📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oni zawsze muszą coś spierdolić, to takie komunikacyjne niedorajdy.
rozumiem że pogoda była zła że nie zauważył kolegi który był już 2-3 metry od niego
Nie na to nie ma wytłumaczenia jak sie jest spierdoloną motpizdą to się ją jest i powinno sie takim odbierać możliwość prowadzenia jednośladów dla bezpieczeństwa otoczenia ..
Nie na to nie ma wytłumaczenia jak sie jest spierdoloną motpizdą to się ją jest i powinno sie takim odbierać możliwość prowadzenia jednośladów dla bezpieczeństwa otoczenia ..
Halmi co jest z tobą? Jacy motochłopcy? MOTOPIZDY! Ogarnij się, to chyba ta majówka tak na ciebie działa i się rozkojarzyłes.
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Halmi co jest z tobą? Jacy motochłopcy? MOTOPIZDY! Ogarnij się, to chyba ta majówka tak na ciebie działa i się rozkojarzyłes.
motochłopcy też ma swój pejoratywny wydźwięk... coś jak bywalcy błękitnej ostrygi...
nie wiem, nie jestem ekspertem od motorów ale moim zdaniem to nie enduro (cięższe są)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów