Dwóch mężczyzn zostało oskarżonych o napaść na funkcjonariuszy. Pech chciał, że ktoś zdarzenie zarejestrował z okna. Polecam obejrzeć i zastanowić się w ilu takich przypadkach ludzie byli skazywani na podstawie fałszywych zeznań policji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i oczywiście odwazna pani policjantka!!!
spoko spoko, PiS wygra wybory to bedziemy mieli pełno takiego materiału. Nagrania z wizyt bladym switem za wpis na forum, grzywna za nieprzeżegnanie się w poblizu kościoła i kara więzienia za nieuczestniczenie w miesięcznicy (tygodnicy) zamachu na Tupolewa.
Ja pierdolę, teraz jest źle za rządów PO a co dopiero za rządów PiS...
Ja pierdolę, teraz jest źle za rządów PO a co dopiero za rządów PiS...
Mam 4 znajomych policjantów i ze wszystkimi można się zajebiście dogadać. Nigdy nie odjebali podobnych akcji jak na filmie. Z tym się po prostu trzeba urodzić, żeby tak mataczyć i robić krzywdę innemu człowiekowi bez powodu.
petru23 napisał/a:
spoko spoko, PiS wygra wybory to bedziemy mieli pełno takiego materiału.
Straszenie pisem nie jest modne już od paru lat
Za małolata mocno się spinałem na tą całą kulturę "JP", zawsze broniłem mundurowych, ale z roku na rok zacząłem tracić szacunek do tej instytucji.
Wiecie dlaczego?
Bo mam w rodzinie policjantów (akurat pracowników cywilnych w komendach) i wiem jak to wygląda. Tatusiostwo i plecy w każdym wydziale. Znam osobiście psa, który w wieku 20 lat został kryminalnym bo ma ojca wysoko postawionego (!). To skutkuje tym, że testy psychologiczne są barierą dla ludzi z ulicy. taki test czeka aż ktoś się nie zadeklaruje że ma ziomka z rodziny na stanowisko.
Na ulicę wychodzą ludzie którym nigdy w życiu nie dałbym do ręki nawet pałki. Niewyżyte skurwysyny o aspiracjach dyktatorskich czujące władzę. A najgorsze są kobiety i to bedę powtarzał ZAWSZE. To nie są takie kobiety jakie znamy z naszych domów - kobiece delikatne spokojne uśmiechnięte. To są głupie dupy z immunitetem które zrobią wszystko żeby wyjść na szeryfa...
Wiecie dlaczego?
Bo mam w rodzinie policjantów (akurat pracowników cywilnych w komendach) i wiem jak to wygląda. Tatusiostwo i plecy w każdym wydziale. Znam osobiście psa, który w wieku 20 lat został kryminalnym bo ma ojca wysoko postawionego (!). To skutkuje tym, że testy psychologiczne są barierą dla ludzi z ulicy. taki test czeka aż ktoś się nie zadeklaruje że ma ziomka z rodziny na stanowisko.
Na ulicę wychodzą ludzie którym nigdy w życiu nie dałbym do ręki nawet pałki. Niewyżyte skurwysyny o aspiracjach dyktatorskich czujące władzę. A najgorsze są kobiety i to bedę powtarzał ZAWSZE. To nie są takie kobiety jakie znamy z naszych domów - kobiece delikatne spokojne uśmiechnięte. To są głupie dupy z immunitetem które zrobią wszystko żeby wyjść na szeryfa...
@petru23 I moze według Ciebie powinnismy wszyscy znow zaglosowac na PO zeby tylko PIS nie wygral?
Daj kurwa spokoj z tym straszeniem i kazdy kto ma chocby troche oleju w glowie zaglosuje na partie z poza sejmu i namowi do tego rodzine. Jesli nie to albo jestes debilem, albo masz Polske w dupie lub poprostu jestes jedna z tych kurew na posylki sejmowej bandy..
Daj kurwa spokoj z tym straszeniem i kazdy kto ma chocby troche oleju w glowie zaglosuje na partie z poza sejmu i namowi do tego rodzine. Jesli nie to albo jestes debilem, albo masz Polske w dupie lub poprostu jestes jedna z tych kurew na posylki sejmowej bandy..
Jak mnie wkurwia to policyjne pierdolenie, aż mi wstyd za moje miasto ;/
"Poczekajmy na zakończenie postępowania" może nagranie zniknie, albo uda się jakoś inaczej zastraszyć pokrzywdzonych.
Ja juz tu kiedys pisalem.
W czasach jak wypasiona komorka byla nokia 3310 wiec jezeli chodzi o nagrania to ciezko z takimi.
Moj kumpel siedzial z dwoma znajomymi na placu miedzy blokami i pili piwko. Podjechala lodowka do nich wyskoczyli policjanci i spytali sie " czemu ukradliscie to radio".
Oni zdziwieni mowia, ze caly czas sobie tutaj siedza i grzecznie piwko pija.To raczej nie przekonalo policjantow i wzieli ich na komende.
Tam cala noc ich przesluchiwali, jednemu nawet reke zlamali tlumaczac pozniej ze wszyscy stawiali opor przy zatrzymaniu i poprostu w trakcie wykonywannych czynnosci zlamala mu sie reka.
Ten ze zlamana reka sie przyznal , mimo , ze tego nie zrobil a moj znajomy z kumplem rano poobijani mogli wrocic do domu.
Oczywiscie rodzice od razu po powrocie zatelefonowali na policje jak oni traktuja dzieci. Wiec ci stara spiewka " opor przy zatrzymaniu" i jeszcze policja wytoczyla im sprawe, ze bili sie z policjantami przy probie zatrzymania.
Tak wlasnie wyglada Polska policja....
W czasach jak wypasiona komorka byla nokia 3310 wiec jezeli chodzi o nagrania to ciezko z takimi.
Moj kumpel siedzial z dwoma znajomymi na placu miedzy blokami i pili piwko. Podjechala lodowka do nich wyskoczyli policjanci i spytali sie " czemu ukradliscie to radio".
Oni zdziwieni mowia, ze caly czas sobie tutaj siedza i grzecznie piwko pija.To raczej nie przekonalo policjantow i wzieli ich na komende.
Tam cala noc ich przesluchiwali, jednemu nawet reke zlamali tlumaczac pozniej ze wszyscy stawiali opor przy zatrzymaniu i poprostu w trakcie wykonywannych czynnosci zlamala mu sie reka.
Ten ze zlamana reka sie przyznal , mimo , ze tego nie zrobil a moj znajomy z kumplem rano poobijani mogli wrocic do domu.
Oczywiscie rodzice od razu po powrocie zatelefonowali na policje jak oni traktuja dzieci. Wiec ci stara spiewka " opor przy zatrzymaniu" i jeszcze policja wytoczyla im sprawe, ze bili sie z policjantami przy probie zatrzymania.
Tak wlasnie wyglada Polska policja....
złapiesz ich z ręką w twojej kieszeni a oni na siłe wmówić chcą że to nie ich ręka .... żałosne
mesjasz19 napisał/a:
Mam 4 znajomych policjantów i ze wszystkimi można się zajebiście dogadać. Nigdy nie odjebali podobnych akcji jak na filmie. Z tym się po prostu trzeba urodzić, żeby tak mataczyć i robić krzywdę innemu człowiekowi bez powodu.
A skąd wiesz, że nie odjebali? Znasz ich na wylot, chodzisz z Nimi na służbę? Dawaj dalej sobie uciąć rękę za znajomych aż w końcu ja stracisz.
To, że są dobrzy policjanci to chyba normalne. Muszą być bo jest ich w chuj. Sam miałem do czynienia z policją i to nie oznacza zaraz, że jestem patologiem, bo pewnie jeden społeczniak z drugim przyjdzie i tak napisze, bo sami siedza zamknieci w 4 scianach, bez pasji, perspektyw i znajomych i potem mówią, ze oni to nie mają z nimi problemów, jak macie miec skoro jedynie gdzie wychodzicie to do szkoły i kościoła.
Nie raz sie trafiło na w porządku gości, z którymi można sie było dogadać ale zdecydowanie częsciej sie trafia głównie na młodych gnojków, cwaniaczków którzy się dopierdalają do byle czego.
A jak bedą jeszcze chcieli to cos na Ciebie wymyślą, jakaś napaść czy coś i co? Masz lipe. Bo to policja. A nie daj boże bedziesz miał wypite 2 piwa to już w ogóle jestes skazany na porażkę. Chuj, ze nic nie zrobiłeś ale "stróże prawa" tak powiedzieli i masz przesrane. Prawda jest taka, ze stoją kurwiszony ponad prawem. A jak bedziesz potrzebował coś od nich, to jedyne co usłyszysz to "nie możemy nic zrobić" albo "musimy poczekać".
Tak to jest w państwie policyjnym. W normalnym słowo obywatela ma taką samą wagę jak słowo policjanta. Słowo przeciwko słowu + domniemanie niewinności = uniewinnienie. W państwie policyjnym zeznania policjantów to niepodważalny dowód. Zresztą sam raz policjant powiedział kumplowi, któremu wypisywał mandat (niesłusznie) "pan przyjmie ten mandat, w sądzie i tak pan nie wygra" (szkoda, że akurat nie włączył dyktafonu po kryjomu).
Za jedno tylko nadużycie władzy w stosunku do obywatela, policjant powinien z miejsca tracić prawo do pracy w policji czy jakimkolwiek stanowisku państwowym i w zależności od stopnia przekroczenia uprawnień karany co najmniej dwa razy bardziej, niż byłby za to karany zwykły obywatel. Za pobicie oraz wyrwanie telefonu i usunięcie dowodu swojego przestępstwa dałbym obydwu po 10 lat więzienia, mówię poważnie. Takie rzeczy mogą się dziać w ustrojach totalitarnych na porzadku dziennym, jeżeli natomiast władze wyraźnie chcą zaznaczyć, że żyjemy w państwie prawa, kary dla tych, którzy je łamią a powinni stać na jego straży powinny być bardzo dotkliwe. A i ustalić czy rzeczniczka to wszystko wiedziała, jeżeli świadomie kłamała, to 2 lata więzienia i tak samo, zakaz wykonywania jakichkolwiek funkcji publicznych. Wystarczyłoby trochę uczciwych prokuratorów i sędziów i dałoby się ten system uzdrowić.
Za jedno tylko nadużycie władzy w stosunku do obywatela, policjant powinien z miejsca tracić prawo do pracy w policji czy jakimkolwiek stanowisku państwowym i w zależności od stopnia przekroczenia uprawnień karany co najmniej dwa razy bardziej, niż byłby za to karany zwykły obywatel. Za pobicie oraz wyrwanie telefonu i usunięcie dowodu swojego przestępstwa dałbym obydwu po 10 lat więzienia, mówię poważnie. Takie rzeczy mogą się dziać w ustrojach totalitarnych na porzadku dziennym, jeżeli natomiast władze wyraźnie chcą zaznaczyć, że żyjemy w państwie prawa, kary dla tych, którzy je łamią a powinni stać na jego straży powinny być bardzo dotkliwe. A i ustalić czy rzeczniczka to wszystko wiedziała, jeżeli świadomie kłamała, to 2 lata więzienia i tak samo, zakaz wykonywania jakichkolwiek funkcji publicznych. Wystarczyłoby trochę uczciwych prokuratorów i sędziów i dałoby się ten system uzdrowić.
A wiecie co jest najśmieszniejsze? Stając w obronie ojca, którego wedle wszelkich przypuszczeń policjanci potraktowali z naruszeniem prawa, jego syn korzystał z ochrony, jaką otacza się funkcjonariuszy publicznych ))
pl.wikipedia.org/wiki/Funkcjonariusz_publicznySzczeg.C3.B3lna_ochrona_...
"[...] Z ochrony prawnej przewidzianej dla funkcjonariusza publicznego korzystają następujące podmioty:
- osoba, która w obronie koniecznej odpiera zamach na jakiekolwiek cudze dobro chronione prawem, chroniąc bezpieczeństwo lub porządek publiczny; [...]"
Także tutaj wobec policjantki i policjanta z powodzeniem można iść do prokuratury o czynną napaść na funkcjonariusza publicznego.
pl.wikipedia.org/wiki/Funkcjonariusz_publicznySzczeg.C3.B3lna_ochrona_...
"[...] Z ochrony prawnej przewidzianej dla funkcjonariusza publicznego korzystają następujące podmioty:
- osoba, która w obronie koniecznej odpiera zamach na jakiekolwiek cudze dobro chronione prawem, chroniąc bezpieczeństwo lub porządek publiczny; [...]"
Także tutaj wobec policjantki i policjanta z powodzeniem można iść do prokuratury o czynną napaść na funkcjonariusza publicznego.
W każdym zawodzie są kurwy, byłoby prościej jakby skargi były składane na faktyczne chujowe zachowanie policjanta, a nie spamowane z byle pretekstu. Skarg jest tyle, że po prostu bez dowodów ma się wyjebane, bo 90% to pomówienie albo zemsta za zabrane prawko, czy mandat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów