(Oglądać do końca)
(Oglądać do końca)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za gówno? Nie oglądać
Jeśli czegoś nie rozumiesz, to nie znaczy że jest gównem. Świadczy to jedynie o twoim debilizmie.
FBPGW, czyli na polski BODT - Biuro Ochrony Dobrych Topów. Specjalnie stworzona Amerykańska agencja rządowa do eliminowania marnej jakości trawki z legalnego i nielegalnego rynku. Pomagają zwykłym amatorom w krzewieniu świadomej codziennej rekreacji, jednocześnie eliminując negatywne aspekty zjawiska. Terenowi agenci potrafią wyczuć "anielski pył" z odległości dwóch mil, dodatkowo szkolą pracowników coffee shopów, patrolują teren, obsługują drony transportowe, walczą ze stereotypami, a przede wszystkim zawsze mają przy sobie bongo i poratują bletką. W Kalifornii dodatkowo można się u nich odpłatnie zaopatrzyć w Scooby Snacki. W ciągu 10 lat zastąpią DEA na poziomie marihuany oraz powstaną sekcje zajmujące się selekcją trawki po genomie. Szanuję ten kraj, bo płacąc podatki, wiem że te pieniądze idą na pożyteczne rzeczy. God bless America!
Stany są pojebane .... ale przyznaj się, wymyśliłeś to?
mnie i kumpli też dojebali gliniarze jak robiliśmy flaszkę w parku i powiedzieli:wylewacie albo mandat.
Kurwa, nie wiem o co chodzi, nie znam tak angielskiego, podpowie ktoś?
No ze najpierw sie przypierdala o bake ze ma i jebie w samochodzie a potem daje mu mandat za smiecenie bo jak sam powiedzial na koncu "this weed was trash" czyli to był ustawiony gag, ale wygląda hiper realnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów