📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za lapanie siatką powinny być srogie kary..
Chuj z takim łowieniem. Jak musisz wykarmić całą wioskę to oki, ale dla przyjemności to trzeba moczyć kija.
@up Może tam kurwa mieszkają i potrzebują tych ryb, żeby przeżyć? Dla przyjemności moczyć kija to można na stawach hodowlanych, a nie 2000km z dala od cywilizacji.
Wygląda jak spęd bydła a nie żadne łowienie, z taką siatką to bez zarybiania wyrybią cały zbiornik w parę połowów i chuja będą mieli z taką pazernością. A wędka i spławik z zanętą też nic nie zmienia bo wyrybią tyle że trochę wolniej, a jestem członem wielu związków rybackich i z żadnego tych urwisów z filmu nie kojarzę.
@ up co ty pierdolisz, członka to Ty miałeś co najwyżej w dupie Panie Kolego
Zjadłbym rybę.
lordindycznik Jak tacy cwaniacy wyrybią w końcu całą wodę na świecie i będziesz chciał rybę na ciepło opierdolić to sobie przypomnisz mój wpis jak w marketach bezrybie będzie i już do śmiechu chichu nie będzie bo nigdzie już ryb do kupienia nie będzie ani do złowienia.
@up przestań pierdolić farmazony, bo zawsze jakieś typy będą miały stawy hodowlane i najwyżej 100g ryby będzie kosztować 100zł i tyle
brzoza sam pierdolisz, jak chcesz za 100g miernego jebiącego mułem karpia dawać 100 zł to droga wolna ale są ludzie co też są kurwa smakoszami a ich dieta jak wilków morskich składa się z ryb także gościu spróbuj sobie łososia albo tuńczyka prosto od rybaka to zmienisz zdanie na temat ryb mówię ci raz spróbujesz to pokochasz rybę a mięso to szczurom lądowym zostawmy ha ha ja wolę za dobrą rybkę od rybaka 100 g 60 zł maksymalnie dobra.
@brzoza - dobrze pierdolisz. To właśnie ja bede mioł te stawy! hahah i bede się dorabiał na głupolach...
OsiedleSebixowa to troll a wy łykacie jego prowokacje jak młode rybki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów