📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z takimi kolorami działają widocznie na niego jak płachta na byka.
na pielgrzymce radyja jakis tam sukienkowy mowil ze miejsce baby jest w domu! mial racje pedofil!!!
Aż miło popatrzeć jak soczyście je napierdala..
" Do garów ku*wa, do garów wypier*alać ale to już!!" wykrzyczał policjant, używając [jak to kolega @daymaker napisał] kuchnio-zaganiacza
napierdala mieczem świetlnym? a te kobitki to od ,,dżedaj,, są czy imperium reprezentują?
mieczem świetlnym
Czy wy k**** macie poprzewracane na strychu?
To jest serwis humorystyczny(tu mam na myśli różne aspekty humorystyczne łącznie z czarnym humorem, czego filmik przykładem napewno nie jest) a nie portal mający na celu szerzenie sadyzmu czy też popieranie przemocy wobec kobiet, puknijcie się w czerep - każdy i każda z osobna zanim skomentujecie coś o czym nie macie bladego pojęcia. Chcecie sadyzmu? W takim razie życzę każdemu z osobna dostać po ryju taką pałką kiedy będziecie walczyli o swoje prawa.
Razi mnie fakt zacofania, ktore bije z waszych komentarzy jak słońce w lipcu...
Polecam "psalm stojących w kolejce" gwoli konfrontacji waszej ułomności intelektualnej i emocjonalnej, może dojdzie do jakiejś refleksji, choć szczerze wątpie. Nie będę odpisywał na żadne odpowiedzi, więc się nie fatygujcie.
To jest serwis humorystyczny(tu mam na myśli różne aspekty humorystyczne łącznie z czarnym humorem, czego filmik przykładem napewno nie jest) a nie portal mający na celu szerzenie sadyzmu czy też popieranie przemocy wobec kobiet, puknijcie się w czerep - każdy i każda z osobna zanim skomentujecie coś o czym nie macie bladego pojęcia. Chcecie sadyzmu? W takim razie życzę każdemu z osobna dostać po ryju taką pałką kiedy będziecie walczyli o swoje prawa.
Razi mnie fakt zacofania, ktore bije z waszych komentarzy jak słońce w lipcu...
Polecam "psalm stojących w kolejce" gwoli konfrontacji waszej ułomności intelektualnej i emocjonalnej, może dojdzie do jakiejś refleksji, choć szczerze wątpie. Nie będę odpisywał na żadne odpowiedzi, więc się nie fatygujcie.
Bziqmasta napisał/a:
Czy wy k**** macie poprzewracane na strychu?
To jest serwis humorystyczny(tu mam na myśli różne aspekty humorystyczne łącznie z czarnym humorem, czego filmik przykładem napewno nie jest) a nie portal mający na celu szerzenie sadyzmu czy też popieranie przemocy wobec kobiet, puknijcie się w czerep - każdy i każda z osobna zanim skomentujecie coś o czym nie macie bladego pojęcia.
Co ty stary na hardach nie byłeś ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów