Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Cytat spod oryginalnego filmu poniżej

Cytat:

19 XII 2013, godzina widoczna na nagraniu. Warszawa, skrzyżowanie ulic Orzyckiej i Wydmińskiej. Zauważyłem zaparkowany radiowóz Policyjny z Ruchu Drogowego. Celowo używam sformułowania "zaparkowany" gdyż stał wyłącznie z zapalonymi światłami awaryjnymi, bez włączonych świateł uprzywilejowania. Zaparkowany był w taki sposób, że postanowiłem zwrócić uwagę na panom Policjantom. Na nagraniu nie widać mojego rozmówcy, ale jego twarz przez chwilkę przewija się w filmie.
Rozumiem. Szary Kowalski może być niedouczonym kierowcą. Kierowca zawodowy przechodzi dodatkowe kursy, jeździ więcej, powinien być bardziej rozważny. Ale Policjanci?! I to w dodatku z wydziału Ruchu Drogowego, żeby tak lekceważyć przepisy?! Przecież swoim zachowaniem i AROGANCJĄ spowodowali realne zagrożenie dla pieszych!!! Czy faktycznie drobna stłuczka tłumaczy i przede wszystkim upoważnia ich do takiego zachowania?!
Moim zdaniem, jeżeli funkcjonariusz, z którym rozmawiałem był jednocześnie kierowcą tego samochodu - to oprócz poniesienia konsekwencji wynikających ze złamania przez niego przepisów ruchu drogowego powinien być przeniesiony do innej formacji z powodu nieznajomości tychże przepisów! Jeśli tacy niedouczeni funkcjonariusze sprawują kontrolę nad ruchem drogowym, to właśnie mamy odpowiedź, dlaczego dochodzi do tylu zdarzeń!
Jego zachowanie jest kpiną i obrazą dla munduru, który nosi!

Materiał mojego ojca
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
takija 2013-12-20, 12:16
xts napisał/a:

po co powtarzasz moją logikę na początku?

chuja żadnego, a jakbym miał byłbym z tego dumny, ty pewnie jesteś chudym kmiotem szerokich dresach i obwisłej bluzie, który z ziomeczkami na ławce krzyczy hwdp na widok policji.

kiedyś ktoś cię w dupe w bramie będzie jebał, a ty będziesz się modlił, żeby policja szybko przyjechała. ale nie przyjdzie bo będzie szukała przepisowego miejsca do postoju.

jak ci okradną mieszknie albo zapierdola zegareczek to kurwa nie waż się iśc do HWDP policji, ty nie potrzebujesz ich pomocy

Człowieku Ty masz poważny problem ze sobą. Twoja logika z początku Twojego postu była bardzo stronnicza i dotyczyła jedynie kierowcy zwracającego uwagę. W postępowaniu policji nie widzisz niedociągnięć?
Uważasz że jestem chudym kmiotem, ok uważaj sobie co chcesz, nie wiem tylko na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski....sadole to na ogół znawcy od wszystkiego ale żeby az tak?! Człowieku zapierdalaj do policji! idealnie odnajdziesz sie w roli speca od rysopisów! Akurat w tym wypadku nie trafiłeś ale poćwiczysz i będa z Ciebie ludzie.
Napisałem wyraźnie "Policja dała w tym wypadku dupy"....no ale po co czytać dokładnie jak można wybiórczo tak żeby pasowało do naszych wymysłów....nawet jeśli są skrajnie kretyńskie

Jeśli mi okradną mieszkanie to zgłoszę to na policję ponieważ takie mam prawo a oni obowiązek zareagowania.
Zgłoś
Tassadar 2013-12-20, 12:20 1
Weź jak już się odzywasz to rób to z jakimś poziomem, bo twój obecny sugeruje mi że nie warto się wdawać w dyskusję. Nie mniej powiem ci tylko że prawo jest prawem, stanowi ogólny zarys jak sytuacja powinna wyglądać, czasem sytuacja wymaga nagięcia tegoż prawa i dostosowania do sytuacji. Gdyby się sztywno trzymać przepisów z domu byś nie wyszedł bez mandatu. Gdyby tak każdy parkował gdzie popadnie to byłby burdel a że jeden radiowóz podczas akcji gdzieś zaparkuje to nikomu czapka nie spadnie. Przesadne przeżywanie się często obecnie objawia właśnie takim narzekaniem.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
TheByQ 2013-12-20, 12:29 2
@xts Przepraszam, pan ma tak od urodzenia, czy to popierdolenie nabyte zostało później? Na filmiku nie ma gwałtu w bramie, o którym tak marzysz, nikogo nie mordowali, więc mógł te 2 minuty poświęcić na zaparkowanie poprawnie.
Zgłoś
takija 2013-12-20, 12:29
Tassadar napisał/a:

Weź jak już się odzywasz to rób to z jakimś poziomem, bo twój obecny sugeruje mi że nie warto się wdawać w dyskusję. Nie mniej powiem ci tylko że prawo jest prawem, stanowi ogólny zarys jak sytuacja powinna wyglądać, czasem sytuacja wymaga nagięcia tegoż prawa i dostosowania do sytuacji. Gdyby się sztywno trzymać przepisów z domu byś nie wyszedł bez mandatu. Gdyby tak każdy parkował gdzie popadnie to byłby burdel a że jeden radiowóz podczas akcji gdzieś zaparkuje to nikomu czapka nie spadnie. Przesadne przeżywanie się często obecnie objawia właśnie takim narzekaniem.

Zatem co tutaj stanowiło o tym że można naciągnąć to prawo i zaparkować sobie tak żeby utrudniać przejście pieszemu i przejazd kierowcy Logiczne myślenie nie jest trudne, policja przyjechala na akcje w której nie było ofiar, mogła zatem stanac tak zeby było to zgodne z przepisami Gdybyś Ty tak stanął to zaraz miałbyś mandat. Wierze jednak że jestes rozsądnym kierowcą i parkujesz tylko tam gdzie wolno
Zgłoś
pisage 2013-12-20, 12:52 2
Wszystkim sadolowym kierowcom proponuję postawić się w takiej sytuacji. Dojeżdżacie do przejścia dla pieszych zastawionego przez duży samochód, zatrzymujecie się i rozglądacie. Nikt nie idzie to ruszamy. I w tym momencie na pasy wbiega dziecko/wjeżdża rowerzysta. Nie ma już szans uniknąć uderzenia. Tu nie chodzi tylko o poprawność i zgodność z przepisami, a zdrowy rozsądek. Policjantom wyraźnie go zabrakło, a do tego wyszło z nich buractwo.
Zgłoś
przemoert 2013-12-20, 13:14
@pisage
Tak, zatrzymuję się, rozglądam, ruszam, wbiega dziecko. Mam w tym momencie jakieś 10 na liczniku. Faktycznie nie da rady uniknąć zderzenia... A buractwo, to wyszło z autora filmiku, który sam łamie przepisy, a czepia się policji. Jedną z niewielu rzeczy, których nie jestem w stanie tolerować jest hipokryzja.
Zgłoś
z................m 2013-12-20, 13:57
Ale trochę racji ma. Jak już tak stoją to trza było włączyć koguty. A że kolejny Emil czy tam inny cwaniak z kamerą to druga sprawa.
Zgłoś
x................s 2013-12-20, 15:40
kmsm1990 napisał/a:

.

produkujesz się, pocisz, jad ci z dupy cieknie ale to ja piwka dostaje

mission accomplished

jak ci jest?
Zgłoś
takija 2013-12-20, 15:52
xts napisał/a:

produkujesz się, pocisz, jad ci z dupy cieknie ale to ja piwka dostaje

mission accomplished

Obrazek

jak ci jest?

Brawo, całe 5 piw dostałeś jak na ten czas I jak Ci teraz? Ego rośnie?

Ps. Jeśli juz tak te piwa zliczasz to pewnie zauważyłeś, że dwie osoby które się Tobie sprzeciwiły w tym temacie dostały więcej piw od Ciebie?
Zgłoś
FrasQs 2013-12-20, 16:18
Dam prosty i logiczny przykład bo widze że niektórym ciężko logicznie pomyśleć, pracujecie? To sobie pomyślcie że w robocie coś zjebiecie, przykładowo wsypiecie trutke dla szczurów zamiast cukru, i wyobrazcie sobie ze ktos to zauważa i powiadamia was o tym że sie pomyliliscie i że w ten sposób możecie kogoś zabić, co wtedy? Zhejtujecie goscia? A co jeśli ktoś zjadłby zatrute żarcie? tak, wtedy ktoś umrze a wy pójdziecie siedzieć, podobna sytuacja jest w filmie wyzej, gdyby gosciu nie zwrócił uwagi policji, a nastepny kierowca potrąciłby kogoś śmiertelnie to kto poszedłby siedziec, kierowca czy policjant?
Zgłoś
x................s 2013-12-20, 17:09
kmsm1990 napisał/a:

Brawo, całe 5 piw dostałeś jak na ten czas I jak Ci teraz? Ego rośnie?

Ps. Jeśli juz tak te piwa zliczasz to pewnie zauważyłeś, że dwie osoby które się Tobie sprzeciwiły w tym temacie dostały więcej piw od Ciebie?

ego dosyc wysokie, 2x wyższe od twojego sprawdzając.
Zgłoś
perki 2013-12-20, 17:32 1
wystarczy zatrzymac sie i rozejrzec
Zgłoś
takija 2013-12-20, 17:40
xts napisał/a:

ego dosyc wysokie, 2x wyższe od twojego sprawdzając.

Brawo Jesteś taki niesamowity że musiałeś zejść z tematu....
Zgłoś
Tassadar 2013-12-20, 20:45
kmsm1990 napisał/a:

Zatem co tutaj stanowiło o tym że można naciągnąć to prawo i zaparkować sobie tak żeby utrudniać przejście pieszemu i przejazd kierowcy Logiczne myślenie nie jest trudne, policja przyjechala na akcje w której nie było ofiar, mogła zatem stanac tak zeby było to zgodne z przepisami Gdybyś Ty tak stanął to zaraz miałbyś mandat. Wierze jednak że jestes rozsądnym kierowcą i parkujesz tylko tam gdzie wolno

W tym przypadku nie ukrywam mimo awaryjnych mogli zaparkować gdzieś w bardziej sensownym miejscu chociaż na filmie widać że nie za bardzo jest gdzie akurat ale jak wiadomo dla chcącego nic trudnego. Tak więc jeśli ja bym tak zrobił włącznie z awaryjnymi to myślę że mandatu od razu by nie było... Oczywiście jeśli nie poszedłbym sobie np do sklepu w tym czasie a zepsuło by mi się auto dajmy na to. Tak na dobrą sprawę dokładnie co i jak nie wiadomo

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
takija 2013-12-20, 21:53
Tassadar napisał/a:

W tym przypadku nie ukrywam mimo awaryjnych mogli zaparkować gdzieś w bardziej sensownym miejscu chociaż na filmie widać że nie za bardzo jest gdzie akurat ale jak wiadomo dla chcącego nic trudnego. Tak więc jeśli ja bym tak zrobił włącznie z awaryjnymi to myślę że mandatu od razu by nie było... Oczywiście jeśli nie poszedłbym sobie np do sklepu w tym czasie a zepsuło by mi się auto dajmy na to. Tak na dobrą sprawę dokładnie co i jak nie wiadomo

Awaria auta pewnie by przeszła, chyba że trafiłby się służbista, na takich nie ma rady. Masz racje że nie wiemy co tam sie stało ale na akcje odbijania zakładnika to to nie wygląda także na pewno mieli kupe czasu żeby auto postawić w miejscu które nie stwarzałoby zagrożenia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem