Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
X kurwa D połapał za plastiki i dobra będzie chłopie nie pierwsza zimę to robimy hahah
za srastiki. Jakbyś coś wiedział o samochodach to byś się domyślił, że wyrwało mu belkę, w którą wkręca się hak do holowania.
Widzę w komentarzach same "hundziorze"
Gleba i negatyw
Jebane niewypały tuningu, a za kółkiem z małym siurkiem
Oni serio myśleli że to wypali? skąd się tacy ludzie biorą ?
co za głupki, zamiast iść i popchnąć
witamy właściciela AudiOooo! Audi to od bezdomnego a Passat to 500+...
Widzę w komentarzach same "hundziorze"
Gleba i negatyw
Jebane niewypały tuningu, a za kółkiem z małym siurkiem
Przecież to jeden koncern...
Pasek pewno 4Motion, czyli jak B6 to tylko Haldex choć w B5 był i Torsen. Tu akurat B6.
Wierz mi, w zimie nieźle to idzie i fajnie się trzyma. Wszyscy się śmieją że to wieś etc. ale prawda taka że paserati od B4 do B6 zmotoryzowały polską wieś ale raczej jakieś biedy 1.9 TDi.
A Audi z porządnym Torsenem też piękna sprawa
witamy właściciela Audi
Witam hundziorza!
A żebyś wiedział że mam dwa Audi, A4, A6 i Passata B5 fl W8
Jakoś nie mam problemu z walką marek w garażu czy podjeździe przed domem
Za to podjadę pod każdy krawężnik i próg w porównaniu z gównianymi glebojebami.
hahahahahahaha nigdy nawet nie siedziałem w Hondzie, ani innym produkcie z kraju kwitnącej wiśni...Witam hundziorza!
A żebyś wiedział że mam dwa Audi, A4, A6
Da się to wyczuć w komentarzu i stylu - coś jak ze studentami prawa, albo kierowcami BeeMwu - nie muszą tego mowić, a już wiesz Wiadomo, przecież kAudi jest najlepsze, się nie psujo, są oszczędne tak że podczas jazdy produkują paliwo, przewaga dzięki technice i te inne frazesy
poczułem prestiżPassata B5 fl W8
ja też. Naprawiam to na podnośniku jak leci, bez podziału na marki, byleby klient płacił i nie marudziłJakoś nie mam problemu z walką marek w garażu czy podjeździe przed domem
tu się z Tobą zgodzę, nie ma nic gorszego niż te gleby, JDMy, german stajle, riegery i irmshery. Tylko lift - cztery cale albo wcaleZa to podjadę pod każdy krawężnik i próg w porównaniu z gównianymi glebojebami.
hahahahahahaha nigdy nawet nie siedziałem w Hondzie, ani innym produkcie z kraju kwitnącej wiśni...
Da się to wyczuć w komentarzu i stylu - coś jak ze studentami prawa, albo kierowcami BeeMwu - nie muszą tego mowić, a już wiesz Wiadomo, przecież kAudi jest najlepsze, się nie psujo, są oszczędne tak że podczas jazdy produkują paliwo, przewaga dzięki technice i te inne frazesy
poczułem prestiż
ja też. Naprawiam to na podnośniku jak leci, bez podziału na marki, byleby klient płacił i nie marudził
tu się z Tobą zgodzę, nie ma nic gorszego niż te gleby, JDMy, german stajle, riegery i irmshery. Tylko lift - cztery cale albo wcale
Nie liczy się marka.
Dla mnie znaczenie ma to, że mam pewność że dojadę do pracy i zarobię na utrzymanie i eksploatację.
W8 jest ze mną od 6 lat i tylko nim jeżdżę. Zasrane czterokołowe loga jebią się na potęgę i dlatego Kaudi jest żony a drugie fakt, czeka na lepsze czasy i części
Nigdy nie chwaliłem tej marki i nie będę chwalił.
Jedyne co mi pasuje w Audi to komfort w dłuższej trasie.
Napierdolone tej elektroniki i wystarczy lekka wilgoć, to chuj z tymi autami.
Jakbym mógł wrócić czas i wybierać patrząc na markę, kupiłbym jeszcze raz Lanosa
I zawiezie i pole zaorze.
Bez względu na markę, każdy kiedyś zawita na warsztacie i podnośniku.
Nie liczy się marka.
Dla mnie znaczenie ma to, że mam pewność że dojadę do pracy i zarobię na utrzymanie i eksploatację.
W8 jest ze mną od 6 lat i tylko nim jeżdżę. Zasrane czterokołowe loga jebią się na potęgę i dlatego Kaudi jest żony a drugie fakt, czeka na lepsze czasy i części
Nigdy nie chwaliłem tej marki i nie będę chwalił.
Jedyne co mi pasuje w Audi to komfort w dłuższej trasie.
Napierdolone tej elektroniki i wystarczy lekka wilgoć, to chuj z tymi autami.
Jakbym mógł wrócić czas i wybierać patrząc na markę, kupiłbym jeszcze raz Lanosa
I zawiezie i pole zaorze.
Bez względu na markę, każdy kiedyś zawita na warsztacie i podnośniku.
odszczekuje co napisałem. Porządny musi być z Ciebie gość, bo mądrze gadasz. I za to z Tobą wypije. Wirtualnie.
A uczulenie na statystycznych właścicieli kAudi mam po tym jak wchodzi cwaniaczek ura bura król podwóra, wymądrza mnie się jeden z drugim, co to nie on, ile ma siana, co to nie jego wóz, jaki zajebisty, przy okazji oczka latają na lewo i prawo, że portfel i klucze trzeba miec na oku, a jak wrzucam na podnośnik to jego cudo to po cichu się zastanawiam czy lawety z autokasacji nie wezwać, bo to strach na droge wypuścić, i pokazuje takiemu co i jak, to albo z mordą wyjeżdża że się czepiam i nie znam, albo pyta jak przyoszczedzić i może jakieś używane części by poszukać żeby było taniej. A jak się kiedyś zgodziłem i zamontowałem z dobrego serca januszkowi, to co przywiózł z jakiegoś szrotu, to po tygodniu z mordą, nastroszony jakby arbuzy nosił pod pachami, wpadł że się rozleciało i to moja wina i kasę mam oddawać A może mam poprostu już skrzywienie zawodowe bo ciągle na te wraki powiązane drutami i trytytkami, na łysych oponach ale z super alusami i do tego Mariuszów i Marasów tradycyjnie szczerzących się przed maską w ciemnych okularach ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów