Tak w ogóle, to mój pierwszy post (aż dziw, że wi-fi załapało w kuchni).
Tak w ogóle, to mój pierwszy post (aż dziw, że wi-fi załapało w kuchni).
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brawo, brawo i jeszcze raz kurwa brawo.
Taki piękny..
Gdybyscie nie byli jelopami, ktorym wydaje sie, ze sa cudem swiata, gdybyscie nauczyli sie chociaz jednego jezyka, w stopniu komunikatywnym, czyli pozwalajacym sie wyslowic w miare poprawnie, ghdybyscie wyzbyli sie uprzedzen, nabrali pewnosci siebie i czasem sie usmiechneli - wtedy moglibyscie zaruchac w obcych krajach. Najpierw musielibyscie sie zasymilowac z tambylcami, nabrac oglady, przestac mowic kurwa. Jak juz byscie zaruchali za granica, naprzyklad brzydka angielke, albo szwedke wtedy nie zawracalibyscie sobie glowy sfochowanymi polskimi ksiezniczkami, ktore maja tyle wymagan, ze juz nawet obcokrajowcy maja dosc, szczegolnie ich pazernosci. Jak juz byscie pukneli taka pania z innego kraju nie chcielibyscie wiecej posuwac polki z wielkim fochem. Ja polki nie tkne. Bo mnie polki wkurwiaja.
Ja nawet na polskie dziewczyny nie patrzę. Co jest zadziwiające te "nasze piękne polki" wcale dla mnie piękne nie są. Ot słowiańska uroda może wydawać się dla obcokrajowców piękna ale jakoś bardziej zauważam te ładniejsze z innych krajów niż z polski.
No i może jeszcze to że przy najlepszej okazji mam ochotę wypierdalać z tego zniszczonego kraju...