Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja nie jestem komunista anie nie mam takowych poglądów ale jak widzę jak to łykają co niektórzy to się śmiać chce .
dobra teraz czekam jak nieuki i pseudo patrioci powiedzą że jestem nazista albo faszystą !!!!
To wypierdalaj do swojej rzeszy.
i Sierp i młot są legalne w Polsce czyli nie rozumiem skąd to oburzenie.
Jak idziesz robić w pole, albo deski do stodoły przybijasz to fakt, są legalne.
ja nie jestem komunista anie nie mam takowych poglądów ale jak widzę jak to łykają co niektórzy to się śmiać chce .
dobra teraz czekam jak nieuki i pseudo patrioci powiedzą że jestem nazista albo faszystą !!!!
Pewnie dostane warna za to co napiszę, ale...trolujesz, jątrzysz, w dupie byleś-gówno widziałeś...wypierdalaj stąd i nie kłóć ludzi;)
Powiem tak: bez mózgowie i patologia analfabetycy i nie dorozwoje.
i proszę bez hejtowania DO KŚiĄŻEK nie dorozwoje albo na siłownie.
ahhh polska młodzież ......
Polska policja też już czeka, uwierzcie mi
Fajnie ale po co ci ten avatar chwalisz się że pracujesz w policji jako krawężnik? HAHAHa
Pewnie dostane warna za to co napiszę, ale...trolujesz, jątrzysz, w dupie byleś-gówno widziałeś...wypierdalaj stąd i nie kłóć ludzi;)
jaki ty pusty jesteś i przykry .
To wypierdalaj do swojej rzeszy.
a ty się historii naucz bo 18 lat i nie znasz podstaw wiedz się nie odzywaj bo za cienki jesteś .
fantomasik, żyje w wolnym kraju i mogę mieć własne zdanie jak ci się to nie podoba to won .
Jak idziesz robić w pole, albo deski do stodoły przybijasz to fakt, są legalne.
karze podlega też treść "będąca nośnikiem symboliki faszystowskiej, komunistycznej lub innej totalitarnej".Zdaniem prawników samo noszenie koszulki z sierpem i młotem nie jest przestępstwem tak długo, jeśli nie służy gloryfikacji komunizmu. avatar nie jest metoda gloryfikacji komunizmu.
Powiedział dzieciak z sierpem i młotem. Tacy jak ty to nawet do kamieniołomu się nie nadają tylko kulka w ten pusty łeb.
Obrazek
koleś myśli inaczej niż Ty, a sam go "obrzucasz gównem" ... konsekwencji trochę kolego. Wy, skrajna młodzież, jesteście tacy sami - nie ma znaczenia po której stronie barykady stoicie. Każdy z Was mówi, że jego racja jest "najmojsza", a chłopa po drugiej stronie płotu określa jako diabła ...
POLSKA PANY !!!!
fantomasik, żyje w wolnym kraju i mogę mieć własne zdanie jak ci się to nie podoba to won .
Jesteś hipokrytą... Ale spoko. Już nie ruszam gówna, bo będzie jeszcze bardziej śmierdzieć, niż śmierdzi:)
Fajnie ale po co ci ten avatar chwalisz się że pracujesz w policji jako krawężnik? HAHAHa
HAHAHa
Tak.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów