18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
poliż rydza
nowynick • 2021-06-08, 12:37
Ani to prawdziwi politycy, ani nic wspólnego z prawdziwą wiarą, więc proszę nie przenosić...

Zgłoś
Halman 2021-06-08, 12:41 5
gdzie nie ma Rydzyka?
Rydzyka nie ma na znaczkach...
Zgłoś
MariolaBezPindola 2021-06-08, 12:42 1
Kto nie lize ten z Milicji
Zgłoś
robaki 2021-06-08, 12:44 65
Jak dla mnie to nie jest w ogóle śmieszne, ale tragiczne. Montaż montażem, ale zdaje się, że rzeczywistość niewiele odbiega od tego filmiku. To już jest taki etap wstania z kolan, że oni dawno bujają w obłokach za kasę podatnika. Jeśli ktoś chce, niech wierzy w cokolwiek, ale żeby takiemu spieprzajdziadu lizać dupę... Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem, co siedzi w głowach tych fanatyków rydzykowych.
Zgłoś
nowynick 2021-06-08, 12:49 4
robaki napisał/a:

.....to już jest taki etap wstania z kolan...... Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem, co siedzi w głowach tych fanatyków rydzykowych.

jak mówią, że wstają z kolan to pytanie co tam wcześniej robili

Dasz dziwce 150 zeta to Ci wyliże jaja i będzie zapewniać, że było fajnie. Tu masz zasadniczo to samo tylko trochę wyższe stawki mają (w żargonie Roksa.pl nazywa się to "de luxe" )
Zgłoś
Kriski 2021-06-08, 12:50 3
Halman napisał/a:

Halman

Żebyś nie skończył jak Trump, na papierach wartościowych.

Zgłoś
Elpolaco 2021-06-08, 13:21 3
Duda i jego kurwa morda
Zgłoś
luxpiotr 2021-06-08, 13:31 8
Czemu tylko ułomy z lewicy robią takie filmidła?
Zgłoś
janlew 2021-06-08, 13:34 21
Śmieszne jak BLM, LGBT i ISIS na zachodzie. Ja tam wole żyć w katolickim homofobicznym zaścianku, i śmiać się z "oświeconych" na nowoczesność, wymierających narodków, gdzie bezkarne mniejszości robią rozpierdol na co dzień
Zgłoś
tfujdiler 2021-06-08, 13:40 10
luxpiotr napisał/a:

Bo debile z prawicy są skupieni na tvp a jak wiadomo na tv filmiku nie posklejasz
Zgłoś
nowynick 2021-06-08, 13:41 16
luxpiotr napisał/a:

Ale Ty wiesz, że to nie fotomontaż tylko ci ludzie na poważnie pojechali lizać ego przywódcy sekty w zamian za głosy jego wyznawców w wyborach?
Zgłoś
shao_ 2021-06-08, 14:01 3
niech ten rydzyk zdechnie jak najszybciej
Zgłoś
swampman 2021-06-08, 14:13 32
janlew napisał/a:

Śmieszne jak BLM, LGBT i ISIS na zachodzie. Ja tam wole żyć w katolickim homofobicznym zaścianku, i śmiać się z "oświeconych" na nowoczesność, wymierających narodków, gdzie bezkarne mniejszości robią rozpierdol na co dzień

no popatrz kurwa a wiesz ze mozesz byc w centrum? ja gardze po rowno lewymi jak i prawymi.

wkurwiaja mnie ci postepowi idioci ktorzy wymyslaja idiotyzmy (chociazby 100 plci) bo chca byc zauwazeni i wkurwiaja mnie ci debile co chodza do kosciolka spowiadaja sie i wierza w marna ksiazke pelna bzdur bez jakiej kolwiek wartosci. ani tam fabuly ani tam podstawowych odpowiedzi. do wartosci o ktorych mowia tez ni chuja sie nie stosuja. chociaz gdyby ktos z wierzacych przeczytal biblie to niechcialby miec nic wspolnego z takim bogiem

widze politykow ktorzy niby w swieckim panstwie liza dupy tym wyzej postawionym w kosciele bo chca miec glosy.
a przypomne ze glowny elektorat obecnie nam panujacych to mohery rolnicy i umyslowa bieda ktora nie ma wlasnego zdania. dlatego potrzebna tvp zeby im to zdanie wyrobic.
krotko mowiac, krajem rzadza i ustawiaja nam przyszlosc stare przyglupie parchy plus postkomuchy zamiast mlodziez ktora chce godnie zyc i zarabiac i dokladac wlasna cegielke do rozwoju panstwa.
z podobnego powodu z reszta, czyli z chujowego wyboru kraje na zachodzie maja wiele problemow.

ni chuja mnie nie interesuje czy 2 pedaly wezma slub czy nie. na adopcje wiekszosc na szczescie sie nie zgodzi wiec kogo i po co boli zwykly papier?
blm nam nie grozi bo nie ma tu czarnych, a to ze jakies zjeby w warszawie daly sie poniesc modzie trudno... a o ile dobrze kojarze dane to chyba wiekszosc homo z lgbt jako ruchem/organizacja, nie chca miec nic wspolnego bo uwazaja ze dzialaja na ich niekorzysc.
pamietajcie tez ze te pojebane akcje ktore widzimy sa reprezentowane przez skrajnosci z danych grup, bo praktycznie tylko skrajnosci sie manifestuja.

koncze bo podcieram.

Zgłoś
Silverface 2021-06-08, 14:21 3
O Wielki Ojcze Imperatorze.

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-06-08, 14:45 11
swampman napisał/a:

no popatrz kurwa a wiesz ze mozesz byc w centrum? ja gardze po rowno lewymi jak i prawymi.
wkurwiaja mnie ci postepowi idioci ktorzy wymyslaja idiotyzmy (chociazby 100 plci) bo chca byc zauwazeni i wkurwiaja mnie ci debile co chodza do kosciolka spowiadaja sie i wierza w marna ksiazke pelna bzdur bez jakiej kolwiek wartosci. ani tam fabuly ani tam podstawowych odpowiedzi. do wartosci o ktorych mowia tez ni chuja sie nie stosuja. chociaz gdyby ktos z wierzacych przeczytal biblie to niechcialby miec nic wspolnego z takim bogiem
widze politykow ktorzy niby w swieckim panstwie liza dupy tym wyzej postawionym w kosciele bo chca miec glosy.
a przypomne ze glowny elektorat obecnie nam panujacych to mohery rolnicy i umyslowa bieda ktora nie ma wlasnego zdania. dlatego potrzebna tvp zeby im to zdanie wyrobic.
krotko mowiac, krajem rzadza i ustawiaja nam przyszlosc stare przyglupie parchy plus postkomuchy zamiast mlodziez ktora chce godnie zyc i zarabiac i dokladac wlasna cegielke do rozwoju panstwa.
z podobnego powodu z reszta, czyli z chujowego wyboru kraje na zachodzie maja wiele problemow.
ni chuja mnie nie interesuje czy 2 pedaly wezma slub czy nie. na adopcje wiekszosc na szczescie sie nie zgodzi wiec kogo i po co boli zwykly papier?
blm nam nie grozi bo nie ma tu czarnych, a to ze jakies zjeby w warszawie daly sie poniesc modzie trudno... a o ile dobrze kojarze dane to chyba wiekszosc homo z lgbt jako ruchem/organizacja, nie chca miec nic wspolnego bo uwazaja ze dzialaja na ich niekorzysc.
pamietajcie tez ze te pojebane akcje ktore widzimy sa reprezentowane przez skrajnosci z danych grup, bo praktycznie tylko skrajnosci sie manifestuja.
koncze bo podcieram.

Ale ty jesteś naiwny albo masz 15 lat i nie znasz historii.

Dzisiejszy prawak to ten co stał po środku 10 lat temu, a dzisiejszy "faszysta" to ten co w Polsce stał pośrodku 20 lat temu.

Każdy komu wydaje ise że stoi po środku w praktyce jest sojusznikiem skrajnej lewicy, bo nie stawia im czynnego oporu i mogą co roku przesuwać granicę "normalności".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów