📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No pewnie, bo na takich rozróbach, policja powinna grzecznie podchodzić i pytać: Szanowny Panie, czy chcę Pan przedsięwziąć jakieś wrogo nastawione działanie?
Widzisz nabuzowanych Policjantów to spierdalaj - macie prostą zasadę. Jak próbujesz cwaniakować i coś pierdolić to prędzej dostaniesz z buta niż pogadasz.
Na akcjach rozpędzania tłumów nie ma kurwa czasu na pogaduszki z motłochem, tam każdy jest potencjalnym wrogiem z kosą/tulipanem/kostką brukową.
Widzisz biegnącą formację która ma rozpędzić tłum to się nie broń i nie cwaniakuj tylko spierdalaj w drugą stronę, proste jak chuj, tylko paru półdebili tego nie potrafi zrozumieć.
Na akcjach rozpędzania tłumów nie ma kurwa czasu na pogaduszki z motłochem, tam każdy jest potencjalnym wrogiem z kosą/tulipanem/kostką brukową.
Widzisz biegnącą formację która ma rozpędzić tłum to się nie broń i nie cwaniakuj tylko spierdalaj w drugą stronę, proste jak chuj, tylko paru półdebili tego nie potrafi zrozumieć.
Leothyr, Oj piesku piesku... No, 1 młody szczyl z flagą i podstarzały facet z ciążą spożywczą to zajebiste zagrożenie dla 30 uzbrojonych i zakitranych w kaski, plastiki, czy inne cuda -szeryfów...
Dobrze, że nie trafili na kobietę w sile wieku i uzbrojoną w wózek dziecięcy...
Judasz z IKEI napisał/a:
Leothyr, Oj piesku piesku... No, 1 młody szczyl z flagą i podstarzały facet z ciążą spożywczą to zajebiste zagrożenie dla 30 uzbrojonych i zakitranych w kaski, plastiki, czy inne cuda -szeryfów...
Nie wiem czy jest w ogóle sens z tobą rozmawiać na ten temat.
Jest coś takiego jak "psychika tłumu", która zmienia tłum potencjalnie nieszkodliwych "facetów z ciążą spożywczą" i "szczyli z flagą" w potencjalnych morderców. Mogą chociażby kogoś stratować, albo 100 osób sprzeda po jednym kopie jednemu gościowi, i tamten zwyczajnie UMRZE, albo przez fałszywe poczucie bezpieczeństwa stadnego zacząć rzucać kamieniami w Policję/witryny/innych uczestników, przykładów jest od-kurwa-zajebania, ale w sumie na chuj mam się produkować, jak zawsze znajdzie się jakaś jebana pizda który nie potrafiła spierdolić do domu tylko wylewa swoje płacze na youtubie?
Chciałeś zobaczyć dym i rozróbę, dostałeś po pysku, przełknij to i wracaj do życia, a nie jęczysz jak ciota.
Dziękuję dobranoc
Leothyr, skończ swoje wywody. Obejrzyj film raz jeszcze i powiedz mi, gdzie widzisz ten tłum?
@Judasz z IKEI, nie sądzę by tak ograniczone osobniki z wypranymi mózgami były w stanie dostrzec przesłanie tego klipu. Najłatwiej jest wszystko negować, porzucić myślenie i podporządkować się systemowi. Panowie z prewencji zachowali się chujowo, mogli sobie odpuścić pałowanie. A Leothyr pisze takie głupoty bo zapewne jest świeżo po szkółce policyjnej i przytacza jakieś pierdoły zasłyszane na szkoleniu:
"Jest coś takiego jak "psychika tłumu", która zmienia tłum potencjalnie nieszkodliwych "facetów z ciążą spożywczą" i "szczyli z flagą" w potencjalnych morderców"
Gratuluję Panie-o-wielki-władzo zdrowego rozsądku i samodzielnego myślenia. Życzę zawrotnej kariery.
"Jest coś takiego jak "psychika tłumu", która zmienia tłum potencjalnie nieszkodliwych "facetów z ciążą spożywczą" i "szczyli z flagą" w potencjalnych morderców"
Gratuluję Panie-o-wielki-władzo zdrowego rozsądku i samodzielnego myślenia. Życzę zawrotnej kariery.
Cool story bro...
Lethyr, tylko dla tego, że mam kolegę w policji to cię nie zbluzgam;
gadasz głupoty, poznałem takich nabuzowanych adrenaliną z interwencji, co jeden drugiego budził strzałem z przyłożenia w nogę z pistoletu hukowego; czysty przejaw inteligencji...
Człowieku ogarnij się, żeby dostać się do policji musisz mieć co najmniej maturę...(chociaż przy obecnych maturach...) udowodnij mi, że dwóch ludzi idących gęsiego to niebezpieczny tłum! Przyznaj się, że dostaliście rozkaz bić Polaków z flagami a niemiaszków kurwa puszczać wolno!
Poza tym nie pierdol, że wy na akcjach rozpędzania tłumu "nie ma k***a czasu na pogaduszki z motłochem", wy macie rozkazy nie wchodzić w gadkę.
gadasz głupoty, poznałem takich nabuzowanych adrenaliną z interwencji, co jeden drugiego budził strzałem z przyłożenia w nogę z pistoletu hukowego; czysty przejaw inteligencji...
Człowieku ogarnij się, żeby dostać się do policji musisz mieć co najmniej maturę...(chociaż przy obecnych maturach...) udowodnij mi, że dwóch ludzi idących gęsiego to niebezpieczny tłum! Przyznaj się, że dostaliście rozkaz bić Polaków z flagami a niemiaszków kurwa puszczać wolno!
Poza tym nie pierdol, że wy na akcjach rozpędzania tłumu "nie ma k***a czasu na pogaduszki z motłochem", wy macie rozkazy nie wchodzić w gadkę.
Judasz z IKEI napisał/a:
Leothyr, skończ swoje wywody. Obejrzyj film raz jeszcze i powiedz mi, gdzie widzisz ten tłum?
Powiedz mi gdzie widzisz że go biją? Bo ja widzę że go przepychają i słusznie, jak idiota nie wie co to znaczy do przodu kiedy idzie kordon to niech mu napierdolą, może zacznie rozumieć polecenia. Zresztą sam bym go pierdolnął pałką po plecach, chuj wie co zacznie robić jak stanie nagle za kordonem który jest do niego plecami wyjmie nóż i dziabnie któregoś pod żebro? Albo wyjmie koktajl mołotowa i rzuci w policjantów? Warto ryzykować swoje życie dla głupiego szczyla? Nie.
Zresztą wrzucę to co zawsze wrzucam, znowu zlepek ujęć gdzie biedny i pokrzywdzony dzieciak z flagą został "pobity" przez policjantów. Skoro go tak pobili to czemu tego nie pokazał? Tylko siedzi w polo z długim rękawem? Czemu nie pokazał zdjęć z obdukcji od lekarza sądowego? Czemu nie pokazał zdjęć z własnego telefonu? Przecież chyba nie zdarza mu się to codziennie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów