18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Hmm .. - teraz popularne
Półmaraton Komandosa
tds1974 • 2013-02-12, 13:03
22 km w mundurze z 10 kg na plecach. Prawdziwy bieg dla twardzieli.

Cytat:

Coroczny bieg wzorowany jest na testach wytrzymałościowych wojskowych jednostek specjalnych. Nie jest to zabawa dla internetowych napinaczy, ale dla ludzi, którzy naprawdę są wytrzymali - 200 biegaczy w kompletnych mundurach, wojskowych butach i z ciężkimi plecakami taktycznymi musi pokonać w określonym czasie trasę niemal 22 kilometrów

.

Na drugim zdjęciu jest kobieta. Prawdziwa twardzielka, poznałem ją osobiście. Półmaraton Komandosa (na który mówi się tutaj "Połówka") ukończyłem w tamtym roku. W tym nie dam rady (zdrowie nie pozwala), ale chętnie poobserwuję zmagania. Gdybyście mieli pytania, chętnie odpowiem.

Nie wszyscy to kończą, część się poddaje.

WIĘCEJ
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hrabia9933 2013-02-12, 22:05
szacun za tak dlugi bieg ale jak ogladalem testy do navy seals to zapierdalaja z dwoma 20litrowymi kanistrami a jak ktorys koles wymieknie to inny go jeszcze niesie
Zgłoś
zaba711 2013-02-13, 0:55 1
NecroVision, szczerze nie śmiem wątpić że biegasz półmaraton w 2h, ale śmiem Ci i innym super wysportowanym i doświadczonym z mundurówką przypomnieć że ma się obciążenie 10kg i wydaje się że 10kg to mało no owszem może i mało ale przez nie przy biegu. Jak ktoś wcześniej pisał żebyście sobie wzięli butelki z wodą w plecak wrzucili i zaczęli biec zmęczenie będzie o wiele szybsze. (pewnie większość z was wrzucając sobie 5kg by nie była w stanie biec z prędkością 5km/h).

hrabia9933, to nie są testy na navy seals tylko trening -.- jak ktoś nie daje rady na testach od razu dziękują a inny nie musi go nieść.

I tak ogólnie fajnie, kozak taki bieg tylko szkoda że na sadolu jak się czyta komentarze pod takimi wstawkami to 50% to teksty jacy są zajebiści i co to jest dla mnich. No ale co tam w końcu na sadolu są prawie same pełnoletnie karczki które są w stanie przebiec maraton z prędkością rekordu świata.

Tulpen przestań pierdolić że gorsze "maratony" biegałeś. Bo jak byś dawał to dalej pewnie byś był w tej całej straży granicznej tylko pewnie ciotą byłeś i cie wyjebali. Innego powodu twojego dobrowolnego/przymusowego (odpowiednie skreślić) odejścia nie ma choć pewnie i tak będziesz się upierał przy swoim.

Jest hejt chce piwo !
Zgłoś
noufjuczer 2013-02-13, 8:14 1
Najtrudniejszy maraton w jakim brałem udział to KIERAT w Limanowej czyli 100 km po górach i w dodatku na orientacje (nie seksualną). polecam
Zgłoś
~Beny 2013-02-13, 20:50
Ja bym padła po 3 minutach...

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem