📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
a dla Ciebie protestanci i baptyści to coś zupełnie innego.
Jeśli jedni są odłamem drugich, to jest między nimi kontrast.
Po to w Kościele są schizmy, żeby wyznawcy innych poglądów
mogli się odłączyć od tego, co dla nich niewygodne.
Udowodnij, że nie mam racji.
(PS. Nie, to nie jest dyskusja. Jak na razie nie zauważyłem, żebym miał inne zdanie w tym temacie niż Ty)
liczby rzeczywiste-liczby naturalne-liczby nieparzyste
co do ostatniego nie jestem pewna, bo jestem słaba z matmy
kompania-pluton-drużyna
liczby rzeczywiste-liczby naturalne-liczby nieparzyste
co do ostatniego nie jestem pewna, bo jestem słaba z matmy
BTW, 0:41 - po "nr" nie stawia się kropki, a o banałach gadacie
w hiszpanii nasmiewanie sie z roznych religii nie jest niczym nadzwyczajnym jak w Polsce, wiekszosc ludzi jest niewierzaca wiec nie ma sie co dziwic. a to co na filmiku to coroczna impreza ktora jest w kazdym miescie prawie.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
Wiesz co Sensy? Mam ogromne wrażenie, że na siłę próbujesz się ze mną kłócić, mimo, że wcale nie mamy odmiennego zdania.
Proponuję dać sobie po razie w mordę, albo napisać sobie wzajemnie żale na PW.
O ile ja takowych do Ciebie nie posiadam, to wrażenie, że Ty masz je do mnie pozostaje naprawdę wielkie.
Proponuję dać sobie po razie w mordę, albo napisać sobie wzajemnie żale na PW.
O ile ja takowych do Ciebie nie posiadam, to wrażenie, że Ty masz je do mnie pozostaje naprawdę wielkie.
Kurwa po ponad 40 sekundowym przepraszaniu miałem nadzieję chociaż na czarną mszę i płonące krzyże a co dostaję? Bandę nigga-włoskich-tranwestytów przebranych za pedofili i biegających z papierowymi krzyżykami... Załamka, ten portal upada...
Szkoda,że więcej się nie dało wcisnąć napisów "ostrzegających", pozdrowień i dedykacji przed tym filmikiem, myślałem,że we filmiku będą się działy sceny dantejskie a tu wielkie halo o nic.
Co to ma być.. ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów