18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
pastor1988 2014-01-21, 0:23 14
takie polowanie rozumiem przyczajenie sie i podejscie zwierzyny na odległość strzały a nie jeden z drugim na ambonie siedzi z flinta i se czekaja az zwierz podejdzie do wysypanej wczesniej paszy.

frek
Zgłoś
brudny 2014-01-21, 0:24
człowieka nie
ale jalonka to żal.
A co jelonkowi za różnica czy dostanie strzałą przy korycie czy na łące?
Zgłoś
thorold289 2014-01-21, 0:41 4
jest tylko jeden łucznik, któremu wszystko się wybaczy

In vino veritas
Zgłoś
R................y 2014-01-21, 2:00
Jest tu jakiś ekspert ? Gdzie się podziała strzała ? Weszła cała? I wygląda to jakby miał 3 rany postrzałowe ;o
Zgłoś
dOpieca 2014-01-21, 6:08 10
nie wiem może jestem miekki , ale nie mógłbym chyba zabić takiego jelonka są dla mnie bardziej ludzkie niż ciapaki i inne parchy tego świata
Zgłoś
zjem.cie.92 2014-01-21, 9:34
dOpieca napisał/a:

nie wiem może jestem miekki , ale nie mógłbym chyba zabić takiego jelonka są dla mnie bardziej ludzkie niż ciapaki i inne parchy tego świata

No to cipa jesteś, w warunkach ekstremalnych pewnie wolałbyś wpierdalać trawę albo jeść własne ekskrementy i pić mocz niż zabić "takiego ładnego jelonka".
Zgłoś
ReniferPL 2014-01-21, 10:46 3
jezu, jak mi się marzy polowanie z łukiem. szkoda, że trzeba zapier*alać do słowacji ;(
Zgłoś
N................y 2014-01-21, 11:23
Oho, sezon na wrzucanie filmików z polowania, z użyciem łuku uważam za otwarty....
Zgłoś
Endiegs 2014-01-21, 11:24
Też bym prędzej ciapaka ustrzelił niż biednego jelonka.
Zgłoś
FatalitySS 2014-01-21, 11:31 2
jelonek się zepsuł
Zgłoś
Rossoneri 2014-01-21, 11:34 1
przykro sie patrzy jak zdycha
Zgłoś
Bociek 2014-01-21, 12:00 5
Jam prawie ekspert bom myśiwym jestem, ale ze sztucera wale, stwierdzam że też myślałem żeby się spróbować z łukiem, ale u nas jeszcze to nielegalne

tu kilka fajnych grotów, niektóre łowieckie groty otwierają sie przy uderzeniu żeby bardziej podziabać tuszkę co by więcej farby puszczała ale niestety to psuje mięsko

Good evening, idiot hookers.
Zgłoś
PiotreH 2014-01-21, 12:00 11

Zgłoś
nanab 2014-01-21, 12:08
Lol po co mu tyle tych celowników w tym kółku? Ja mam tylko dwie kropki i trafiam zawsze

I co się stało z tym jeleniem, nie dostał, odbiegł kawałek a potem dostał jakiegoś ragdolla i zdechł, jakiś bug czy co?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów