📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przecież wiadomo że naturalnym środowiskiem małpy jest drzewo, na ciul się pcha tam gdzie nie potrzeba.
Jaka pustkę trzeba mieć w głowie, by się utopić pół metra od brzegu w takich warunkach?
Jak on tylko trenuje na przypadek zatonięcia pontonu płynącego z jego stadem do europy.
@up Czarną
@up Czarną
Uwaga, gówno w wodzie.
Przecież ten małpolud nie umiał pływać, to po jaki chuj właził do wody.
Przecież ten małpolud nie umiał pływać, to po jaki chuj właził do wody.
Pamiętam za gówniaka legendy o wirach ... czyżby tutaj miało coś takiego miejsce?
Ależ piękne nagranie
trudno się nie zgodzić, gówniak nagrywał sensowniej niż 95% "smartfonowych kamerzystów"...
i tak się właśnie topi człowiek. W ciszy. Nie ma żadnego filmowego wołania na pomoc, ratunku...
Wspaniała pamiątka.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Kamerzystkę do wora, wór do jeziora. Zjebać taki happy end.
Czyli prawda życiowa potwierdzona, gówno zawsze idzie na dno.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
na moje oko to coś go ciągnie do dna, jak na filmach z pływania przy falochronach itp.
tak się nie pływa, tak się nie topi... chyba
na moje oko to coś go ciągnie do dna, jak na filmach z pływania przy falochronach itp.
tak się nie pływa, tak się nie topi... chyba
pawlo884 napisał/a:
i tak się właśnie topi człowiek. W ciszy. Nie ma żadnego filmowego wołania na pomoc, ratunku...
Ale, że po tym nagraniu, jesteś w stanie stwierdzić jak się topi człowiek Szacun.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów