Ciekawy filmik o tym jak wyglądały tereny polski na przestrzeni milionów lat. Takie tam z cyklu nauka i zabawa z Sadistic.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Ciekawy filmik o tym jak wyglądały tereny polski na przestrzeni milionów lat. Takie tam z cyklu nauka i zabawa z Sadistic.pl
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa mać, a w zeszły poniedziałek miałem prezentację o tym... nie mogłeś szybciej wrzucić? karny amonit za spóźnienie
0:04
Na początku Ziemia była krowią planetą?
Na początku Ziemia była krowią planetą?
I patrzcie, jaki mamy piękny kraj wszystko naj !
A to bogate złoża węgla , gazu itd.
Najwiecej produkujemy cukru,elektryczności etc.
Jeszcze tak bogate HISTORYCZNIE DZIEJE !
BOHATERÓW WOJENNYCH !
KRÓLOW !
MĘDRCÓW !
GENIUSZY I WYNALAZCÓW !
Ja pierdole można było by wymieniać do jutra .
Więc ja się kurwa pytamm. . .
Dlaczego to możliwe żę kurwa taka banda kaczkowatyc pedałów na wiejskiej z kurwa tym chujem tuskiem na czele który sra pod siebie i rozpierdala to wszyskto oraz kradnie wszystko co możwlie i robi cały naród w chuja ?
Dlaczego kurwa !? DLACZEGO !
A to bogate złoża węgla , gazu itd.
Najwiecej produkujemy cukru,elektryczności etc.
Jeszcze tak bogate HISTORYCZNIE DZIEJE !
BOHATERÓW WOJENNYCH !
KRÓLOW !
MĘDRCÓW !
GENIUSZY I WYNALAZCÓW !
Ja pierdole można było by wymieniać do jutra .
Więc ja się kurwa pytamm. . .
Dlaczego to możliwe żę kurwa taka banda kaczkowatyc pedałów na wiejskiej z kurwa tym chujem tuskiem na czele który sra pod siebie i rozpierdala to wszyskto oraz kradnie wszystko co możwlie i robi cały naród w chuja ?
Dlaczego kurwa !? DLACZEGO !
Geologia to kozacka nauka.Poznajesz dzieje ziemi, jak historię, a każde zdarzenie z przeszłości pozostawia swój ślad.Jak taki wielki wyjebany pamiętnik przyrody.
@POLAK_nie_polaczek
Dziękuje, już wszystko jasne.
Pół roku temu byłem wręcz zmuszony wyjechać z Polski z powodu braku pracy i ogólnej sytuacji , do tamtej pory nie wyjeżdżałem NIGDY bo chciałem zostać jak najdłużej to możliwe w domu. . .
Teraz przynajmniej mogę pomóc rodzinie ....
Zozpierdala mnie teraz od środka . . . tak że byłbym w stanie dojść na pieszo do Polski ....
Chyba wrócę i założe ruch oporu. . .
Wytłukę jak kaczki. . .
Dziękuje, już wszystko jasne.
Pół roku temu byłem wręcz zmuszony wyjechać z Polski z powodu braku pracy i ogólnej sytuacji , do tamtej pory nie wyjeżdżałem NIGDY bo chciałem zostać jak najdłużej to możliwe w domu. . .
Teraz przynajmniej mogę pomóc rodzinie ....
Zozpierdala mnie teraz od środka . . . tak że byłbym w stanie dojść na pieszo do Polski ....
Chyba wrócę i założe ruch oporu. . .
Wytłukę jak kaczki. . .
Szkoda, ze nie wspomnieli o Zdupydomordyzaurach
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
co za bzdury!!! ziemia ma około 6000 tys lat!!! skąd k***a jakies 500mln ???? są dowody na to że dinozaury żyły razem z człowiekiem! a ziemia bogata w węgiel? drzewa rozkładające się głęboko w ziemi potrzebują około 100 lat aby przekształciły się w węgiel!!!!!!!
Nieprawda, bo tak jest napisane w książce pastuchów z pustyni sprzed ponad 2000 lat.
Zajebisty kanał, kurwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów