📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
This wasn’t just the Nazis. It was tens of thousands of eager Poles and more. Obama made no gaffe here. Poland’s willing executioners took their significant place among Hitler’s willing executioners.
Proponuję akcję na wzór kochanego 4chana.
Czyli zrównać jej stronkę z ziemią.
Czyli zrównać jej stronkę z ziemią.
Kolejna osoba która pewnie święcie wierzy, że w 1939 jakaś tajemnicza nacja "naziści" zawładnęła umysłami milionów Niemców i kazała im robić złe rzeczy, potem Polacy wymordowali wszystkich Żydów, SS i Wehrmacht to była niedzielna szkółka dla skautów a największa tragedia II WŚ to Drezno i jebany Wilhelm Gustloff...
niestety, w kraju w ktorym 21 latek moze zostac nauczycielem nie oczekujmy cudow.... wedlog mnie najbardziej tępy i pusty naród swiata
A może zDDoSujemu ją ?
W mozili jest odpowiednia wtyczka umożliwiająca odświeżanie strony w wybranym odstępie czasowym np co 2 s.
W mozili jest odpowiednia wtyczka umożliwiająca odświeżanie strony w wybranym odstępie czasowym np co 2 s.
Wcześniej o Debbie Schlussel, pochodzącej z rodziny polskich Żydów, zrobiło się głośno, gdy publicznie określiła Pakistańczyków obelżywym epitetem "Pakis". Twierdziła też, że porwana w Iraku dziennikarka Jill Carrol nienawidzi Izraela i Ameryki a sympatyzuje z porywaczami. Ofiary masakry na wyspie Utoya nazwała z kolei "zwolennikami Hamasu którzy nienawidzą Żydów.
Także normalna to ona nie jest
Także normalna to ona nie jest
Jej strona już padła
A jak bym nazwał ją pustą kurwą, to mogła by mnie oskarżyć ? chodzi o walla na facebooku
@up tak. Bo nazwałeś śmierdzącą żydowską kurwę kurwą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów