Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
był tu film jak 2 kolesi topi się w niby spokojnej wodzie, poniżej go macie
tam przyczyna ich zgonu byly silne prądy
Dwie kaleki co nie umieją pływać a nie jakieś prądy. Nauczyłem się pływać na Warcie kilka kilometrów od jej ujścia do Odry gdzie biwakowaliśmy całe wakacje od dechy do dechy. Tam to kurwa były prądy wszelakie i zdradliwe głebiny. Pamiętam jak pływaliśmy na drugą stronę warty to trzeba było zacząc zabawę 500m w górę rzeki od miejsca biwakowania i biada temu co się nie wyrobił bo dalej była jednostka wojskowa solidnie ogrodzona i patrolowana przez żołnierzy .
przez kilka sekund machał rekami i nogami w odpowiednim kierunku, a i tak stał w miejscu.
wir? może to wapienne jeziorko? MUSZĘ TO WIEDZIEĆ
a może to fejk?
Prawdopodobnie reakcja alergiczna na czystą wodę.
dobry gościu pływać nie potrafi ale chuj pójdzie pływać
Myslal ze się nauczy .
i tak się właśnie topi człowiek. W ciszy. Nie ma żadnego filmowego wołania na pomoc, ratunku...
Bzdura, tutaj masz przykład. Zanim coś napiszesz, to to sprawdź, a nie się kompromitujesz
i tak się właśnie topi człowiek. W ciszy. Nie ma żadnego filmowego wołania na pomoc, ratunku...
Był już taki filmik kiedyś jak dzieciaki w podobnej scenerii się potopiły. Chodziło o to, że tuż nad powierzchnią wody nie było wystarczającej ilości tlenu tylko pelno jakiegos innego gazu i zwyczajnie slabnely i szły pod wode
Może porownanie srednio trafione, ale....byl wypadek , gdzie rodzina zginęła w szambie. Nie samo utoniecie bylo przyczyna , tylko uduszenie gazami.
Przejebane...mnie to jakos nie smieszy;/
W tym przypadku ewidentny brak umiejetnosci plywania. Kilka ruchow w wodzie, opadniecie z sił i szybka podróż na dno... Tak właśnie topią się ludzie- w calkowitej ciszy. Pomijajac juz fakt ze gdyby murzynek tak sie topil na kapielisku to nikt by mu nie pomógł bo ludzie nawet nie ogarniają lub nie zwracają uwagi na to że ktoś walczy o życie. Nie jeden sezon nad morzem przepracowałem i szczerze mówiąc u nas sa większe asiory niz ten bambus z filmiku
jeżeli zwracasz uwagę na ludzi, na basenie, to znaczy, że pogwałciłeś warunki przepustki na podstawie której opuściłeś zakład karny.
w dzisiejszych czasach nie ma ratunku dla topielców na publicznych basenach, a już w szczególności dla dzieci.
Widziałem kiedyś podobny przypadek w jeziorze, w którym kawałek od brzegu było już kilka metrów głębokości. Zdrowy, wysportowany facet, który przepłynął wcześniej minimum kilkaset metrów, przy niemal samym brzegu miał identyczne problemy jak ten z filmu. Niby machał rękami i nogami, a stał w miejscu. Na szczęście na brzegu było kilka osób, które mu pomogły. Fakt, że on się też o tą pomoc upomniał, bo z boku to wyglądało jakby sobie coś tam trenował, ćwiczył. A po wyciągnięciu go okazało się, że facet miał już resztkę sił.
Pamiętam za gówniaka legendy o wirach ... czyżby tutaj miało coś takiego miejsce?
hehehe, dokładnie. To był WIR!
Bzdura, tutaj masz przykład. Zanim coś napiszesz, to to sprawdź, a nie się kompromitujesz
Sam się bucu kompromitujesz. Przyjrzyj się dzieciakowi na filmiku. Jak myślisz wołaj o pomoc z ryjem pełnym wody? Ni chuja. Rąk nad wodę też nie wystawisz żeby pomachać bo od razu idziesz pod wodę.. Gdyby nie reakcja ratownika łepek za chwilę leżał by na dnie. Zrób coś dobrego dla ludzkości i idź się utop.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów