📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kpaxian napisał/a:
ale takiej to nawet pół nie zrobię
A ruchałes kiedyś? Człowiek nie takie rzeczy robi w takich sytuacjach
=CAMEL= napisał/a:
A ruchałes kiedyś? Człowiek nie takie rzeczy robi w takich sytuacjach
Cytując Kaczyńskiego to jest akurat fakt autentyczny ;]
Gówno nie pompka. Pompka to ćwiczenie mięśni klatki piersiowej, rąk, obręczy barkowej i w następnej kolejności dopiero brzucha. To co on pokazuje to ćwiczenie brzucha, najszerszych grzbietu i obręczy barkowej. Znacznie więcej ma to wspólnego z oldskulowym kółeczkiem do ćwiczenia mięśni brzucha niż z pompką.
To jest faktycznie bardzo trudne ćwiczenie, ale:
- używa mięśni w takiej pozycji, w jakiej prawie nikt ich nie używa na codzień - jeśli się nie trenuje takich pompek ew. gimnastyki artystycznej albo drążka to się tego nie zrobi
- autor "sprężynuje" przy powtórzeniach - gdyby robił kontrolowane powtórzenia to nie zrobiłby nawet połowy
- autor jest suchą cipą - nie jest aż tak wielkim wyczynem być dobrym w ćwiczeniach bez obciążenia kiedy ma się taką budowę
To jest faktycznie bardzo trudne ćwiczenie, ale:
- używa mięśni w takiej pozycji, w jakiej prawie nikt ich nie używa na codzień - jeśli się nie trenuje takich pompek ew. gimnastyki artystycznej albo drążka to się tego nie zrobi
- autor "sprężynuje" przy powtórzeniach - gdyby robił kontrolowane powtórzenia to nie zrobiłby nawet połowy
- autor jest suchą cipą - nie jest aż tak wielkim wyczynem być dobrym w ćwiczeniach bez obciążenia kiedy ma się taką budowę
wrzuć do tematu filmik jak robisz 80 pompek pod rząd jak taki z Ciebie cwaniaczek
No nieźle. Widzę, że z Sadola nam się SFD zrobiło. Tylu speców... Zostanie ktoś moim trenerem ?
lol
martwy ciąg 190, siad 170, ławka 130 @ 85kg
żadna rewelacja, bywałem i silniejszy i większy ale nawet nie chce mi się z kanapy wstawać żeby się w internetowe kłótnie wdawać
martwy ciąg 190, siad 170, ławka 130 @ 85kg
żadna rewelacja, bywałem i silniejszy i większy ale nawet nie chce mi się z kanapy wstawać żeby się w internetowe kłótnie wdawać
@Up
A jednak wstałeś i na dodatek zacząłeś od "lol". Chociaż w sumie to nie chciałbym Ci podpaść. Sorry.
A jednak wstałeś i na dodatek zacząłeś od "lol". Chociaż w sumie to nie chciałbym Ci podpaść. Sorry.
On ma takie szerokie gacie bo ma tam ukryte dwie sprężyny z traktora,przecież to oczywiste
Ta wrzuć filmik. Jak robisz 80 pompek. Z dotknięciem klatką do ziemi do pełnego wyprostu rąk. Dobrych pompek ciężko jest zrobić 60. A takich chuj wie jakich można 100
Z daleka wygląda jak Nergal.
Newbie2010 napisał/a:
To aż taki wyczyn, że trudno uwierzyć?
Dla dzisiejszej młodzieży to jest wyczyn, siły grając w kanter strajka nie wyrobi przeca
Do cfaniaków:
Zrzućcie się na kamerę dla mnie to wam zrobię filmik jak robię 80 pompek w HD ze specjalną dedykacją dla sadistic.pl
Zrzućcie się na kamerę dla mnie to wam zrobię filmik jak robię 80 pompek w HD ze specjalną dedykacją dla sadistic.pl
przy tym cwiczeniu pracuje klatka, a pjm77 jest zwyklym cieciem. To cwiczenie jest odpowiednikiem wznosu ciezaru zza glowy jak lezysz na plecach.
Ktos wyzej napisal ze nie wie jakiego miesnia uzywa, ma byc uzywana klatka, ale ty pewnie jej nie masz i nie ma sieco napiac i dlatego nie wiesz o co kaman
Ktos wyzej napisal ze nie wie jakiego miesnia uzywa, ma byc uzywana klatka, ale ty pewnie jej nie masz i nie ma sieco napiac i dlatego nie wiesz o co kaman
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów