📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Panowie jedziemy z tym koksem. Nie można podarować głupiej kurwie takich wybryków. Do dzieła !
Cytat:
A może zDDoSujemu ją ?
W mozili jest odpowiednia wtyczka umożliwiająca odświeżanie strony w wybranym odstępie czasowym np co 2 s.
Cytat:
Some Polish website is sending 4,000 Jew haters an hour to my site and they took my site down. Lots of traffic for me and a ton of anti-Semitic comments and e-mails (and I was locked out of posting for most of the day), but they told me they are working on getting the site back up. Should be back up soon. Thanks for your patience. Y'all come back now, ya hear?
HA HA HA HA!
Ładnie panowie to zrobiliście
Objechałem /wp-admin słownikiem (300mb) i nic.
Chuje to zobaczyły, czego efektem jest zachmodowanie katalogu htdocs.
A taki ładny deface się szykował
Chuje to zobaczyły, czego efektem jest zachmodowanie katalogu htdocs.
A taki ładny deface się szykował
Zajebiste tagi !
Nasi rodacy już się nią zajęli na facebook'u. Mam nadzieję, że ta niesprawiedliwość kiedyś przeminie. To jest nie do pomyślenia żeby taki tępy babsztyl miał prawo się wypowiadać na takie tematy
Nasi rodacy już się nią zajęli na facebook'u. Mam nadzieję, że ta niesprawiedliwość kiedyś przeminie. To jest nie do pomyślenia żeby taki tępy babsztyl miał prawo się wypowiadać na takie tematy
No kobieta ma iście Hamerykańskie nazwisko - Schlussel, a nie - to niemieckie. Czyje były te obozy raz jeszcze ?
japierdole, i jak tu nie byc rasista? Niemiec niemcem pozostanie! JEBAC !
Dzięki tam komuś z góry za fejsa, pospamuje się stronka jest wrzucona na 4chanie jako pierwszy obiekt do ddos-a z tego co widziałem na forum 4chana
modzgi napisał/a:
Proponuję akcję na wzór kochanego 4chana.
Czyli zrównać jej stronkę z ziemią.
...ktoś się piszę na LOIC?
jak masz linka na temat na 4chanie będę wdzięczny.
Jebana. Ładnie sobie wymyśliła
Jebana. Ładnie sobie wymyśliła
timmy77 napisał/a:
Dzięki tam komuś z góry za fejsa, pospamuje się stronka jest wrzucona na 4chanie jako pierwszy obiekt do ddos-a z tego co widziałem na forum 4chana
Daj link bo nie wierze
haha kurwa który z was właśnie dał komentarz o czarnym baraku na jej stronie? Przyznawać się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów