Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-07-07, 01:22 ]
pewnie drogę gminną orali od lat to się przyzwyczaili ze ich
Pewnie światłowody chcieli kłaść. Klasyczny problem - cała miejscowość bez neta bo jeden cham nie da 5 centymetrów pola pod przewód. A jak go gmina zmusi to w nocy przetnie. A potem z mordą będzie wydzwaniał, że Internet ma słaby. Już nie wspomnę o tym, że "moje pole" po weryfikacji w urzędzie często okazuje się polem sąsiada, albo należy do gminy. Ludzie na wsiach na skalę masową obsiewają nie swoją ziemię i próbują przez zasiedzenie przejmować grunty.
Ale bajeczkę sobie wysumales... Twoje dyrdymały mają jeden słaby punkt. Mogli to robić poza sezonem.
Po drugie. Własność to rzecz święta!
A skąd wy tacy pewni że to chłop winny, a nie surowiały "biznesmen", który myśli że postraszy papugami i wszystko mu wolno? lub co gorsze, jakiś pierdolnięty wójt, który myśli, że jest ponad prawem i może rozstawiać każdego u siebie?
Towarzyszu Dupov. Idźcie sobie lepiej u siebie w nowej białoruskiej ojczyźnie, że Szmydtem „zarównywać” pola ziemniaków. Może Emila znajdziecie.
Nic do Ciebie personalnie człowieku nie mam ale … 3:36s
Pewnie światłowody chcieli kłaść. Klasyczny problem - cała miejscowość bez neta bo jeden cham nie da 5 centymetrów pola pod przewód. A jak go gmina zmusi to w nocy przetnie. A potem z mordą będzie wydzwaniał, że Internet ma słaby. Już nie wspomnę o tym, że "moje pole" po weryfikacji w urzędzie często okazuje się polem sąsiada, albo należy do gminy. Ludzie na wsiach na skalę masową obsiewają nie swoją ziemię i próbują przez zasiedzenie przejmować grunty.
Co ty pierdolisz? Ćpałeś coś czy jak? Mieszkałeś kiedyś na wsi? Gość zasiał pole całą swoją rodziną buraków i drze mordę, bo mu dzieci buraczane na polu nie zejdą. A na pasie ziemi przy drzewach i tak chuj cały urośnie.
Reasumując, burak zasiał buraki i chodzi wkurwiony bo ktoś coś pomylił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów