📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szczecin, ul. Pawła Stalmacha, dnia 07.10.2016r, godzina 17.28 (przejście dla pieszych obok parkingu "Biedronki"). Policyjny radiowóz Kia Cee'd HPW A191 (W191), nie ustąpił pierwszeństwa pieszym na przejściu, oraz ominął auto zatrzymujące się przed tym przejściem.
jak dla mnie to są dwa wykroczenia...
P.S. Wrzućcie filmik na inny serwer, bo skasują...
jak dla mnie to są dwa wykroczenia...
P.S. Wrzućcie filmik na inny serwer, bo skasują...
mazga50 Jest już na chomikowni sadola, stąd nikt nie usunie. Mam nadzieję, że sprawca zostanie potraktowany nie lepiej ani nie gorzej, niż przeciętny obywatel karany zazwyczaj przez niego w identycznej sytuacji.
deliriumpermanent napisał/a:
mazga50 Jest już na chomikowni sadola, stąd nikt nie usunie. Mam nadzieję, że sprawca zostanie potraktowany nie lepiej ani nie gorzej, niż przeciętny obywatel karany zazwyczaj przez niego w identycznej sytuacji.
"niestety w toku postępowania wyjaśniającego nie udało się ustalić kierującego pojazdem"
Teraz należało by to wysłać do TVN TURBO i byłby to hit pod tytułem "Uwaga Pirat"
Wszędzie tam gdzie są biali i czarni"
Nie no, faktycznie chujnie odjebali na maksa, pewnie nie zauważyli co każdemu kierowcy się zdarza, ale ... jechałem ostatnio 7ką od GD do Ostródy jest tam jeden wielki rozpierdol, bo budują S7, przez większość rasy bit 50km/h no i taka kurwa se jedzie takie 50/55km/h za nim policja, a za nimi ja, no i jedziemy, super ulica, mały ruch i nakurwiamy bite 50~km/h, no to po 10km takiej jazdy się wkurwiłem i przed chyba nowym dworem jak wykurwiłem na ciągłej swoim ekodieslem 2.2 cdi to został za mną tylko czarny dym, policja to całkowicie olała i jechała dalej z tamtym, oni sami pewnie byli wkurwieni że muszą jechać żenującą prędkością.
Tak tylko piszę, bo wszyscy jesteśmy ludźmi i nie oceniajmy wszystkich po tym że dostaliśmy 200zł mandatu za głupotę, bo wszędzie są kurwy. Wszędzie. Tym bardziej nawiązując do jakiegoś uwaga pirat gdzie przy kamerach musi wam wjebać mandat bo go szef ujebie...
Tam też siedzi człowiek który ma dzieci, żonę, psa, problemy z kredytem i prawdopodobnie jest jebaną kurwą...
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Tak tylko piszę, bo wszyscy jesteśmy ludźmi i nie oceniajmy wszystkich po tym że dostaliśmy 200zł mandatu za głupotę, bo wszędzie są kurwy. Wszędzie. Tym bardziej nawiązując do jakiegoś uwaga pirat gdzie przy kamerach musi wam wjebać mandat bo go szef ujebie...
Tam też siedzi człowiek który ma dzieci, żonę, psa, problemy z kredytem i prawdopodobnie jest jebaną kurwą...
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
A nie pierdolcie, ostatnio mnie zatrzymali za brak świateł, pełna kultura, dmuchnąłem w alkomat potem poczekałem i dostałem upomnienie zamiast 200zł i 4 pkt...
@up.
Twój awatar to Ty w Rl ? Nie żeby coś, każdy musi zaszaleć w młodości, ale ...
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
MotoGdynia napisał/a:
@up.
Twój podpis, który miał mieć chyba "głębszy sens" mija się z faktem, że się dopierdalasz do mojego obrazku w avatarze, pzdr.
Wyrok powinien być jeden... Skrócić o głowę!
Some say we'll see Armageddon soon.
ee... przebierańce jakieś. teraz policja ma wyrobić limit mandatów, bo 500+ się ni chuja nie dopina...
analnyrycerz napisał/a:
Twój podpis, który miał mieć chyba "głębszy sens" mija się z faktem, że się dopierdalasz do mojego obrazku w avatarze, pzdr.
Się tylko pytam ćwoku
Teraz dopiero uwolniłem odrobinkę swego chamstwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów