Powstanie Warszawskie było w 1988 a Stan Wojenny rok później, bo w 1989.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie co im się dziwić. WIększość z nich jest w wieku 40+, niewielu 30+. Też jakby mi ktoś zadał teraz jakieś pytania z zakresu wiedzy szkoly podstawowej to moglby mnie pewnie zagiąć bo człowiek zapomina różne rzeczy (patrz teleturniej czy jestes mądrzejszy od 5 klasisty gdzie to bylo najlepiej widac)
Tak czy siak oni sie boja tych pytan od tvn bo nie chca sie ośmieszyć.
Tak czy siak oni sie boja tych pytan od tvn bo nie chca sie ośmieszyć.
może k...a wstawiajcie tematy , których nie ma np w tv
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-09, 12:17 ]
nie wszyscy tu oglądają tv
a poza tym nie cenzurujemy kurw i innych takich pierdoleń na przykład kropkami.. chujowo to wygląda
pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-09, 12:17 ]
nie wszyscy tu oglądają tv
a poza tym nie cenzurujemy kurw i innych takich pierdoleń na przykład kropkami.. chujowo to wygląda
pozdrawiam
Są egzaminy do gimnazjum, szkoły średniej jest matura. To może i powinny być egzaminy dla świń ?? Świnia nie zdała nie dostanie się do koryta, taka selekcja głąbów może by to coś dało...
Dzień dobry nazywam się Kuba Koniecpolski.
Zapraszam na odcinek Parlament to bzdura.
Zapraszam na odcinek Parlament to bzdura.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
To są tumany, i niby tacy ludzie mają rządzić państwem?! Śmiech na sali! Dla tego ja jestem za wymianą całego rządu, tych kretynów wypier...dzielić na zbity pysk. Niby dlaczego chcą wiek emerytalny przedłużyć? Żeby siedzieć na dupskach i czesać kasę, idioci...
Lubię historie, znam te daty ale tego w szkołach nie uczą. W gimnazjum dobrnęliśmy do operacji Overlord, w liceum I WŚ, w podstawówce powstanie styczniowe. Historia nowożytna Polski psu w dupę no ale za to starożytny Rzym przez miesiąc wałkowany.
Zapewne ten młody (?) członek SLD [job ich partyjną mać] za szkolnych czasów nie miał o tym słowa mówione.
@up
I piwo dla Cejrowskiego. Z głosowaniem 'demokratycznym' jest jak z przekładaniem klasówki/zaliczenia/kolokwium. Każdy wie, że przede wszystkim chodzi o to, żeby się trochę dłużej poopierdalać albo ukryć, że opierdalało się wcześniej.
Zapewne ten młody (?) członek SLD [job ich partyjną mać] za szkolnych czasów nie miał o tym słowa mówione.
@up
I piwo dla Cejrowskiego. Z głosowaniem 'demokratycznym' jest jak z przekładaniem klasówki/zaliczenia/kolokwium. Każdy wie, że przede wszystkim chodzi o to, żeby się trochę dłużej poopierdalać albo ukryć, że opierdalało się wcześniej.
Kamm napisał/a:
Ludzie rządzący państwem nie znają jego historii
Nagroda Nobla za to odkrycie to Ci się nie należy . Ludzie którym rzeczwiście kochają swój kraj i chcą jego dobra, mogą dzisiaj co najwyżej zostać wyśmiani. Po co sobie zaprzątać głowę Powstaniem Warszawskim czy innymi "bzdetami". Grunt to równouprawnienie transwescytów pedałów i reszty wesołej gromadki, legalne zioło etc. To są przecież prawdziwe priorytety. Albo po prostu dostać się do koryta.
Dla czerwoniaków to 89' był faktycznie stanem wojennym ale się s...ny nie dały, niestety
mam 18 lat, i naprawde możecie mnie powiesić za cycki, nie wiem kiedy był stan wojenny, albo obalenie komunizmu, w szkole tego nie brałam, ale wiem że zeus jest bogiem greckim, a w 1494 kolumb przybył do ameryki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów