Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką (piękność ze zdjęć) lubimy eksplorować opuszczone obiekty. Jeśli, ktoś jest ciekaw, gdzie zostało jakieś konkretne zdjęcie zrobione to proszę o priv. Jeśli temat się przyjmie to systematycznie, będę wrzucał kolejne zestawy. Materiału mamy na co najmniej kilkanaście takich postów.
Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką (piękność ze zdjęć) lubimy eksplorować opuszczone obiekty. Jeśli, ktoś jest ciekaw, gdzie zostało jakieś konkretne zdjęcie zrobione to proszę o priv. Jeśli temat się przyjmie to systematycznie, będę wrzucał kolejne zestawy. Materiału mamy na co najmniej kilkanaście takich postów.
"piękność" ??? Na ja pierdolę... Brzydka i zwyczajna jak wiadro kutasów. Mijalna na ulicy jak zdeptany pet pod żabką.
Kwestia gustu. Jednym podoba się sztuczność jak u laski z twojego nicku, a innym naturalna uroda.
Podeślesz mi na priv namiary na swoje konta gdzie wrzucasz te fotki? Instagram, picasart itd? Powodzenia i gratuluje zajawki oraz wspaniałej kobiety, która dzieli ją razem z tobą
Dzięki za pozytywną opinię. Chętnie wszystko podeślę wieczorem po robocie. Dosyć spore zainteresowanie jest na priv i po kolei wszystkim odpowiem. Jak widać temat się przyjął, więc hejterom chuj w dupę. Jutro kolejna porcja zdjęć.
sie puszy jebany, pewnie go bili w szkole sredniej.
Zajebisty jest ten portal. Spodziewałem się pogardy w moim kierunku i się nie zawiodłem. Ciśnijcie Panowie Ciśnijcie! Piwko!
Zawsze byłeś taki łagodny
Obiektu westchnień i celownika migawki też można pozazdrościć
a jebiecie się chociaż w tych ruinach ?
Tak. Nie wszędzie, ale generalnie tak.
Świetne fotki! Mi bardzo przypadły do gustu mimo iż ciężko uwierzyć że nie maczał w nich palców żaden photoshopowy spec. No i przy okazji fajnie dzielić pasje z drugą połówką. Pozdrowienia dla modelki!
Jutro kolejna porcja! Jaram się, że temat się przyjął.
Dla mnie zdjęcia rewelka, baa powiem nawet, że mam ból dupy, bo sam chciałbym potrafić takie rzeczy robić, a nie naparzać zdjęcia automatem z telefonu.
Obiektu westchnień i celownika migawki też można pozazdrościć
Wszystkiego idzie się nauczyć samemu. Jestem amatorem, który do wprawy doszedł metodą prób i błędów. Największy problem to sprzęt. Szkła kosztują nie mało. Modelka dziekuje za uznanie.
Pedicabo ego vos et irrumaboAle głównie zazdroszcze Ci kobiety. Macie wspólną pasje, jedziecie gdzieś do zupełnego wygwizdowa, wchodzicie w zatęchłe miejsca i robicie sobie fotki. I podejrzewam że ona to lubi. No bajera.
Moja już marudzi jak 5 minut stoimy w korku jadąc do jakiegoś przyzwoitego pensjonatu
Kurwa ile ja bym się nasłchał marudzenia żeby zrobić takie jedno zdjęcie...ehhh
Zazdroszcze.
Oczywiście mam też i takie, ale to na prywatny użytek. Chyba, że modelka się zgodzi...
spoko podeslij, nie wrzuce do neta, obiecuje prywatny uzytek
Nie będe ukrywał że Ci zazdroszcze. Robisz niezłe, klimatyczne fotki, chciałbym tak potrafić.
Ale głównie zazdroszcze Ci kobiety. Macie wspólną pasje, jedziecie gdzieś do zupełnego wygwizdowa, wchodzicie w zatęchłe miejsca i robicie sobie fotki. I podejrzewam że ona to lubi. No bajera.
Moja już marudzi jak 5 minut stoimy w korku jadąc do jakiegoś przyzwoitego pensjonatu
Kurwa ile ja bym się nasłchał marudzenia żeby zrobić takie jedno zdjęcie...ehhh
Zazdroszcze.
Polaczkowa cecha narodowa - zazdrość
Jesteś prawdziwym polakiem cebulakiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów