Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:09
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Pojedynek okularników - teraz popularne
Pomysł na biznes
MałpaAlbinos • 2025-01-05, 9:27
Cytat:

Kobieta ukradła szczeniaka, aby sprzedać go na Facebooku. Pierwotni właściciele zwierzęcia opublikowali sprawę w tej samej sieci, co doprowadziło do tego, że osoba, która kupiła je za 200 peso, zorientowała się, że jest to skradziony pies i zdecydowała się zwrócić go prawowitym właścicielom.

Meksyk

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psyhepl 2025-01-05, 9:31 1
200 peso meksykańskiego na stan dzisiejszy to wychodzi 40zł 10 gr
Zgłoś
Wampay 2025-01-05, 9:37 2
W Chinach to bym jeszcze zrozumiał.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-05, 9:45 10
A to szuja! Dziecko od matki porwała...
Zgłoś
Steven_Seagull 2025-01-05, 10:04 4
Matka roku, tylko stała i się przyglądała...😆
Zgłoś
JoSeed 2025-01-05, 10:26 1
Steven_Seagull napisał/a:

Szkoda, że nie wygryzła babie dupy...
Zgłoś
SławomirSulej 2025-01-05, 10:41 1
No i? To koniec tej historii czy jest jakaś puenta, która się nadaje tutaj?
Zgłoś
~Velture 2025-01-05, 10:43
psyhepl napisał/a:

200 peso meksykańskiego na stan dzisiejszy to wychodzi 40zł 10 gr

Ale tam kokaina jest tania w chuj więc wystarczy na trochę śniegu.

Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.
Gwarancja najniższej ceny oraz wysoka akceptowalność + gwarantowany zwrot kosztów w przypadku braku recepty!
Warszawa, 3miasto, Łódź, Płock, Wrocław, Kraków, Katowice.
Zgłoś
alojz 2025-01-05, 12:02
Chujnia , jak dla nas - zbyt wiele pozytywów.
Zgłoś
BękartEddardaStarka 2025-01-05, 12:03
ZA DARO BYM TE KURWE W LESIE PRZYWIĄZAŁ DO DZRZEWA .
Zgłoś
bercisko 2025-01-05, 12:42
Steven_Seagull napisał/a:

Bo to zwykła suka była
Zgłoś
nowynick 2025-01-05, 12:51 16
Husky i labradory to maskotki a nie psy. Żaden inny rozumny zwierz nie merdałby ogonem do porywacza potomstwa. Już kurwa kura większy opór stawia

Zgłoś
Nome 2025-01-05, 13:34 3
nowynick napisał/a:

Husky i labradory to maskotki a nie psy. Żaden inny rozumny zwierz nie merdałby ogonem do porywacza potomstwa. Już kurwa kura większy opór stawia

dokładnie, jak kiedyś nieopatrznie pogłaskałam małego pieska, obok stała mamusia, taki nędzny kundel, jak mi pokazała kły, to wryło mnie w ziemię na dobre kilka minut i obchodziłam ją potem na kilometr, a ta tu parodia merda ogonkiem...
Zgłoś
psotna_cipka 2025-01-05, 16:13 3
Na smalec go porwała. Tylko głupia nie wiedziała, że smalec to tylko z grubego tłustego kundla się wytapia.
Zgłoś
modified1 2025-01-05, 19:04 1
Na moje to jak każdemu złodziejowi powinni łapy upierdolić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem