📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:17

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gimbus od razu odważny się zrobił jak mu powiedziano, że to wkręt. Dobry film. Piwko.

jak ci suty stwardnieja i meskiego glosu dostaniesz. to zanczy, że jesteś chłop. kpw ?
Ciekawe, czy chłopaki wiedza, że za podszywanie się pod policję jest odpowiedni paragraf?

Dawno się tak nie uśmiałem
Najlepszy polski filmik ostatnich miesięcy, zaraz po "A co tu się wyrabia?!". Daje piwko i czekam na więcej!

mam kontakty. moi koledzy pala ziolo. co teraz? powinni mnie do paki wsadzic ;O
ja p🤬le oni mają piane zamiast mózgu? to tak jakby obcy facet podszedł i zaproponował cukiereczka btw. spotkało mnie coś podobnego kiedyś, ide sobie z kolegą obok tesco koleś podchodzi "ej chcecie ze mną zajarać? sam nie wypale a nie chce żeby się zmarnowało" i tak kusił facet ale dzielnie odmówiliśmy teraz myślę że dobrze zrobiłem ;d
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie