18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Witam Was Sadole.

Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką (piękność ze zdjęć) lubimy eksplorować opuszczone obiekty. Jeśli, ktoś jest ciekaw, gdzie zostało jakieś konkretne zdjęcie zrobione to proszę o priv. Jeśli temat się przyjmie to systematycznie, będę wrzucał kolejne zestawy. Materiału mamy na co najmniej kilkanaście takich postów.

Zgłoś
McKusmier 2017-10-23, 2:18 2
Nie bardzo wiem czego oczekiwałeś po wrzuceniu tych fotek tutaj, bo tutaj tylko będzie o jebaniu twojej kobiety. No ziomek, który napisał, że ktoś ci ruchał dziewczynę i się w niej "schlapał" rozjebał mnie po całości, no kurwa umarłem w butach A co do zdjęć, to dzięki bo mega ciekawy sposób ujęcia tematu. Zawsze lubiłem połączenie ciekawych i tajemniczych miejsc oraz drobnej nieprzesadzonej erotyki. Także masz we mnie followersa. Podeślesz mi na priv namiary na swoje konta gdzie wrzucasz te fotki? Instagram, picasart itd? Powodzenia i gratuluje zajawki oraz wspaniałej kobiety, która dzieli ją razem z tobą
Zgłoś
Xennon 2017-10-23, 8:54 6
Ale skurwiała sytuacja. Gość chce się podzielić ze społecznością sadiatica swoim hobby, a tu kurws chuj w dupe na przywitanie. I dobrze, bo sie puszy jebany, pewnie go bili w szkole sredniej.
Zgłoś
oskarious 2017-10-23, 9:10 2
jenna.jameson napisał/a:

"piękność" ??? Na ja pierdolę... Brzydka i zwyczajna jak wiadro kutasów. Mijalna na ulicy jak zdeptany pet pod żabką.

Kwestia gustu. Jednym podoba się sztuczność jak u laski z twojego nicku, a innym naturalna uroda.

McKusmier napisał/a:

Podeślesz mi na priv namiary na swoje konta gdzie wrzucasz te fotki? Instagram, picasart itd? Powodzenia i gratuluje zajawki oraz wspaniałej kobiety, która dzieli ją razem z tobą

Dzięki za pozytywną opinię. Chętnie wszystko podeślę wieczorem po robocie. Dosyć spore zainteresowanie jest na priv i po kolei wszystkim odpowiem. Jak widać temat się przyjął, więc hejterom chuj w dupę. Jutro kolejna porcja zdjęć.

Xennon napisał/a:

sie puszy jebany, pewnie go bili w szkole sredniej.

Zajebisty jest ten portal. Spodziewałem się pogardy w moim kierunku i się nie zawiodłem. Ciśnijcie Panowie Ciśnijcie! Piwko!
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-23, 10:07
@elfis? Nie spodziewałem się takich słów po Tobie
Zawsze byłeś taki łagodny
Zgłoś
wszystkozajete1234 2017-10-23, 10:28
Zgłoś
kaspaaa 2017-10-23, 11:08 1
Świetne fotki! Mi bardzo przypadły do gustu mimo iż ciężko uwierzyć że nie maczał w nich palców żaden photoshopowy spec. No i przy okazji fajnie dzielić pasje z drugą połówką. Pozdrowienia dla modelki!
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2017-10-23, 11:50 5
a jebiecie się chociaż w tych ruinach ?
Zgłoś
JacekGlaca 2017-10-23, 13:38 1
Dla mnie zdjęcia rewelka, baa powiem nawet, że mam ból dupy, bo sam chciałbym potrafić takie rzeczy robić, a nie naparzać zdjęcia automatem z telefonu.
Obiektu westchnień i celownika migawki też można pozazdrościć
Zgłoś
oskarious 2017-10-23, 14:39 1
BajecznyKrzysztof napisał/a:

a jebiecie się chociaż w tych ruinach ?

Tak. Nie wszędzie, ale generalnie tak.

kaspaaa napisał/a:

Świetne fotki! Mi bardzo przypadły do gustu mimo iż ciężko uwierzyć że nie maczał w nich palców żaden photoshopowy spec. No i przy okazji fajnie dzielić pasje z drugą połówką. Pozdrowienia dla modelki!

Jutro kolejna porcja! Jaram się, że temat się przyjął.

JacekGlaca napisał/a:

Dla mnie zdjęcia rewelka, baa powiem nawet, że mam ból dupy, bo sam chciałbym potrafić takie rzeczy robić, a nie naparzać zdjęcia automatem z telefonu.
Obiektu westchnień i celownika migawki też można pozazdrościć

Wszystkiego idzie się nauczyć samemu. Jestem amatorem, który do wprawy doszedł metodą prób i błędów. Największy problem to sprzęt. Szkła kosztują nie mało. Modelka dziekuje za uznanie.
Zgłoś
natking 2017-10-23, 16:26 2
Ustalmy jedno. Laska ma niewyjściowy ryj. Rób zdjęcia od tyłu albo samej dupy.

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
J................8 2017-10-23, 17:09
jak ja czytam te komenty to rzygać mi się chce, autorze, kurwa kiego się podlizujesz jakiś to ty fotograf, zluzuj. nie wyjaśniaj bo tak naprawdę chuj kogo to obchodzi
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2017-10-23, 18:09 2
Nie będe ukrywał że Ci zazdroszcze. Robisz niezłe, klimatyczne fotki, chciałbym tak potrafić.
Ale głównie zazdroszcze Ci kobiety. Macie wspólną pasje, jedziecie gdzieś do zupełnego wygwizdowa, wchodzicie w zatęchłe miejsca i robicie sobie fotki. I podejrzewam że ona to lubi. No bajera.
Moja już marudzi jak 5 minut stoimy w korku jadąc do jakiegoś przyzwoitego pensjonatu
Kurwa ile ja bym się nasłchał marudzenia żeby zrobić takie jedno zdjęcie...ehhh
Zazdroszcze.
Zgłoś
Dzisiaj 2017-10-23, 19:40 1
oskarious napisał/a:

Oczywiście mam też i takie, ale to na prywatny użytek. Chyba, że modelka się zgodzi...

spoko podeslij, nie wrzuce do neta, obiecuje prywatny uzytek
Zgłoś
harnas53 2017-10-23, 19:45 1
oskarious napisał/a:

coś w tym stylu?

Obrazek

Obrazek

Idziesz w dobrą stronę. Niech zatem zapowiedziane jutrzejsze fotki wplasowują się w te ...
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-23, 20:19 1
Spiderowski napisał/a:

Nie będe ukrywał że Ci zazdroszcze. Robisz niezłe, klimatyczne fotki, chciałbym tak potrafić.
Ale głównie zazdroszcze Ci kobiety. Macie wspólną pasje, jedziecie gdzieś do zupełnego wygwizdowa, wchodzicie w zatęchłe miejsca i robicie sobie fotki. I podejrzewam że ona to lubi. No bajera.
Moja już marudzi jak 5 minut stoimy w korku jadąc do jakiegoś przyzwoitego pensjonatu
Kurwa ile ja bym się nasłchał marudzenia żeby zrobić takie jedno zdjęcie...ehhh
Zazdroszcze.

Polaczkowa cecha narodowa - zazdrość
Jesteś prawdziwym polakiem cebulakiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów