Pałkarz w celi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siedzą tak sobie kurwa i nic nie robią i to wszystko z naszych podatków.
Popędziłbym to całe towarzystwo do dobrej, ciężkiej roboty przy czymkolwiek, to by się skończyły żal dupę ściskające problemy pod tytułem nie mam fajek, siedzę z tym na nie z tamtym, i jaki to ja jestem wielki kozak na wolności
Co za pojebany kraj
Popędziłbym to całe towarzystwo do dobrej, ciężkiej roboty przy czymkolwiek, to by się skończyły żal dupę ściskające problemy pod tytułem nie mam fajek, siedzę z tym na nie z tamtym, i jaki to ja jestem wielki kozak na wolności
Co za pojebany kraj
Do ciężkich robót bym tych pseudokibiców wysłał , najlepiej na syberie.
niech go tam zruchają i zatłuką na śmierć za tego 13latka
trzeba było isc do normalnej pracy to by sie nie musiał użerać z kibolami
trzeba było isc do normalnej pracy to by sie nie musiał użerać z kibolami
Łysy z tego wszystkiego jest najlepszy w mojej opinii, wąsaty ma w 1/100 trochę racji ale ogólnie ma wypracowany SB'owski pogląd, żadnych zasad moralnych. Oczopląs zwykły śmieć z wyhodowanym przez brudne środowisko obsranym światopoglądem.
Ciekawy dokument, z chęcią resztę obejrzę.
macleod napisał/a:
Siedzą tak sobie kurwa i nic nie robią i to wszystko z naszych podatków.
Co za pojebany kraj
Prawda Prawda 100% się zgadzam z tym co napisałeś chciałem napisać podobnie ale już to co chciałem zostało napisane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów