Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grecy się nie pierdolą w dupie mają opinie innych. Walczą o swoje, czemu my mamy ciągle lizać dupę innym, być ich podanymi, cieszyć się, że jesteśmy europejczykami 3 klasy bo już chyba obywateli Rumunii lepiej traktują od nas.
Kibice ??!!!! ta zwierzyna nie ma prawa nosić tego tytułu !!! to banda dzikiej zwierzyny która ma za dużo energii . należało by ich pozamykać tfu wysłać do kamieniołomu żeby tam się wyżyli !!!!
Powiedział dzieciak z sierpem i młotem. Tacy jak ty to nawet do kamieniołomu się nie nadają tylko kulka w ten pusty łeb.
a fakt patriotyzm uważam jakoś inaczej niż małpie zachowanie wyrywanie ławek i walkę z policja. ale widzę że dzieciaczku musisz dorosnąć . Jestem Lewicowcem i jestem z tego dumny.
a i z Antifa nie mam nic wspólnego dlatego nie porównuj mnie do nich.
hehhe pewnie jestem starszy od ciebie. wiedz się nie podniecaj bo za cienki jesteś maleńki.
a fakt patriotyzm uważam jakoś inaczej niż małpie zachowanie wyrywanie ławek i walkę z policja. ale widzę że dzieciaczku musisz dorosnąć . Jestem Lewicowcem i jestem z tego dumny.
mjolnir Wiek: 27
Surkan Wiek: 22
W chuj starszy i na dodatek błedy robisz. Po kropce z wielkiej piszemy "Panie Patriota"
hehhe nie podniecaj bo za cienki jesteś maleńki.
a i z Antifa nie mam nic wspólnego dlatego nie porównuj mnie do nich.
człowiek z takim avatarem jak ty nie ma prawa nazywać się Polakiem.
i Sierp i młot są legalne w Polsce czyli nie rozumiem skąd to oburzenie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów