Dwóch mężczyzn zostało oskarżonych o napaść na funkcjonariuszy. Pech chciał, że ktoś zdarzenie zarejestrował z okna. Polecam obejrzeć i zastanowić się w ilu takich przypadkach ludzie byli skazywani na podstawie fałszywych zeznań policji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
znam przypadek :
mezczyzna zostal oskarzony i musial stawic sie do sądu. Został oskarżony o czynna napasc na funkcjonariuszy. Mezczyzna ponoc zaatakowal i pobil 2 policjantow a jednego z nich kopal i ciągnął po ziemi...
Wyobrazcie sobie zdziwienie jak na sale sądową wbił ozkarzony... bez 1 nogi Przypadek autentyczny.
mezczyzna zostal oskarzony i musial stawic sie do sądu. Został oskarżony o czynna napasc na funkcjonariuszy. Mezczyzna ponoc zaatakowal i pobil 2 policjantow a jednego z nich kopal i ciągnął po ziemi...
Wyobrazcie sobie zdziwienie jak na sale sądową wbił ozkarzony... bez 1 nogi Przypadek autentyczny.
Skoro koleś, który ich nagrał boi się ujawnić tożsamości, to mówi samo przez się jaki poziom reprezentuje w Naszym kraju policja!
kurwy jebane.Podoba sytuacja zdarzyła się moim znajomym. Policja podjęła wobec nich interwencje, bo ponoć spożywali alkohol co nie było prawdą, bo jeden z trzech niósł tylko pustą butelkę którą zamierzał wyrzucić do kosza. Nie chcieli przyjąć mandatów więc postanowili ich skuć bo ponoć byli agresywni. W raporcie napisali, że zostali pobici przez tych ludzi a jeden z policjantów został uderzony dodatkową tą pustą butelką. Na ich nieszczęście, pojazd który byl zaparkowany akurat na wprost zdarzenia, miał włączony wideorejestrator . Sprawa zakończyła się jakiś miesiąc temu a chłopaki dostali grzywny i zawiasy. 2 tygodnie temu wnieśli sprawę do sądu z dowodem w postaci filmiku. Dzięki temu, że jakaś gazeta o tym wspomniała i przeczytał ją koleś który miał nagrane to całe zdarzenie, udało mu się ich odszukać i dostarczyć nagranie.
Tak to kurwa wlaśnie wszystko wygląda... Prawo ponad prawem a Policja nie jest dla ludzi tylko dla uprzykrzania komuś i tak podłego życia.
Tak to kurwa wlaśnie wszystko wygląda... Prawo ponad prawem a Policja nie jest dla ludzi tylko dla uprzykrzania komuś i tak podłego życia.
Jeśli ten filmik kogoś wkurwił to polecam obejrzeć mowę końcową Grzegorza Brauna, który również był oskarżony o napaść na "policjantów"
gość merytorycznie i logicznie rozłożył prokuraturę i sąd na łopatki, ale wyrok i tak był z góry jasny
gość merytorycznie i logicznie rozłożył prokuraturę i sąd na łopatki, ale wyrok i tak był z góry jasny
Sługusy bezprawia
Raz trafiłem na młodego krawężnika, chciał mnie na komende zabrać bo podejrzanie wyglądałem... no kurwa co za kraj.
Raz trafiłem na młodego krawężnika, chciał mnie na komende zabrać bo podejrzanie wyglądałem... no kurwa co za kraj.
Po co to wrzucasz skoro zdecydowana większość użytkowników tego portalu ma/miała starych w policji i zaraz w komentarzach zacznie się obrona mundurowych...
^
Wiem o tym dobrze i szczerze mówiąc to trochę na to liczyłem.
Ale to za godzinę\dwie, jak ze szkoły wrócą.
Wiem o tym dobrze i szczerze mówiąc to trochę na to liczyłem.
Ale to za godzinę\dwie, jak ze szkoły wrócą.
Patrząc na samochód, gośc ma hajs. Niech załatwia najlepszego prawnika i wywalczy takie odszkodowanie że ci (mili)cjanci się zesrają.
Ja znam przypadek gdzie policja wmówiła dla typa, że prowadził samochód po pijanemu.. a tak naprawdę siedział na miejscu pasażera.. W sądzie "policjanci" kłamali, że widzieli jak się przesiadał.. oczywiście sąd uwierzył psom, a koleś za NIEWINNOŚĆ stracił prawko i ma brudne papiery..
Jakiś ekspert się wypowie, że policjant miał prawo w tej sytuacji wyrwać mu telefon? Nie był to przecież przedmiot niebezpieczny, to podchodzi chyba pod kradzież...
Oho, obrońcy bagieciarzy dostaną krwotoku z dupy jak to zobaczą
Smutne, że trafiają się takie przypadki - ale gorsze że rzecznik próbuje walić w chuja. Nic mnie tak nie wkurwia.
Smutne, że trafiają się takie przypadki - ale gorsze że rzecznik próbuje walić w chuja. Nic mnie tak nie wkurwia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów