📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Passerati, to gdzie tu rozumu szukać
Jakby oglądali "terenwizje" na YT to by wiedzieli, że to nie pójdzie XD
Tak sie wlasnie konczy pomaganie innym i teraz za chec pomocy jest w plecy
W sumie to niska szkodliwość społeczna z tym pasztetem
W końcówce słychać naszego rodaka: "Ja pierdolę, ała ała".
To teraz pomóżcie dla tirówki
Przynajmniej mieli dobre intenecje.
Zauważyliście jedną zależność?! Na tego typu filmikach, nigdy nie ma BMW... z dwóch powodów. BMW się do niczego nie nadaje (Jak telefony z IOSem) i posiadacze to straszne gbury.
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zauważyliście jedną zależność?! Na tego typu filmikach, nigdy nie ma BMW... z dwóch powodów. BMW się do niczego nie nadaje (Jak telefony z IOSem) i posiadacze to straszne gbury.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów