Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
albo pooglądał bym filmiki jak w grupe takich kiboli wjeżdża ciężarówka czy cokolwiek
Kibice ??!!!! ta zwierzyna nie ma prawa nosić tego tytułu !!! to banda dzikiej zwierzyny która ma za dużo energii . należało by ich pozamykać tfu wysłać do kamieniołomu żeby tam się wyżyli !!!!
Czy szanowny pan spod znaku sierpa i młota mógłby zamknąć swoją jadaczkę? Albo skasować konto na tym portalu?
nienawidzę jak ktoś narzuca mi swoje poglądy i tyle. Mówią e żyjemy w wolnym kraju dlatego każdy ma prawo do własnego zdania. ale widać że ci Patrioci jak się lubią nazywać tego nie rozumieją. Narzucają swoja racje nie dopuszczając innej- i to mamy nazywać wolnością ?
i Sierp i młot są legalne w Polsce czyli nie rozumiem skąd to oburzenie.
wlasnie przez takich skurwysynow jak ty nie zyjemy w wolnym kraju. jakos tym "kibolom" ktos narzuca swoje poglady(nawet nie swoje tylko te propagowane), a potem jest wielkie oburzenie bo sie wkurwiaja i zaczynaja robic dym
Czy szanowny pan spod znaku sierpa i młota mógłby zamknąć swoją jadaczkę? Albo skasować konto na tym portalu?
nie nie mógłbym Bo nie jesteś osobą kompetentna żeby narzucać mi swój tok myślenia.
wlasnie przez takich skurwysynow jak ty nie zyjemy w wolnym kraju. jakos tym "kibolom" ktos narzuca swoje poglady(nawet nie swoje tylko te propagowane), a potem jest wielkie oburzenie bo sie wkurwiaja i zaczynaja robic dym
tak nie żyjemy w wolnym kraju. a fakt że ci "kibole" atakują osoby 3 cie albo niszczą stadiony w znacznym stopniu przemawia za ich szczytem kultury.
@~Tołdi
Nazwanie tej hołoty po imieniu nie jest bolszewizmem ale już przejawem patriotyzmu. Zwalczanie takich agresywnych typków służy Polsce, więc to jest patriotyzm.
dobra teraz czekam jak nieuki i pseudo patrioci powiedzą że jestem nazista albo faszystą !!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów