📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no i kto się wpierdala? oczywiście kurwa baba, co za tępe stworzenia, ja jebe
Co za ułom z kierowcy, paru żółtków nie potrafi tirem rozjechać. A policja też jakaś upośledzona... chyba, że tak jak w Anglii broni nie noszą.
Ciekawe, czy Audi blokujące pas oryginalne, czy chińska podróba.
Tak wygląda policja którą ogranicza prawo tworzone przez lewaków - rozbrojona, bezradna (bo po co umieć walczyć jak wystarczy znać hasła partii)
Dobrze sobie poradzili, nie ustąpili i kierowca musiał się poddać - swoją drogą co on kurwa myślał cofając
W cywilizowany kraju by go zastrzelili, a potem darli japę do trupa, żeby przestał stawiać opór.
cioty, mogli sypnąć ryżem pod koła.
Hamburgery rozwiązałyby tą sytuację odrobinę inaczej...
za to ostrożni nie żyją wcale."
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów