Całkiem udana prowokacja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Gimbus od razu odważny się zrobił jak mu powiedziano, że to wkręt. Dobry film. Piwko.
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Wychodzi , że życie gliniarza nawet fejkowego jest awsome:P.
Dawno się tak nie uśmiałem Najlepszy polski filmik ostatnich miesięcy, zaraz po "A co tu się wyrabia?!". Daje piwko i czekam na więcej!
Parada frajerów
Że też nikt mu w zęby nie przyjebał...
Lol, zostawili tego typa na ziemi, na pewno równo wkurwił
mam kontakty. moi koledzy pala ziolo. co teraz? powinni mnie do paki wsadzic ;O
ja pierdole oni mają piane zamiast mózgu? to tak jakby obcy facet podszedł i zaproponował cukiereczka btw. spotkało mnie coś podobnego kiedyś, ide sobie z kolegą obok tesco koleś podchodzi "ej chcecie ze mną zajarać? sam nie wypale a nie chce żeby się zmarnowało" i tak kusił facet ale dzielnie odmówiliśmy teraz myślę że dobrze zrobiłem ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów