📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde myślałem że pomógł mu i jeleń dał się ugryźć. A ten wprowadził go do wody. LIPA
Liczyłem na to że go wpierdoli.
Nie no szacun dla typa.
Nie wiem, czy pamiętacie, ale podobno zycie wyszło z wody. Ten biedny rekin chciał poddać się ewolucji, a czlowiek w całej swojej złośliwości mu przeszkadzał. Kto wie, może to rekiny by teraz przejęły role ludzi.
up
Prędzej delfiny bo są bardziej zmyślne
Prędzej delfiny bo są bardziej zmyślne
Ale jak widzisz to nie delfin, tylko rekin, z wody wyszedł.
od 0:06 koleś zaczyna ciągnąć rekina do wody, a ten biedaczek zbiera piasek w szczeliny skrzelowe. pewnie udusi się w ciągu kilku minut.
dziękuję bardzo za taką pomocną dłoń.
dziękuję bardzo za taką pomocną dłoń.
#Pan kapitan
Cytat:
Przystosowanie waleni do życia w wodzie ma charakter wtórny. Ich "powrót" do wody nastąpił prawdopodobnie w eocenie. Między 55 i 34 mln lat temu pojawiły się pierwsze prawalenie. Wprawdzie rodowód waleni nie jest oczywisty, jednak przypuszcza się, że wywodzą się one od drapieżnych parzystokopytnych.
Poszedl sobie Pan Rekin na wyczekiwany urlop, chcial sie troche opalic, a ten go szarpie i do wody wrzuca... I jak tu odpoczac w wakacje kiedy taka dzicz po plazy grasuje...
a może to był rekin-samobójca, chciał się biedak zabić bo nie chce już więcej być potworem pożerającym ludzi
ja bym w życiu nie wszedł do wody, wiedząc że takie bydle tam może czekać na moją nogę
przynajmniej jak nie kolesia to tego psa mógł wszamać
Rekin chcial popelnic samobojstwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów