📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
80 powiadasz ? A w ilu seriach ? rozkładasz sobie po 5 pompek ? 15 minut przerwy ?
okar19 napisał/a:
80 powiadasz ? A w ilu seriach ? rozkładasz sobie po 5 pompek ? 15 minut przerwy ?
To aż taki wyczyn, że trudno uwierzyć?
2 serie po 40 z przerwą na krótkie pierdnięcie
80 na raz to nie wyczyn więc nie rozpisuj się z seriami, 20 to minimum co powinien robić szanujący się facet na serie ja robiłem zawsze 10-15 serii po 20. Po pół roku na raz walnęło się 100 bez większych problemów.
A ja raz zrobiłem 5 pompek, ale zrobiło się nudno i poszedłem sobie.
Wy sobie jaja robicie z tymi pompkami? Nawet przeciętny chińczyk robi w godzinę 100 pompek i 5 sprężarek !!!
JcS napisał/a:
Wy sobie jaja robicie z tymi pompkami? Nawet przeciętny chińczyk robi w godzinę 100 pompek i 5 sprężarek !!!
I 10 piłek na boku, coby szef nie zauważył
sziiit których grup mięśni ten koleś używa? położyłem się na brzuchu zebu spróbować i poczułem się jak Grycanka....
a ja robię 80 w 80 seriach do tego jedna seria na dzień
zaraz sie okaze ze kazdy na sadolu to super kulturysta i robi po 150 pompek...
Autor tak niby przypadkiem przemycił jakim to jest koksem. Ty, ty, ty cwaniaczku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów