Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba udowodnili hipotezę że użytkownicy sadistica żyli już w pompejach, a portal jest starszy niż najstarsi moderatorzy pamiętają.

umrył waląc konia taka to historia prawdziwa
piękne miłosne zakończenie
piękne miłosne zakończenie
>bądź mieszkańcem Pompei
>żyj godnie jak każdy inny mieszkaniec
>jest rok 79ne
>bogowie sie wk🤬ili i wyj🤬o wulkan
>ucieknij do domu
>duś się od dymu i pal się żywcem
>upadnij na ziemie w agonii
>2000 lat póżniej zostań odnaleziony
>robią ci zdjecie i mowia ze waliles konia jak umierałeś
>przegraj nawet życie po śmierci
>żyj godnie jak każdy inny mieszkaniec
>jest rok 79ne
>bogowie sie wk🤬ili i wyj🤬o wulkan
>ucieknij do domu
>duś się od dymu i pal się żywcem
>upadnij na ziemie w agonii
>2000 lat póżniej zostań odnaleziony
>robią ci zdjecie i mowia ze waliles konia jak umierałeś
>przegraj nawet życie po śmierci
i k🤬a dałem piwo.... przyznaj się z jakiej strony bo widać ze ucinane od dołu
@up. Zdjęcia sklejane z różnych stron. Cześć poucinana, bo musiałem rozmiar dopasować
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie