Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Ale ty jesteś naiwny albo masz 15 lat i nie znasz historii.
Dzisiejszy prawak to ten co stał po środku 10 lat temu, a dzisiejszy "faszysta" to ten co w Polsce stał pośrodku 20 lat temu.
Każdy komu wydaje ise że stoi po środku w praktyce jest sojusznikiem skrajnej lewicy, bo nie stawia im czynnego oporu i mogą co roku przesuwać granicę "normalności".
a mnie wkurwiaja takie ameby jak ty... kazda dyskusja w kontekscie lewej czy prawej strony nie toczy sie o fundamentalne sprawy w kwestii dobrego prosperowania panstwa tylko cala dyskusja jest zdominowana przez kompletnie niewazne kwestie jak: pedaly religia aborcja adopcja in vitro.
mylisz sie. ja widze dobre i zle pomysly zarowno po jednej jak i po drugiej stronie. powtarzac sie nie bede.
kazde panstwo z czasem oscyluje raz w lewa raz w prawa strone zaleznie od tego ktora strona przegina.
ty z tego co napisales widze ze identyfikujesz sie z konserwa bo masz zakuty leb.
bob honor wloszczyzna.
kwestia wyczucia smaku i rozsadnego przesuwania granic doprowadzila nas do tego gdzie dzis jestesmy, gdyby nie to, dzis pewnie rysowalbys gownem w jaskini jakiegos konika.
byc moze stalbys w tlumie i ogladal jakiegos naukowca ktorego palą na stosie bo mowi niezgodnie ze slowem kosciola.
do tego nie umiesz czytac ze zrozumieniem.
nie wszystkie postulaty sa dobre a z pewnych skladowych mozna zrezygnowac.
Weź ty się pierdol Lewicowa pało.
Ale tu jest najebane tego robactwa z lewactwa, tfuuuuu !
Oho, mamy na pokładzie "murowanego" zwycięzce kolejnego odcinka teleturnieju, Idź się utop w gównie dla dobra ogółu albo wracaj do piwnicy i siedź cicho jak przez ostatnie dwa lata. Sadistic naprawdę cię nie potrzebuje- ten twój jeden wysryw po tym czasie jest już wystarczający.
Weź ty się pierdol Lewicowa pało.
Ale tu jest najebane tego robactwa z lewactwa, tfuuuuu !
Bo pis to prawica ... nie pograzaj sie czlowieku
Śmieszne jak BLM, LGBT i ISIS na zachodzie. Ja tam wole żyć w katolickim homofobicznym zaścianku, i śmiać się z "oświeconych" na nowoczesność, wymierających narodków, gdzie bezkarne mniejszości robią rozpierdol na co dzień
Kaczyński - gej, Ziobro - krytpogej, szefostwo służb specjalnych - pedały; Kuchciński i Terlecki - koledzy od strzykawki, do tego Terlecki wąchał klej. Fajnych masz idoli
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów