18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Witam Was Sadole.

Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką (piękność ze zdjęć) lubimy eksplorować opuszczone obiekty. Jeśli, ktoś jest ciekaw, gdzie zostało jakieś konkretne zdjęcie zrobione to proszę o priv. Jeśli temat się przyjmie to systematycznie, będę wrzucał kolejne zestawy. Materiału mamy na co najmniej kilkanaście takich postów.

Zgłoś
Poloo 2017-10-23, 20:47 3
sezamkowyRozpierdol napisał/a:

Polaczkowa cecha narodowa - zazdrość
Jesteś prawdziwym polakiem cebulakiem

Zazdrość o ile nie chorobliwa sama w sobie nie jest zła, może być powodem, impulsem do działania. Weźmy na przykład małe dzieci które chcą grać jak Ronaldo czy Messi, one im zazdroszczą umiejętności, kariery ale w żadnym wypadku nie złorzeczą, tylko ciężko trenują i chcą być coraz lepsi.

Niestety widzę że treść postu cytowanego przerosła autora, ale czego można było się spodziewać po małym Icku
Zgłoś
KiKiZ 2017-10-23, 20:53 2
Co ja tu kurwa w ogóle w tych komentarzach przeczytałem... W sumie sadistic to dobre miejsce na wylanie całej chujni, jaka w człowieku siedzi
Zgłoś
oskarious 2017-10-23, 21:55 1
KiKiZ napisał/a:

Co ja tu kurwa w ogóle w tych komentarzach przeczytałem... W sumie sadistic to dobre miejsce na wylanie całej chujni, jaka w człowieku siedzi

Co racja to racja. Pełen przekrój ludzkiej psychiki. Różnorodność poziom ponad 9000.

Poloo napisał/a:

Niestety widzę że treść postu cytowanego przerosła autora, ale czego można było się spodziewać po małym Icku

Nic dodać, nic ująć.
Zgłoś
ccac0la 2017-10-23, 21:59 1
Jakim szkłem to robiłeś?
Zgłoś
oskarious 2017-10-23, 22:01 1
Jorgen88 napisał/a:

jak ja czytam te komenty to rzygać mi się chce, autorze, kurwa kiego się podlizujesz jakiś to ty fotograf, zluzuj. nie wyjaśniaj bo tak naprawdę chuj kogo to obchodzi

może jak widzisz mój nick to po prostu nie czytaj? pojebane czasy, że ludzie mylą życzliwość z podlizywaniem się. Chętnie tłumaczę wszystkim zainteresowanym i odpowiadam na pytania. Temat się przyjął. Sekcja komentów kwitnie. Jak widać sadistic to nie tylko hard, a miejscowi ortodoksi to w 99% trolle, którzy na szczęście są w miejszości. Cieszę się, że mogę się przyczynić do urozmaicenia portalu. To nie wchodzenie w dupę, to poprostu jakaś inicjatywa z mojej strony. Dla innych bardziej chujowa, dla innych nie.
Zgłoś
Goolasek669 2017-10-23, 22:02 1
Zalogowałem się, żeby dac Ci piwko. Nie zmarnuj tego, a dupeczkę masz ruchable. Pozdrawiam
Zgłoś
oskarious 2017-10-23, 22:08 2
ccac0la napisał/a:

Jakim szkłem to robiłeś?

Body to 5dmk2 szkła to wszystko CANON : 50mm 1,4 / 80mm 1,8 / 24mm 1,8 / 24-105mm

zdjęcia, które załączam nie są nigdy obrobione w photoshopie, zrobione przy świetle zastanym bez lampy.

Goolasek669 napisał/a:

Zalogowałem się, żeby dac Ci piwko. Nie zmarnuj tego, a dupeczkę masz ruchable. Pozdrawiam

Dupeczka pozdrawia.

natking napisał/a:

Ustalmy jedno. Laska ma niewyjściowy ryj. Rób zdjęcia od tyłu albo samej dupy.

Przemyślę.

Spiderowski napisał/a:

Nie będe ukrywał że Ci zazdroszcze. Robisz niezłe, klimatyczne fotki, chciałbym tak potrafić.
Ale głównie zazdroszcze Ci kobiety. Macie wspólną pasje, jedziecie gdzieś do zupełnego wygwizdowa, wchodzicie w zatęchłe miejsca i robicie sobie fotki. I podejrzewam że ona to lubi. No bajera.
Moja już marudzi jak 5 minut stoimy w korku jadąc do jakiegoś przyzwoitego pensjonatu
Kurwa ile ja bym się nasłchał marudzenia żeby zrobić takie jedno zdjęcie...ehhh
Zazdroszcze.

Może szukaj dalej chłopie. Tak jak pisałem jestem w trakcie rozwodu, więc też nie trafiłem na początku. Z Panią ze zdjęć jestem dwa lata i to zupełnie inny poziom. To wielka zmiana, ale czasem naprawdę warto!
Zgłoś
ccac0la 2017-10-23, 22:09 1
Podobają mi się, chociaż za często umieszczasz modelke w centralnym punkcie kadru i po którymś zdjęciu to męczy oko. Ogólnie spoko, fajne foty, szklarnia też fajna, kobita piękna, powodzenia w rozwijaniu hobby. Imho strobing daje fajne efekty w takim urbexie.
Ale moim zdaniem to jest ostatnie miejsce w jakim powinienes pokazywac jakiekolwiek fotki
Zgłoś
oskarious 2017-10-23, 22:54 1
ccac0la napisał/a:

Podobają mi się, chociaż za często umieszczasz modelke w centralnym punkcie kadru i po którymś zdjęciu to męczy oko. O

I to jest konstruktywna krytyka. Dzięki. Tak jak wspominałem zdjęć mam bardzo dużo. W kolejnych postaram się urozmaicić lokalizację modelki w kadrze.
Zgłoś
wujekbaniu 2017-10-24, 1:03
oskarious napisał/a:

lubimy eksplorować (...) będę wrzucał kolejne zestawy.

Jakieś materiały z eksploracji partnerki na hardzie?
Zgłoś
J................8 2017-10-24, 2:17
kwejdistic....nosz kurwa
Zgłoś
golip 2017-10-24, 8:08 1
Zwaliłem konia do zdjęć z Twoją partnerką.

Pozdrawiam serdecznie.

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
oskarious 2017-10-24, 10:18 1
golip napisał/a:

Zwaliłem konia do zdjęć z Twoją partnerką.

Dziękuję.

wujekbaniu napisał/a:

Jakieś materiały z eksploracji partnerki na hardzie?

Myślę, że pobilibyśmy wszystkie rekordy otrzymanych piw razy 1000, ale póki co taki "fejm" styka.
Zgłoś
ciepson 2017-10-24, 18:56
oskarious,
misiu kolorowy, krótko i bez pierdolenia:
- podoba mi się szóste zdjęcie
- jakim aparatem się bawisz?
Nikon, Leica czy jakiś inny Pentax? Dobra, doczytałem.
Super robisz obróbkę, z klimatem.

"Prawda jest tylko jedna - konkretna"
Zgłoś
oskarious 2017-10-24, 20:34
ciepson napisał/a:

oskarious,
misiu kolorowy, krótko i bez pierdolenia:
- podoba mi się szóste zdjęcie
- jakim aparatem się bawisz?
Nikon, Leica czy jakiś inny Pentax? Dobra, doczytałem.
Super robisz obróbkę, z klimatem.

Pozdro kotku czarno-biały.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów