foxnews.com/world/uk-government-warns-think-before-you-post-amid-threa...
foxnews.com/world/uk-government-warns-think-before-you-post-amid-threa...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolejna w kolejce już czeka orwellowska myślozbrodnia...
Będziesz siedział to kwestią czasu rasisto
[ Dodano: 2024-08-13, 19:34 ]
Będziesz siedział rasisto halman
i trafilbys do wiezienia zamiast na noc to na parę lat.
A w więzieniu Ci co pamiętają filmik z brytyjską klawiszką 😁 miłoby spędzili czas!
Nie wolno udostępniać filmów zawierających przemoc, lub nieprzychylne komentarze. Ja pierdolę, kiedy zajmą się tymi co są powodem powstawania takich filmów? Kiedy cofną się mentalnie o 500 lat i zrozumieją, że ciapaty to nie człowiek a zwierzę z czarną skórą to małpa?
tyle że tam już ciapaci i rzymianie są w rządzie i ustalają swoje prawa. rodowici brytole za chwile będą w mniejszości i dostają wpierdol w biały dzień. jak któremuś się nie podoba to zaraz mandat albo areszt i wpierdol. może taka karma z kolonie przez te setki lat. należy się tym kurwiom za Jałte. Jebał pies całą tą brytanie, francje i niemcy. POLSKA BEZ BRUDASÓW!!!
Widać, że jej jest głupio.
Widać też, że jest głupia , swoją drogą anglia mocarstwo podbijające cały świat, rabujące na potęgę (w tym nasze Polskie złoto) teraz "połyka karmę" za te bestialstwa których się dopuściło na przestrzeni wieków. Pies im mordę lizał , kot ich drapał o koń ich ru...ł......
Ja nie potrafię zrozumieć skąd w ludziach tyle debilnego ślepego posłuszeństwa? Przecież każdy system można by obalić jeśli tylko się chce. Jak to możliwe że pare osób wprowadza chore prawa, pomyły a reszta z uśmiechem na ustach je realizuje? Kiedyś wierzyłem w ludzi ale dzisiaj uważam ich za bezmózgą szara mase. Mają to na co zasłużyli, bezsilność, wyuczona bezradność i nadgorsze to właśnie bezmyślne posłuszeństwo. Żaden dyktator nie mógł by realizować swoich fantacji gdyby nie debile którzy go słuchaja. Strasznie to smutne...
Bo my ludzie to trochę lemingi. Ale murzyn to leming i do tego małpa :/
A w więzieniu Ci co pamiętają filmik z brytyjską klawiszką 😁 miłoby spędzili czas!
Pani Klawszka juz nie jest taka zadowolona raczej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów