18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
W Darłowie - w Zamku Książąt Pomorskich - znajduje się znakomicie zachowany 500-letni szkielet kota zamurowanego żywcem.
[Jak było, to wiadomo]

"Drobiazgi, drobiazgi są najważniejsze!... Bo te drobiazgi gubią zawsze i wszędzie…" ("Zbrodnia i Kara" - F. Dostojewski)
Zgłoś
BongMan 2013-04-06, 18:34 10
Uniwersytet Śląski jest w posiadaniu kota, który przeleżał zamurowany w jakiejś katowickiej kamienicy przez ponad 50 lat. Pokazywali go ostatnio jak była prezentacja wydziałów na Bankowej.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
p................a 2013-04-06, 20:14 5
Wygląda jak jakiś demon, a nie kot.
Zgłoś
Lang 2013-04-06, 23:39 2
Wyraz pyska ma zgoła ciekawy - chociaż sam wyglądalbym pewnie podobnie, gdyby to mnie zamurowano żywcem...
Zgłoś
Jesusek_Chytrusek 2013-04-06, 23:41 1
Wyglada jak moja dziewczyna,a nie przeciez ja nie mam dziewczyny
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-04-06, 23:44
kici, kici, taś, taś...
Zgłoś
Sadystyczny Skurwiel 2013-04-06, 23:47 1
Mój kumpel znalazł takiego pod podłogą to sobie zrobił z niego naszyjnik wpadł z nim na ognisko. Zajebiście to wyglądało : >
Zgłoś
CzarnaOwcaŁowca 2013-04-06, 23:58 5
co za pojeby maja taka psyche zeby kiciusia zamurowac?!!
Zgłoś
Jesusek_Chytrusek 2013-04-06, 23:59
@ 2 x up
Nie ma co ,zajebistych masz kolegow
Zgłoś
toxicana92 2013-04-07, 0:00
@CzarnaOwcaŁowca
Z ludźmi robili w tym czasie gorsze rzeczy ]

"Drobiazgi, drobiazgi są najważniejsze!... Bo te drobiazgi gubią zawsze i wszędzie…" ("Zbrodnia i Kara" - F. Dostojewski)
Zgłoś
Jesusek_Chytrusek 2013-04-07, 0:03
BongMan,
BongMan to twoje suchary go ususzyly
Zgłoś
Stalovy 2013-04-07, 0:15
W temacie są zdjęcia zmumifikowanego kociego truchła, nie szkieletu. Szkielet kota wygląda tak:

PS. No popatrzcie, właśnie szwagier dzwonił z pytaniem, co zrobić z przejechanym kotem, z którego leci krew...
Zgłoś
skandal89 2013-04-07, 0:19 3
fiattt napisał/a:

kici, kici, taś, taś...

Do lwa kurwa, do lwa!?

VT700 85'
Zgłoś
masterwow 2013-04-07, 0:22 1
mam kilka fotek suchego kota, całkowicie o nich zapomniałem, niebawem wrzucę. Trzymajcie się hejka Polishadam

...
Zgłoś
methos23 2013-04-07, 0:42
Na trzecim zdjęciu chyba szyba zaparowała od kociego oddechu.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów