Był już taki filmik kiedyś jak dzieciaki w podobnej scenerii się potopiły. Chodziło o to, że tuż nad powierzchnią wody nie było wystarczającej ilości tlenu tylko pelno jakiegos innego gazu i zwyczajnie slabnely i szły pod wode
Dobrze gadasz juz myślałem że nikt na to nie wpadnie
przez kilka sekund machał rekami i nogami w odpowiednim kierunku, a i tak stał w miejscu.
wir? może to wapienne jeziorko? MUSZĘ TO WIEDZIEĆ
a może to fejk?
Dobrze gadasz juz myślałem że nikt na to nie wpadnie
Tylko ten ewidentnie nie umiał pływać. Nie analizowałem tego jakoś dogłębnie, ale sam widziałem będąc nastolatkiem kobietę, którą chłop chciał nauczyć pływać. Ona machała kończynami jak powinna, ale stała w miejscu, albo się cofała. Jakąś niegramotność miała w tych ruchach, że się starała, a i tak stała w miejscu:x ten wygląda jakby miał podobnie. Zaczął panikować, momentalnie stracił siły. Albo faktycznie nie było tam tlenu, albo w panice i przyspieszonym mocno oddechu doszło do hiperwentylacji i stracił przytomność. Czyli paradoksalnie, odpłynął.
HardCore will never DIE!Był już taki filmik kiedyś jak dzieciaki w podobnej scenerii się potopiły. Chodziło o to, że tuż nad powierzchnią wody nie było wystarczającej ilości tlenu tylko pelno jakiegos innego gazu i zwyczajnie slabnely i szły pod wode
Przypomniała mi się akcja z urodzin jakiejś ruskiej blogerki czy czegoś w ten deseń: sadistic.pl/selekcja-naturalna-vt511903.htm
tam przyczyna ich zgonu byly silne prądy
może i silne prądy, ale nie tłumaczyłyby one, czemu tę kłodę puścił i nie mógł złapać jej ponownie, gdzie w takiej pozycji mógłby czekać na linę mimo silnych prądów. A jak ktoś wyżej napisał, jakiś gaz czy coś co nie jest wystarczającą ilością powietrza blisko tafli wody już tłumaczyłoby te reakcje tonących.
to nie jest miejsce dla wrażliwych - wypierdalaj!!!
Ooo jaki twardy. Ciekawe czy tylko w necie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów