18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Nihil 2011-03-14, 11:50 4
Ale mi obraza katolików... To tylko pare ciot przebranych w habity i wożących się ala 'east coast nigga'.

Zapalony chrześcijanin? Czyli co, żarem srają?

PS. Katolik zawsze wybaczy, wszakże lepsze posunięcie niż sraka ze złości jak się patrzy na debilizm
Zgłoś
B................r 2011-03-14, 11:56 53
Obrażony to ja jestem ale nie jako katol a użytkownik sadistica ze względu na znikomą treść powyższego filmiku. Generalnie poziom wstawianych tu materiałów coraz częściej sięga dna.
Zgłoś
xgregor 2011-03-14, 12:15 8
@up co nie śmieszy Ciebie nie znaczy że nie śmieszy innych
Zgłoś
T................1 2011-03-14, 12:39 10
@up nie no kurwa jesteś mistrzem bo rozśmieszyłeś sam siebie
Zgłoś
C................r 2011-03-14, 12:41 4
Autor filmiku chyba wczuł się w atmosferę panującą w Polsce, dlatego przeprosił wszystko i wszystkich za ten filmik i za to, że on sam istnieje. I w sumie słusznie.
Zgłoś
xgregor 2011-03-14, 12:54
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Pro21 2011-03-14, 13:10
chujnia piwa nie będzie mimo że fajna muzyka leciała
Zgłoś
cygann 2011-03-14, 13:29
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
sensi 2011-03-14, 15:38 2
jestem bardzo zaślepiona wiarą, dlatego nie widzę w tym filmiku nic ciekawego ani śmiesznego, wybaczcie.

My cock is much bigger than yours
Zgłoś
_................_ 2011-03-14, 15:38 10
co to jest 'chrześcijanizm'? jakiś nowotwór słowny mający podkreślić imbecylizm autora tematu?

a filmik tak urażający uczucia religijne, że o ja pierdolę..
Zgłoś
Janusz~ 2011-03-14, 15:43 1
Czy będąc Kalwinem, Protestantem, czy np. Baptystą, to urazi to moje odczucia religijne?
Raczej nie. (xgregor myśli "o czym on pierdoli?").

Po 1. Chrześcijanie to nie Greko-Katolicy. Domyślam się, że skoro filmik dział się w Katalonii, to właśnie z tej religii się naśmiewano.

Po 2. Google i wikipedia nie bolą. Nie "Chrześcijanizm", ale "Chrześcijaństwo". Albo "Chrystianizm".

(Kurwa, oczy mnie bolą od tych czerwonych podkreśleń :/ ).
Zgłoś
kratek71 2011-03-14, 18:53 1
z tym filmem jest jak z koncem swiata...straszy wiecej niz to warte

nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi
Zgłoś
Angius 2011-03-14, 19:14 1
Myślałem, że to będzie jakaś wymiana argumentów, czy kłótnia pomiędzy fanatycznym katolem a kimś innym. A to co? Się w sutanny poprzebierali i tańczą...
I najpierw się naucz ze słownika korzystać, potem z uploadera filmów...

"Długie pazury potrafią szybko porwać,
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Zgłoś
Przegub 2011-03-14, 19:15 6
podoba mi sie sformułowanie "zapalony chrzescijanin"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów