Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką (piękność ze zdjęć) lubimy eksplorować opuszczone obiekty. Jeśli, ktoś jest ciekaw, gdzie zostało jakieś konkretne zdjęcie zrobione to proszę o priv. Jeśli temat się przyjmie to systematycznie, będę wrzucał kolejne zestawy. Materiału mamy na co najmniej kilkanaście takich postów.
Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką (piękność ze zdjęć) lubimy eksplorować opuszczone obiekty. Jeśli, ktoś jest ciekaw, gdzie zostało jakieś konkretne zdjęcie zrobione to proszę o priv. Jeśli temat się przyjmie to systematycznie, będę wrzucał kolejne zestawy. Materiału mamy na co najmniej kilkanaście takich postów.
Polaczkowa cecha narodowa - zazdrość
Jesteś prawdziwym polakiem cebulakiem
Zazdrość o ile nie chorobliwa sama w sobie nie jest zła, może być powodem, impulsem do działania. Weźmy na przykład małe dzieci które chcą grać jak Ronaldo czy Messi, one im zazdroszczą umiejętności, kariery ale w żadnym wypadku nie złorzeczą, tylko ciężko trenują i chcą być coraz lepsi.
Niestety widzę że treść postu cytowanego przerosła autora, ale czego można było się spodziewać po małym Icku
Co ja tu kurwa w ogóle w tych komentarzach przeczytałem... W sumie sadistic to dobre miejsce na wylanie całej chujni, jaka w człowieku siedzi
Co racja to racja. Pełen przekrój ludzkiej psychiki. Różnorodność poziom ponad 9000.
Niestety widzę że treść postu cytowanego przerosła autora, ale czego można było się spodziewać po małym Icku
Nic dodać, nic ująć.
jak ja czytam te komenty to rzygać mi się chce, autorze, kurwa kiego się podlizujesz jakiś to ty fotograf, zluzuj. nie wyjaśniaj bo tak naprawdę chuj kogo to obchodzi
może jak widzisz mój nick to po prostu nie czytaj? pojebane czasy, że ludzie mylą życzliwość z podlizywaniem się. Chętnie tłumaczę wszystkim zainteresowanym i odpowiadam na pytania. Temat się przyjął. Sekcja komentów kwitnie. Jak widać sadistic to nie tylko hard, a miejscowi ortodoksi to w 99% trolle, którzy na szczęście są w miejszości. Cieszę się, że mogę się przyczynić do urozmaicenia portalu. To nie wchodzenie w dupę, to poprostu jakaś inicjatywa z mojej strony. Dla innych bardziej chujowa, dla innych nie.
Jakim szkłem to robiłeś?
Body to 5dmk2 szkła to wszystko CANON : 50mm 1,4 / 80mm 1,8 / 24mm 1,8 / 24-105mm
zdjęcia, które załączam nie są nigdy obrobione w photoshopie, zrobione przy świetle zastanym bez lampy.
Zalogowałem się, żeby dac Ci piwko. Nie zmarnuj tego, a dupeczkę masz ruchable. Pozdrawiam
Dupeczka pozdrawia.
Ustalmy jedno. Laska ma niewyjściowy ryj. Rób zdjęcia od tyłu albo samej dupy.
Przemyślę.
Nie będe ukrywał że Ci zazdroszcze. Robisz niezłe, klimatyczne fotki, chciałbym tak potrafić.
Ale głównie zazdroszcze Ci kobiety. Macie wspólną pasje, jedziecie gdzieś do zupełnego wygwizdowa, wchodzicie w zatęchłe miejsca i robicie sobie fotki. I podejrzewam że ona to lubi. No bajera.
Moja już marudzi jak 5 minut stoimy w korku jadąc do jakiegoś przyzwoitego pensjonatu
Kurwa ile ja bym się nasłchał marudzenia żeby zrobić takie jedno zdjęcie...ehhh
Zazdroszcze.
Może szukaj dalej chłopie. Tak jak pisałem jestem w trakcie rozwodu, więc też nie trafiłem na początku. Z Panią ze zdjęć jestem dwa lata i to zupełnie inny poziom. To wielka zmiana, ale czasem naprawdę warto!
Ale moim zdaniem to jest ostatnie miejsce w jakim powinienes pokazywac jakiekolwiek fotki
Podobają mi się, chociaż za często umieszczasz modelke w centralnym punkcie kadru i po którymś zdjęciu to męczy oko. O
I to jest konstruktywna krytyka. Dzięki. Tak jak wspominałem zdjęć mam bardzo dużo. W kolejnych postaram się urozmaicić lokalizację modelki w kadrze.
lubimy eksplorować (...) będę wrzucał kolejne zestawy.
Jakieś materiały z eksploracji partnerki na hardzie?
Pozdrawiam serdecznie.
Myślę, że pobilibyśmy wszystkie rekordy otrzymanych piw razy 1000, ale póki co taki "fejm" styka.
misiu kolorowy, krótko i bez pierdolenia:
- podoba mi się szóste zdjęcie
- jakim aparatem się bawisz?
Nikon, Leica czy jakiś inny Pentax? Dobra, doczytałem.
Super robisz obróbkę, z klimatem.