📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przewidzial przyszlosc faktycznie... a co sie stalo bo zlikwidowaniu smile-shopow. dalej dilerka jest, tylko pieniedzy z podatkow nie ma zeby cpunow leczyc, za to pieniadze zasilaja przestepcow. nie zaczynam znowu jałowej dyskusji o uzywkach, taka jest prawda.
co zakazane- smakuje najlepiej. tylko troche oleju w głowie trzeba mieć....
"przez gramy, gramy mózg uwikłany w dwa stany.."
"przez gramy, gramy mózg uwikłany w dwa stany.."
pozytywny temat... choć tyle problemów, kłótni, oskarżeń... uspokoił mnie
Materiał chyba z lat 70-tych, może później ale prorok jednak nie przewidział dopalaczy...
Kto chce wiedzieć więcej, niech zapyta żyjących przodków czy byli hippisami i palili trawkę?
Jeżeli dziadek ma wyblakłe, błękitne tatuaże - nie pytajcie bo przypierdoli ze łba - gitowcem był, znaczy...
Kto chce wiedzieć więcej, niech zapyta żyjących przodków czy byli hippisami i palili trawkę?
Jeżeli dziadek ma wyblakłe, błękitne tatuaże - nie pytajcie bo przypierdoli ze łba - gitowcem był, znaczy...
początek lat 90 - dopiero Kwaśniewski podpisał tą ustawę że za posiadanie zawijają ludzi, przecież wcześniej w Polsce "nie było dragów" i władza nie pozwoliłaby sobie na kręcenie takich programów...
Ludzie! Gdzie z takim tematem tutaj do tych wszystych społeczniaków? ;]
oglądałem to juz bardzo bardzo dawno temu i browar za przypomnienie
~1:05 - "Ludzkość zaciągała się od zawsze, najprzód dymem z nawozu krowiego"
jaki Knapik zdrajca - po piratach drogowych leci a tu serdecznie opowiada
dobrze niech będzie nielegalna przynajmniej mam za co dzieci nakarmić ;]
spokojni rasta mani
sobie zioło hodowali
chociaż dużo tego mieli
palić sami sobie chcieli
lecz z zazdrości ich stanowi
RP rząd postanowił
by zakazać hodowania
i Marry Lane przypalania
sobie zioło hodowali
chociaż dużo tego mieli
palić sami sobie chcieli
lecz z zazdrości ich stanowi
RP rząd postanowił
by zakazać hodowania
i Marry Lane przypalania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów