Cekam na komentarze obronców płci tępej w stylu "to wina dziecka ze sie wierciło" albo "pewnie mąż ja bije i ma problemy"
Cekam na komentarze obronców płci tępej w stylu "to wina dziecka ze sie wierciło" albo "pewnie mąż ja bije i ma problemy"
P.S. Jak tu kurwa żyć, jak strach zostawić dziecko na porodówce? (czy tam "poporodówce" )
Bułgarska żona znęcała się nad czterodniowym dzieckiem, po ostrym laniu jakie dostała od swojego męża.
A midwife from Sofiamed hospital in Bulgaria, Emiliya Kovacheva, is under arrest after video surveillance showed her beating a 4 day old girl. The brutal attack happened on the morning of April 18. Kovacheva began to hit the baby with her hands and also a glass baby bottle. She even attempted to strangle the baby within seconds of gently caring for other infants in the room.
Emiliya Kovacheva, żona z Sofiamed w Bułgarii, przebywa w ośrodku wypoczynkowym po tym jak pokazano jej video, jak bije ją mąż. Brutalny atak miał miejsce 18 kwietnia. Kovacheva była bita rękami, szkłem, dzieckiem i butelką. Mąż próbował ja nawet udusić w sekundy po tym jak ciągnął ja za genitalia do innego pokoju.
The incident was brought to public attention on Thursday and has left the nation, as well as the hospital, shocked. The hospital released a statement saying that until the shocking incident, “Kovacheva had previously had an impeccable professional record.”
Incydent wyszedł na jaw w czwartek i zaszokował wszystkich. Szpital wypuścił Statemena, który powiedział, że Kovacheva była wcześniej bardzo zestresowana i w szoku przez sytuację w domu i miała pełne prawo odreagować to w pracy, w życiu profesjonalnym. Do tego pobiła rekord.
Do tego pobiła rekord.
Chyba w biciu niemowlaka na czas
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!Dobrze, że przeczytałem ostrzeżenia w komentarzach, bo (pewnie nie ja jeden) jestem cholernie wrażliwy na takie sceny. Mogę oglądać wyprute flaki, obcinanie głów, wyciskanie pryszcza wielkości głowy, ale jak ktoś bije niemowlę, to mam ochotę rozszarpać i bezsilność jest tak wielka, że naprawdę muszę odejść od kompa i długo nie mogę dojść do siebie. Dlatego ostrzegam wszystkich.
Może zróbmy tak - znasz język, to dajesz tłumaczenie z niego, nie znasz języka, nie robisz tłumaczenia, tylko wrzucasz oryginalny tekst i zostawiasz robotę komuś innemu. Aha, angielskie słówko "midwife" to właśnie położna, nie żadna żona.
Mogę oglądać wyprute flaki, obcinanie głów, wyciskanie pryszcza wielkości głowy, ale jak ktoś bije niemowlę, to mam ochotę rozszarpać i bezsilność jest tak wielka, że naprawdę muszę odejść od kompa i długo nie mogę dojść do siebie. Dlatego ostrzegam wszystkich.
Kolejny sadol z czułym serduszkiem. Po chuj tu wchodzisz, skoro nie możesz dojść do siebie po scence, w której kobieta trochę potrząsa bachorem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów