Uczy tubylców naszego języka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nawet z dobrym akcentem kurwa mówi
Powinno być 'spierdalaj rosja kurwa'
teraz amerykańce zrzucą dzieciakowi bombę na wioskę i będzie good
odwrocil sie i splunal...
A te żołnierzyki, co się tam pojechały kasy nachapać, a jak mi upierdoli rękę, nogę albo pusty łeb to filmy o nich kręcą jacy to poszkodowani są... W końcu oni tam są po to żeby strzelać do cywili czy polską 'kulturę' krzewić?
NobliwyWojak napisał/a:
A te żołnierzyki, co się tam pojechały kasy nachapać, a jak mi upierdoli rękę, nogę albo pusty łeb to filmy o nich kręcą jacy to poszkodowani są... W końcu oni tam są po to żeby strzelać do cywili czy polską 'kulturę' krzewić?
Co ty człowieku pierdolisz za głupoty? Wątpię czy nakręcą o nich film jak ci upierdoli rękę, nogę...
NobliwyWojak napisał/a:
zolnierze nie sa tam ani po to, zeby strzelac do cywili ani po to, by kogokolwiek zapoznawac z nasza kultura. Gdyby nie oni mieszkalbys dzisiaj w biednej Rosji, albo w niechlubnej czesci Niemiec.
@dwakilo
Odejdź od redtuba i oglądnij czasem telwizję, zobaczysz ile jest patetycznych reportaży o szlachetnych bohaterskich hamełykańskich meriiiins albo ostatnio o tępych polaczkach, którzy pojechali, bo obiecali, że będą siedzieć na wydmach za 3k$, a tu jakiś Talib im minę pod dupę podłożył i ojojoj ujebało łapki.
@kebabkilla
Ta, albo na księżycu Jowisza bym kurwa mieszkał.
Odejdź od redtuba i oglądnij czasem telwizję, zobaczysz ile jest patetycznych reportaży o szlachetnych bohaterskich hamełykańskich meriiiins albo ostatnio o tępych polaczkach, którzy pojechali, bo obiecali, że będą siedzieć na wydmach za 3k$, a tu jakiś Talib im minę pod dupę podłożył i ojojoj ujebało łapki.
@kebabkilla
Ta, albo na księżycu Jowisza bym kurwa mieszkał.
NobliwyWojak napisał/a:
W końcu oni tam są po to żeby strzelać do cywili czy polską 'kulturę' krzewić?
Strzelać do cywili? chyba kurwa żartujesz albo naoglądałeś się za dużo fimików z żółtymi napisami i "Requiem for a Dream" w tle.
Zgadzam się z Wojakiem. Dzisiejsze Wojsko Polskie to jakieś, kurwa przedszkole jest. Na fotkach to wielcy komandosi, obwieszeni szpejem( oczywiście amerykańskim, ale Amerykanie to kurwy...), żeby wyglądać jak w ''Modern Warfare'', ale jak dochodzi do wymiany ognia to połowa dostaje zadyszki, bo w bazie na dupie siedzi i w karty gra, a druga połowa leje w gacie. Jadą na wojnę, ale sobie rady nie dają, bo w sumie nic dziwnego skoro podczas codziennej służby w Polsce gruchy obijają, a biegać nie będą, bo deszcz za oknem.
Amerykanie to debilny naród, trzeba przyznać, ale wojsko mają pierwsza klasa. My odwrotnie...
Amerykanie to debilny naród, trzeba przyznać, ale wojsko mają pierwsza klasa. My odwrotnie...
jun0 napisał/a:
Strzelać do cywili? chyba k***a żartujesz albo naoglądałeś się za dużo fimików z żółtymi napisami i "Requiem for a Dream" w tle.
Nie, skąd, śmiertelnie poważny jestem
Czyli jednak to drugie, właśnie tak myślałem.
Nie przeceniaj się, co najwyżej ci się wydawało.
ma lepszy akcent niż premier tego kraju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów