kazdy mnie zrozumie, a piszac posta na forum juz nie.
Zgłoś
BoomShakaLaka 2013-10-16, 8:58 2
Cyrk napisał/a:

A używanie polskich wyrażeń w absolutnie każdym możliwym momencie ma wspólnego z patriotyzmem tyle co składanie papierowych samolotów z misja na Marsa...

Naród wyróżnia się między innymi językiem, do tego polski naród ma ten język unikalny, używany wyłącznie przez Polaków(no i Polonie, ale to też jeszcze Polacy). Dość mocno spaja te 40mln ludzi, dlatego ma coś wspólnego z patriotyzmem, nawet dość dużo. Bardzo możliwe, że to właśnie dzięki naszemu językowi przetrwaliśmy ten tysiąc niełatwych lat wzglednie nienaruszeni.

Pamiętajcie, człowiek opluwający ojczyznę jest jak kundel. Nie bądźcie kundlami.

Chwała!
Zgłoś
bart3q 2013-10-16, 9:09
Ogólnie gość dobrze gada. Ale za porównanie języka Polskiego do jakiegoś murzyńskiego dialektu browara nie będzie...
Zgłoś
The_Andrzej 2013-10-16, 9:12
Nie widzę problemu, dopóki takich skrótowców używa się w internecie i tylko w nim. Problem pojawia się, kiedy ludzie zaczynają używać tego w rozmowie z innymi ludźmi. Coraz częściej słyszy się na ulicy jakieś dzieci, które zamiast się zaśmiać mówią "lol", albo dziwiąc się mówią " wuteef?" itp. Spokojnie, nasz język raczej nie jest zagrożony, anglicyzmów (i nie tylko) jest w nim pełno już w tej chwili, ale będzie ich więcej, to raczej pewne.
Zgłoś
Shadow 2013-10-16, 9:14 2
Skróty typu WTF, OMG itd Cię denerwują? Wiesz jak gadają japiszony? Przykład "Trzeba wrzucić kontent w łeb", "Lajfstajlowy image/kontent", "Target" i tym podobne bzdury. To jest znacznie bardziej wkurzające niż zwykłe "WTF"
Zgłoś
BulaKSSG 2013-10-16, 9:36 1
Piwko, mnie też to wkurwia. Mamy piękny język i powinniśmy się nim posługiwać.
PS. Coraz częściej spotykam się ze słowem "damn" w języku mówionym (bo w tym pisanym to już od dawna jest norma).

Crow22 napisał/a:

Spine klepie bo nie wiedział co oznacza IMO. No racja dzięki temu teraz na wszyscy zaczną pisać WMO

W mojej opinii, a nie WMO. Aż taki jesteś ograniczony, że musisz napierdalać skrótowcami? To może w ogóle przestań pisać pełne zdania, tylko pierwsze literki wyrazów.

DuckDodgers napisał/a:

Szanowanie języka to również zaczynanie zdania z dużej litery.

Dużą literą, jeśli już jesteśmy przy zasadach poprawnej polszczyzny
Zgłoś
rambo007 2013-10-16, 9:39 1
Niestety kto ma mało oleju w głowie ten musi nadrabiać zjebanymi skrótami z języka, którego i tak nie kuma do końca
Zgłoś
B................t 2013-10-16, 9:48 1
Jebać patriotyzm #YOLO heheh jestem taki cool a w ogole imho temat ssie hehe gg wp
Zgłoś
w................k 2013-10-16, 9:55 2
Całkowicie zgadzam się z autorem. Polski język jest wspaniały i trzeba go szanować.
Zgłoś
booore 2013-10-16, 9:59 1
Daję piwo. Za przecinki, styl i całokształt.
Zgłoś
h4xor 2013-10-16, 10:00
Roger that !
Zgłoś
damyrade20 2013-10-16, 10:02
BulaKSSG napisał/a:

Dużą literą, jeśli już jesteśmy przy zasadach poprawnej polszczyzny

Jeśli rzeczywiście przy nich jesteśmy to wielką literą jak już

@Crow22

WSNDTChP - to w Twoim dialekcie, mam nadzieję że zrozumiałeś
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-10-16, 10:03 1
Co prawda, to prawda. Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że mózg będąc bombardowanym takimi komentarzami przyzwyczaja się do nich i czasami samemu można, nawet nieświadomie, okaleczyć nasz piękny język...IMO.
Zgłoś
h................x 2013-10-16, 10:05 1
Temat jak najbardziej popieram. Dodatkowo u gimbusów pojawiły się całkiem niedawno kolejne skróty ch%j wie skąd i do czego... przykład: bb - skrót od byebye, nwm - skrót od NIE WIEM(!!!), bd - będę(!!!), reje - rejestracja, ocb - o co "biega"/chodzi. Z pokolenia na pokolenie jest co raz gorzej i jak widzę polaczka posługującymi się powyższymi skrótami to ch%j mnie strzela.
Zgłoś
m................s 2013-10-16, 10:07
i to staropolskie "rozkminka"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem