Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
witam ostatnio pojawiły się zdjęcia konwojów wozów opancerzonych na terenie kraju a bardziej przy wschodniej granicy,dzisiaj mój znajomy jadąc przez węgorzewo zobaczył taki oto widok zmierzały one w stronę północno-wschodniej granicy są to Armatohaubice wz. 1977 Dana jeśli ktoś uważa że to fotoszop albo że inny kraj bo tablice dziwne(tak jak ja) proszę bardzo tutaj jest stronka tablice i tutaj trochę info zapodane przez wikipedie zdjęcie zrobione około godziny 16,z tego co można się domyślić to odpowiedz władz polskich na "manewry" w obwodzie kaliningradzkim link , mam nadzieje że to tylko pokaz siły Putina bo może być nie ciekawie
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Ciesin 2014-03-03, 22:11
W Węgorzewie z tego co wiem, jest jednostka. Mogę się mylić, ale to jest chyba jednostka artylerii.
Zgłoś
Rafixo 2014-03-03, 22:14
Taa, i teraz każdy kto zobaczy konwój będzie wrzucał foty do neta, a ciemna masa będzie myśleć że jadą na granice...
Zgłoś
shinobi2222 2014-03-03, 22:14
Zamiast pierdolić głupoty włączcie wiadomości np. TVN24. Tak jak napisał ktoś wyżej to są rutynowe ćwiczenia.
Zgłoś
PoMaluchu 2014-03-03, 22:15
Zwykłe poligony, mieszkam na mazurach od zawsze, co jakiś czas są strzelania. Wielka szansa na wirtualne piwo dla wielu, z tego co widzę.
Zgłoś
marian39 2014-03-03, 22:15
teraz to wszystkie normalnie odbywające się ćwiczenia brane są jak przygotowania do wojny. To są normalne działania o których się po prostu nie mówi nacodzień tylko że media podręcają atmosferę. Fakt faktem gdyby ruchy tych wojsk były odpowiedzią na działania Rosjan to akurat dobrze o tym świadczy, zdajemy sobie sprawe z zagrożenia i chuchamy na zimne.
Zgłoś
kordi250 2014-03-03, 22:15
mieszkam koło Węgorzewa a te czołgi jadą właśnie w stronę jednostki
Zgłoś
zawi3r 2014-03-03, 22:17
W Węgorzewie jest jednostka wojskowa i mają na wyposażeniu ten oto sprzęt m77 dana...
Nie panikujcie. Muszą gdzieś ćwiczyć i muszą się przemieszczać z jednostki na strzelnice.... wojskowy sprzęt nie stoi cały czas w garażu... Nic się nie dzieje, możecie spokojnie iść dalej walić na harda;)
Zgłoś
Czarnarzepa 2014-03-03, 22:18
@konbie
Jestem z Węgorzewa i już Ci tłumaczę , one wracają z poligonu i jadą do jednostki, pozdrawiam.
Zgłoś
MadDave 2014-03-03, 22:18 3
Dzisiaj koleżanka mało się nie zapluła opowiadając jak oglądała zdjęcia z neta o kolumnie czołgów w Chełmie ( miasto woj lubelskim ) W chełmie znajduje się jednostka wojskowa obok której mieszkałem przez 11 lat, więc taka kolumna to dla mnie żadna wielka nowość.
Kto mieszka ten wie o czym pierdole, ludzie zaczynają zwracać uwagę na takie rzeczy dopiero gdy media nakręcają spiralę strachu.
Jestem ekspertem - nic nie będzie.
Dziękuje za uwagę dobranoc
Zgłoś
Insaner 2014-03-03, 22:23 1
Obok Węgorzewa w lesie niedaleko jezior znajduje się poligon artyleryjski... w tamtych okolicach codziennie spotkasz żołnierzy, wozy opancerzone. Niedaleko Orzysza natomiast drogę przeciął mi kiedyś czołg. Uprzedzając autora panikarza - jeśli w nocy usłyszysz strzały, to nie pisz tematu o wybuchu 3WŚ. Przez pół wakacji strzelają na poligonie i się niesie.
Zgłoś
kosti7 2014-03-03, 22:23
@up - Dobrze prawisz - piwo.
Zgłoś
Gl0BaL 2014-03-03, 22:24
Potwierdzam, widziane w okolicach Suwałk.
Zgłoś
anyload 2014-03-03, 22:25 2
Ludzie jakbyście mieli znajomych w wojsku to byście może wiedzieli że jest akurat czas poligonów.. Zamiast sprawdzić zapytać kogoś to wrzucasz jakąś wymyśloną teorię, i mieszasz ludziom w głowie.
Zgłoś
Dranzes 2014-03-03, 22:27
co to za pierdolenie, jak się nic na ukrainie nie działo to też zapewne można było spotkać takie pojazdy w okolicach baz wojskowych - a wy kurwa teraz nagle dostrzegliście, że posiadamy armię.
Zgłoś
Z................z 2014-03-03, 22:28
Jestem tak stary że dla młodzieży, zwyczajne dla mnie, czarne tablice są "dziwnymi"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem