Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobra teraz czekam jak nieuki i pseudo patrioci powiedzą że jestem nazista albo faszystą !!!!
Nie żebym się czepiac chciał ale faszyzm i nazizm to także poglądy lewicowe/socjalistyczne. Więc ktoś zaraz z tym pewnie też wyskoczy bo sporo z nimi dzielisz, np. chęć zmuszania innych do płacenia dziwnych podatków np. oddawania forsy w postaci dochodowego podatku lub po prostu zmuszać innych chcesz by płacili na bzdurny system edukacji który produkuje tłuczki do mięsa a nie wykwalifikowanych pracowników...
karze podlega też treść "będąca nośnikiem symboliki faszystowskiej, komunistycznej lub innej totalitarnej".Zdaniem prawników samo noszenie koszulki z sierpem i młotem nie jest przestępstwem tak długo, jeśli nie służy gloryfikacji komunizmu. avatar nie jest metoda gloryfikacji komunizmu.
Wszyscy panowie którzy się do niego rzucacie. Tutaj ma racje. Polskie prawo ma tą właściwość że póki nie odnosi się do metod KGB, morderstw, terroru i innych cech a tylko do komunistycznego/socjalistycznego systemu ekonomicznego nie popełnia żadnego przestępstwa. W sumie jako ktoś z prawego(tego lepszego) skrzydła polityki muszę poprzeć ten stan rzeczy.
Kur*a wszyscy macie cos do kibiców, ja też nim jestem i robie to co kocham a wy pewnie tylko siedzicie przed komputerami
Tu też wszyscy robią to co kochają...walą konia do bab z kutasami;)
A tak poważnie to- nie tu nikt nic nie ma do kibiców. Do kiboli owszem;]
Tu też wszyscy robią to co kochają...walą konia do bab z kutasami;)
A tak poważnie to- nie tu nikt nic nie ma do kibiców. Do kiboli owszem;]
Ty weź chłopie przestań oglądać telewizję i wyjdź w końcu na dwór.
Kibic = Kibol
Kibol =/= chuligan
jeszcze raz porównasz Kibola do chuligana a znajdę Cie, urwę łeb i nasram do środka.
Kibol to w gwarze Poznańskiej/ Wielkopolskiej kibic a 'neutralne' media chuliganów przypisali Kibolom, ot tak bo Kibol ładnie brzmi.
Ty weź chłopie przestań oglądać telewizję i wyjdź w końcu na dwór.
Kibic = Kibol
Kibol =/= chuligan
jeszcze raz porównasz Kibola do chuligana a znajdę Cie, urwę łeb i nasram do środka.
Kibol to w gwarze Poznańskiej/ Wielkopolskiej kibic a 'neutralne' media chuliganów przypisali Kibolom, ot tak bo Kibol ładnie brzmi.
No kurwa znajdź mnie KIBOL=CHULIGAN!!! Mam Ci podać od razu adres!?
takie rzeczy zdarzają się bez przerwy, więc nie negujcie, nie ma sensu, każdy wie jak jest.
albo co ma ojczyzna do wbijania noża w żebra chłopakowi tylko dlatego, że kibicuje innej drużynie?
też się takie rzeczy zdarzają.
lub chociaż powiedzcie mi co te wszystkie piękne hasła mają wspólnego z byciem mięsem armatnim, zasłoną dymną dla interesów narkotykowych; wymuszeniach itd. prowadzonych przez tych wyżej postawionych w hierarchii kibicowskiej(bo ktoś przecież organizuje wyjazdy itd.)
Jeżeli tutaj ktoś zaprzeczy, to gówno widział i gówno wie o tym, za czym się "opowiada".
w gwoli ścisłości, jestem patriotą, nie wyjadę z Polski mimo, że większość już to zrobiła i zamierzam pracować swoim życiem na dobre imię tego kraju, uważam, że homoseksualizm to jest jakieś zwyrodnienie, nie toleruję tego, że wpychają się nam z kulturą obcą do naszego kraju.. i jakoś obęjdę się bez tego 'kibicowania'.
Na rysunku są małpy obrzucające gównem hasła "patriotyzm, naród, porządek".
Co ma patriotyzm, naród i porządek wspólnego z bandą ludzi niszczących stadion i napierdalających się z tymi, co szalik mają zielony, nie żółty. Człowiek mający w sercu swój kraj, nie zachowuje się w nim jak pierdolony troglodyta. Niektórym chyba też umyka fakt, ze bycie patriotą to nie napierdalanie tych, co nie są rodakami. Za taki "patriotyzm" to większość waszych dziadków by wam wpierdol na gołe dupsko dała.
Jestem zdecydowanie za opcją narodową - ale nie rozumiem co ma ten jpg z małpami do filmu.
Na rysunku są małpy obrzucające gównem hasła "patriotyzm, naród, porządek".
Co ma patriotyzm, naród i porządek wspólnego z bandą ludzi niszczących stadion i napierdalających się z tymi, co szalik mają zielony, nie żółty. Człowiek mający w sercu swój kraj, nie zachowuje się w nim jak pierdolony troglodyta. Niektórym chyba też umyka fakt, ze bycie patriotą to nie napierdalanie tych, co nie są rodakami. Za taki "patriotyzm" to większość waszych dziadków by wam wpierdol na gołe dupsko dała.
To jpg nie odnosi się do filmiku tylko do jednego z wypowiadających się w tym temacie.
Wielce hujowy podkład muzyczny. Gardzę, powtarzam, gardzę ludźmi słuchającymi takiego gówna.
Wycisz głośniki i włącz sobie wiertarkę albo dubstep - na jedno wyjdzie
Cała Polska wstydzi się tego stadionowego bydła. Nie macie prawa, śmieci, nazywać się patriotami, bo gówno robicie dla tego kraju. Dowodem na to fakt, że nie macie z czego być dumni oprócz białej skóry.
Śmieciem to właśnie Ty zostałeś określając takim mianem ludzi których nie znasz.
@Surkan
Takiego idioty jak Ty to dawno nie widziałem. Sam gówno wiesz i tylko próbujesz podpuszczać debili którzy zaraz zaczynają się spinać.
@ray19
Całkowicie popieram, im wystarczyło by jaj do tego by coś zdziałać. Oczywiście prawdziwym chuliganom, nie kozaczkom mocnym w grupie. Większość osób tu piszących jak już ktoś kiedyś stwierdził potrafi dużo zrobić w necie, gdzie buzia ich nie zaboli.
Szkoda chłopaczki że mylicie tzw. Kiboli z idiotami napinaczami którzy szukają gówna w szambie. Co do tego że kibole są idiotami bez szkoły i rozumu, to kochani też na ten temat chuja wiecie. Wielu z was zazdrościło by im wykształcenia, statusu społecznego. To co robią, robią to dla rozrywki. Nie mówię o łepkach którzy próbują zdobyć szacunek i respekt wbijając na osiedle innego klubu i bijąc w 10 jednego chłopaka, zacznijcie patrzeć na to z własnego punktu widzenia nie mediów.
Jakoś z jedynego zdania które ten człowiek powiedział ciężko wywnioskować czy jest lewakiem, kosmitą czy prezydentem Ugandy, więc dalej, ten jotpeg niewiele ma wspólnego z sytuacją. Tak ze ten facepalm to sobie zaaplikuj tam, gdzie się jelito cofa. Powiedział, że ci, co rozpierdalają stadiony zrobione za Twoje pieniądze to zwierzęta. Bo może niby tak nie jest? Co to ma z lewactwem wspólnego?
Co do tego że kibole są idiotami bez szkoły i rozumu, to kochani też na ten temat chuja wiecie. Wielu z was zazdrościło by im wykształcenia, statusu społecznego.
Jeśli ktoś posiadający status społeczny i wykształcenie widzi jako rozrywkę demolowanie własności państwowej lub prywatnej, to jest pierdolonym wandalem. Nawet jakby pod tą kominiarką był ministrem finansów. Więc czego mu niby zazdrościć?
Poza tym, od początku lapisów literatury polskiej słowo "chuligani" miało znaczenie pejoratywne, a potem jakieś pogmatwane głowy zaczęły dodawać do tego filozofię, terminy typu "prawdziwi chuligani". Kpina.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów