📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
takie polowanie rozumiem przyczajenie sie i podejscie zwierzyny na odległość strzały a nie jeden z drugim na ambonie siedzi z flinta i se czekaja az zwierz podejdzie do wysypanej wczesniej paszy.
A co jelonkowi za różnica czy dostanie strzałą przy korycie czy na łące?
ale jalonka to żal.
A co jelonkowi za różnica czy dostanie strzałą przy korycie czy na łące?
Jest tu jakiś ekspert ? Gdzie się podziała strzała ? Weszła cała? I wygląda to jakby miał 3 rany postrzałowe ;o
nie wiem może jestem miekki , ale nie mógłbym chyba zabić takiego jelonka są dla mnie bardziej ludzkie niż ciapaki i inne parchy tego świata
dOpieca napisał/a:
nie wiem może jestem miekki , ale nie mógłbym chyba zabić takiego jelonka są dla mnie bardziej ludzkie niż ciapaki i inne parchy tego świata
No to cipa jesteś, w warunkach ekstremalnych pewnie wolałbyś wpierdalać trawę albo jeść własne ekskrementy i pić mocz niż zabić "takiego ładnego jelonka".
jezu, jak mi się marzy polowanie z łukiem. szkoda, że trzeba zapier*alać do słowacji ;(
Oho, sezon na wrzucanie filmików z polowania, z użyciem łuku uważam za otwarty....
jelonek się zepsuł
Jam prawie ekspert bom myśiwym jestem, ale ze sztucera wale, stwierdzam że też myślałem żeby się spróbować z łukiem, ale u nas jeszcze to nielegalne
tu kilka fajnych grotów, niektóre łowieckie groty otwierają sie przy uderzeniu żeby bardziej podziabać tuszkę co by więcej farby puszczała ale niestety to psuje mięsko
tu kilka fajnych grotów, niektóre łowieckie groty otwierają sie przy uderzeniu żeby bardziej podziabać tuszkę co by więcej farby puszczała ale niestety to psuje mięsko
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów